Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Asırı Ucuz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
19.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Esenler'de de bir süredir şubesi var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şirinevler yanyola da açıyorlar bir şube şimdi konuya bakarken metrobüsle geçerken gördüm :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-22C714979

Hocam glikoz şurubu iyi gelmiştir midenize
    gercekten de aşırı tatlı. yerken midem kalkiyor.

• baklavasına,fıstık sarmasına bişey diyemem ama dondurması efsanedir.1 kilosu 17tl.belki de sağlıksızdır ama tadı, kıvamı mükemmeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 26 Ağustos 2020; 21:12:2 >
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    baklavacı şemsettin olarak kaliteyi uygun fiyata veriyoruz günde 6000 tepsi üreterek ortalama 24 bin aileye toplamda ise günlük 72 bin kişinin baklava yiyebilmesini ve damağını tadlandırmak için çalışıyoruz. Ürünlerimizin içerisinde insan sağlığına zarar verici hiç bir katkı maddesi yoktur yapılan denetlemelerde de bulunamamıştır.
    Biz yaptık çok güzel oldu çalışınca oluyor!
  • 2007 yılında kendi imalatını kurup ilk olarak pastane ve unlu mamullerine toptan baklava satışlarına başlamıştır. Bir süre sonra bu işyerlerine toptan satışını durdurup aynı toptan fiyat üzerinden imalattan direk halka satışlarını başlatarak her kesimin baklava almasına yol açıp baklavayı lüks olmaktan çıkarmıştır. Bugün giderek artan müşteri kitlesiyle insanların gönlünde yer edinip tüm Şanlıurfa halkının sevgisini kazandığı gibi aynı zamanda vatandaşların tek uğrak noktası haline gelmiştir. Şemsettin Toprak, “Günümüzde Antep baklavası meşhur olduğu duyulsa da Şanlıurfa Baklavacı Şemsettin olarak bizim de tek hedefimiz bu söylentiyi hafızalardan silerek tüm Türkiye’de faaliyet gösterip baklava sektöründe Şanlıurfa’nın da olduğunu ispatlamaktır. Bu yolda ciddi mesafe atlettiğimiz gibi açmış olduğumuz şehir dışı şubeleriyle Antep ilini kendimize rakip haline getirmiş bulunuyoruz.” demiştir.

Şuan hali hazırda toplam 26 il 52 şubede misafirlerinin ağzını tadlandırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 81 ilde tek lezzet tek memnuniyet. 'Şemsettin Toprak', Bu yola çıktığımızda ve şuanda tüm milletimiz baklava yiyebilsin diye çalışmaları az kar marjı ile yapmaya gayret ettik ve bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Baklava yemek herkesin hakkı! Sloganı ile Baklavacı Şemsettin olarak tüm dünyaya yayarak uluslararası bir tatlı ağı oluşturmamız.’’ demiştir.2

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Neye göre ucuz ? kime göre ucuz?

Bana hiç ucuz gelmedi. Hatta kazık.

Mideme üzülürüm.
    Yakında zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muyas -- 26 Ağustos 2020; 21:22:40 >
  • baklavacisemsettin B kullanıcısına yanıt
    Şahsınıza firmanıza değil ama böyle konular açılınca üyelik alıp buraya birşeyler yazıyorsunuz sonra arkasında durmuyorsunuz. Umarım siz öyle değilsinizdir.

Size ve sevdiklerinize ömür boyu yüzde 20 indirim sözü demişti bir vatandaş 2 ay sonra işimiz düştü verdiği numaraya yazdık geri dönme nezaketinde bile bulunmadı.

Hayırlı işleriniz olsun.

• Ben dondurmasını da. Begendim,gurme arkadaslar bi yorum yapsa

• Şemsettin usta DH ye bir indirim rica etsek

• ben beğenmedim malesef..esenler şubeden fıstıklı ve cevizli almıştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baklavacisemsettin

2007 yılında kendi imalatını kurup ilk olarak pastane ve unlu mamullerine toptan baklava satışlarına başlamıştır. Bir süre sonra bu işyerlerine toptan satışını durdurup aynı toptan fiyat üzerinden imalattan direk halka satışlarını başlatarak her kesimin baklava almasına yol açıp baklavayı lüks olmaktan çıkarmıştır. Bugün giderek artan müşteri kitlesiyle insanların gönlünde yer edinip tüm Şanlıurfa halkının sevgisini kazandığı gibi aynı zamanda vatandaşların tek uğrak noktası haline gelmiştir. Şemsettin Toprak, “Günümüzde Antep baklavası meşhur olduğu duyulsa da Şanlıurfa Baklavacı Şemsettin olarak bizim de tek hedefimiz bu söylentiyi hafızalardan silerek tüm Türkiye’de faaliyet gösterip baklava sektöründe Şanlıurfa’nın da olduğunu ispatlamaktır. Bu yolda ciddi mesafe atlettiğimiz gibi açmış olduğumuz şehir dışı şubeleriyle Antep ilini kendimize rakip haline getirmiş bulunuyoruz.” demiştir.

Şuan hali hazırda toplam 26 il 52 şubede misafirlerinin ağzını tadlandırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 81 ilde tek lezzet tek memnuniyet. 'Şemsettin Toprak', Bu yola çıktığımızda ve şuanda tüm milletimiz baklava yiyebilsin diye çalışmaları az kar marjı ile yapmaya gayret ettik ve bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Baklava yemek herkesin hakkı! Sloganı ile Baklavacı Şemsettin olarak tüm dünyaya yayarak uluslararası bir tatlı ağı oluşturmamız.’’ demiştir.2
    İskenderun'a bekliyoruz

• Online sipariş deneyen oldu mu?

• baklavacisemsettin B kullanıcısına yanıt
    Sitenizde Mersin Mezitli şubesi görünmüyor ama haritadan bakınca Baklavacı Şemsettin adında bir yer çıkıyor. Sizin değil mi burası?

• Biz Antepliyiz birkaç sene önce forumda çok övülüyor diye merak edip aldım bayramdan önce. Annem bu ne biçim baklava diye kafama fırlattı :) Koçak'a alışanların bunu baklava diye yemesi zor ama fiyatına göre iyi bir tatlı yapıyorlar.

• Ben bu forumda övülüyor diye almıştım yakında şubesi var. Bence glikoz olabilir midemi yaktı aksini iddia ediyorlar ama. Tereyağlı baklavadaki yağ tadı da ağır geldi. Sürekli aradığım bir şey değil tatlı ama yiyeceksem de gidip kalitelisini almak mantıklı geliyor. Ha her fiyatı çakan iyidir diyemeyeceğim 90-100 isteyip de Şemsettin’den kötü yapan yerler çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Biz Antepliyiz birkaç sene önce forumda çok övülüyor diye merak edip aldım bayramdan önce. Annem bu ne biçim baklava diye kafama fırlattı :) Koçak'a alışanların bunu baklava diye yemesi zor ama fiyatına göre iyi bir tatlı yapıyorlar.

• Valla Esenlerden yeğenim yolu düşünce beni aradı Forumdan önceki konuda methini duyduğum ve buradaki bir kısım baklava yememiş gazcıların gazına gelerek 3-4 çeşit toplam 4 kilo çok civarında aldım. İnanin evde kaldı Allah afetsin tabi imkan meselesi ancak. Bundan 4-5 tane yiyeceğime adam gibi baklavadan 1 adet yerim. 3. Veya 4. Sınıf bir baklava bence 2. Sınıf olabilir mi diye düşündüm kesinlikle değil.
    Zeki İnal celebiogullari Mehmet yıldırım Koçak benzerleri 1. Sınıf

Güllüoğlu şimdiki seç vs ikinci sınıf

• Otobüs ile gönderim işi zor teslim ta, en son teslimat ım sabah ezanında geldi, o saatte yol kenarında 2 kg baklava beklemek akıl işimi bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jonathanlivinston -- 27 Ağustos 2020; 0:1:50 >
  • Fiyatina göre idare eder ama imkan varsa Koçak ya da Çelebioğullari derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 27 Ağustos 2020; 0:34:10 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.