< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 25 Mayıs 2020; 18:9:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 25 Mayıs 2020; 18:9:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Birkaç gün önce ben de ilk defa sipariş verdim. Fiyatına göre iyi bence. Hani bu fiyatlara almak istiyorsanız alabilirsiniz ama o kilosu 80-90 lira olanlardaki tat kalite yok tabi. Ha bana kalırsa onlar da 80-90 etmez. En iyi baklava 50-60 lira olmalı.
|
İstanbula da adam gibi bir yere açsalarda alsak.
|
|
Şemsettin ucuz sattikça rakipler çıldırıyor. E adam nasil binecek 500 bin tl lik arabaya?
|
Kazıktır o yediğiniz baklava olsa duramazsınız :D
|
Glikoz şurubu dan yapılıyor ve yağ kokusu değişik. Alınacak tatlısı, billuriye ve sarmadır.
|
Miğdede yanma şikayeti arkadaşlarımın ve benim de başıma geldi Facebook,Instagram gibi sosyal medya hesaplarında yorumlara da yazdım hemen sildiler açıkçası firma kusurlarının üstünü silerek kapatmaya çalışıyor.
|
siz neyin kafasini yasiyorsunuz bilmiyorum ama baklavanin kendisi sagliga zararlidir, bagisiklik guclensin diye baklava yiyen bir insanoglu yoktur dunyada... hamur ve sekerden yapilan bir urunu bile korona baglayacaksaniz bari uzak durun baklavadan deyin de mantikli olsun. eger demeyecekseniz birakin millet istedigi fiyata alsin yesin... siz bunu dediniz diye ha bu forumda hayatimda gormedigim bu adamin bir bildigi vardir o zaman 30 tl degil 130 tl vereyim diyecek insanoglu yoktur..
biraz mantik ve izan lutfen... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusesss -- 2 Ocak 2020; 19:56:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 2 Ocak 2020; 20:35:8 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|