Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
59.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dexterr

Ankara'da soğuk sütlü baklavayı nereden bulabilirim
    Çukurambar Sıtkıusta.
  • Anadolu yakasına niye açılmazki böyle baklavacılar
  • dexterr kullanıcısına yanıt
    Sütlü Nuriye mi bu dediğiniz tatlı yoksa farklı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreoni

Sütlü Nuriye mi bu dediğiniz tatlı yoksa farklı mı?
    Yok hocam tamamen başka.çok enfes görünüyor

Resim Yükle - Hızlı Resim
    images (10)
    https://imgyukle.com/i/VvErZo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hımm değişikmiş👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    güzel tatlı fakat herkesin damak zevkine uygun değil ben çok beğendim çok hafif fakat annem babam hiç beğenmediler. bide aynı gün tüketilmeli yoksa çatala bile gelmiyor. yaşar usta burma kadayıf satıyor bizim burada yakınımdalar günlük taze getiriyorlar. bazen alıyorum. fiyatı 90 tl di en son. bu fiyatı haketmiyor bence çünkü içindeki fıstık oranı çok düşük normal baklavalara göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 14 Ocak 2020; 16:51:58 >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Genelde firma elemanları firmayı bu kadar över Firmayla bir sıkıntım yok sadece baklavanın ne demek olduğunu biliyorum. Burjuva değilim ama Ulustan da baklava almam
  • sombreror kullanıcısına yanıt
    Benim öven bi mesajımı göstersene ben de merak ettim nerde övdüğümü

• mcsd M kullanıcısına yanıt
    Üstadim verdigin cevap için tesekkurler. Bu işi bildigin için sana bir soru daha sormak istiyorum. Peki piyasada gercek malzemelerle (seker ve antep fistigini en ucuzdan hesaplayarak glikoz kullanmadan) fistikli ve cevizli baklavanin kilosu en az kaç tl olmali. Yani kaç tl cevizli ve fistikli baklava alirsak glikoz şuruplu bezelyeli baklava almamiş oluruz.

• Ben tadmadım ama, boyalı yer fıstığı lafı geçmiş ama burada deneyen bir sürü arkadaş var mutlaka fark edilirdi tadından. Hem tadı hem de dokusu çok farklı çünkü. Ama yiyen hiç kimse öyle bir fikire kapılmamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de merak edip fıstık sarma ve tereyağlı antep fıstıklı olandan aldım. Ankaradayım. Parasını çok çok hak ediyor. Eksisi sarma dışındakiler biraz kalın ama öyle aman aman değil. Tereyağı biraz daha güzel olabilirdi. Sonuç olarak parasına göre 10 üzerinden 10, çok pahalı bir baklavaya göre 10 üzerinden 5,5. Bir daha yolum düşerse gene alırım.
  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün ücreti ürün kalitesi konusunda önemli bir parametredir ancak asıl parametre analizdir. Bir takım olumsuzluklar duyusal yöntemlerle (tad, koku, görsel, temas vb.) tespit edilebilir örneğin zor ama şeker yerine fruktoz/glukoz şurubu kullanıldığını belki anlayabilirsiniz. Ancak toz bezelyeyi, kırılmış yer fıstığı tanelerini o yoğun şeker tadının içerisinden ayırt edemezsiniz bunun için kimyasal yöntemlerle analiz gereklidir. Daha açık bir örnek vermek gerekirse, dünkü yayınlanan listede belirtilen, et ürünlerinde tek tırnaklı/domuz eti karışımlarını köftenin veya sucuk,salam vb'nin içerisinde duyusal yöntemlerle anlamanız imkansızdır ancak kimyasal analizle tespit edilebilir.

Demem o ki ben zaten etik olarak size ürün,marka ismi öneremem ama ücreti yüksek diye de ürün illa sorunsuzdur da diyemem. Yine kamuoyuna duyurulan markalardan Gurme kendi alanında gerçekten büyük firma olup, ürünlerinde domuz eti çıktığı tespit edilmiştir. Bu durumda izlenmesi gereken yol tüketmeyi düşündüğünüz ürünlerle ilgili araştırma yapmak, Alo174 gıda hattına veya Cimer'e başvurarak bilgi alma talebinde bulunmak olabilir.

• Konuda sessizlik hakim

• warland kullanıcısına yanıt

• Dün geldi işyerinde arkadaşlar ile beraber aldık. muhteşem bir ürün. Şekeri baymıyor hamuru kıtır. Tam kıvamında. Fiyatı da bedavadan az pahalı. 2 kilo salatalık yada 1 paket sigara parasına 1kg cevizli baklava alabilirsiniz. Valla helal olsun. 80 90 100 TL'ye satanlar abartı imiş meğer. Ayrıca fıstığı filanda gayet fıstık. Kabuğu bile üstünde arkadaşlar. Lütfen. Afiyet olsun

• Ankara'dan ben de aldım sarma birkaç kez yarım kiloyu yiyince biraz rahatsız etti :). Yiyenler çok beğendi ve rahatsız etmiyor. İçindeki malzemelere gelirsek hiç umrumda değil fast food yiyen biriyim daha kötü ne olabilir ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeboyy kullanıcısına yanıt
    Bunu şansa yemek almaya giderken gordum bende , fiyatina oranla gayet guzel tatlilari

• Yarın gidiyorum var mı sipariş isteyen :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdan bi izleyin derim gerçek baklava nasıl olur
    www.kocakbaklava.com.tr
    Baklavanın iyisi nasıl seçilir? Baklava ustası anlattı
    https://www.kocakbaklava.com.tr/news/baklavanin-iyisi-nasil-secilir-baklava-ustasi-anlatti.html

• Evde antep fıstıklı baklava yapın kg kaça geliyor hesap edin.

Geçen gün sinangil 8kg lık un aldım 24 tl ye geldi.

İşçiliği hariç malzemesini bol bol koysan antep fıstıklı max. 40 tl. Minumum 30 tl.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.