Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Asırı Ucuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
111
Cevap
1
Favori
19.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fıstık sarma ve dondurması çok güzel onun dışındaki ürünlerini almaya değmez. Baklavalarının yufkası bir değişik yerken mukavva yiyormuşsun hissi var.
  • baklavacisemsettin B kullanıcısına yanıt
    DH üyelerine bir kıyak geçin ya yarım kilo filan hediye edin arada
  • Gaziantep'te öğrenci yurduna yakın olduğu için gidip 15-25tlye 1kg baklava aldığımız baklavacı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Urfalı olarak detaylı açıklamasını yapmak istiyorum. Öncelikle yaklasık 4-5 yıllık bir marka. Urfada sektörü bir anda altüst etmiştir. Ancak sonrasında Glikoz surubu kullanma durumundan dolayı birazcık rehaveti düşmüştür lüks olmayan ama lükse yakın lezzet vermektedir. Ayrıca içerisinde tüm fıstıklar bulunmaktadır. Urfalılar seven sevmeyen diye net ayrımlı 2 kanattadır ama dısarıdan sipariş verenler fiyatını hak edeceğini görecektir. Fiyatına göre iyidir ama bilemiyorum benim sahsi görüşüm. O kadar kötü şeyler yiyoruz ki bu hepsi yanında samda kayısı bu yüzden alınabilir.

Fiyatının sebeplerinin en önemli kısmı baklavayı ustalarla değil, makinelerle yapıyor olması ve glikoz surubunun yaklasık suruplardan 3 4 kat az fiyatı olması . Bir dönem bezelye karısık fıstık durumu cıkmadı değil ama sonradan bütün fıstıga dönerek bir tık rahatlatmıstır.
    Fİyat performans mı : Kesinlikle evet
    Yenilebilir mi : Evet
    Tadı üst düzey mi : 1den 10 içerisinde 6-7 arasıdır.
    Öğrenci ve Asgari için Üst düzeydir.
    Bir dönem eskişehirde franc. almayı dusunmedim değil ama zor zor .

• Baklavacı semsettin de serbette, kızartmada, yağda bir standart yok. Yani iki gün ardarda gidip baklava yiyin ikisi arasında bariz fark olabiliyor. Bende severek alıyordum ama serbeti arttırıp eski kıtırlığı gidince almaktan vazgeçtim.
  • Ne zaman glikoz şurubundan vazgeçilip gerçek şeker ve hakiki sade yağ kullanılırsa, işte o zaman eski satış rakamlarına ulaşılabilir. Aksi takdirde kimsenin kendi sağlığını hiçe sayacağını sanmıyorum.
  • Birde Urfa Yörem var aynı mantık o da baya ucuz
  • Fiyat / Performans ürünü 2. kalite şerbetli yenilebilir tatlıdır.istanbul için daha fazla şubesinin olması gerekli zira bu trafikte yol herzaman çekilmez.
    birde kargo yapabilseniz 10 numara olacak ama yapmıyorsunuz.

en azından kuru baklava gibi şerbetsiz ve şerbeti az olanları gönderseniz çok iyi olur

İzmir'de ne zaman şube açacaksınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl sipariş veriyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: baklavacisemsettin

2007 yılında kendi imalatını kurup ilk olarak pastane ve unlu mamullerine toptan baklava satışlarına başlamıştır. Bir süre sonra bu işyerlerine toptan satışını durdurup aynı toptan fiyat üzerinden imalattan direk halka satışlarını başlatarak her kesimin baklava almasına yol açıp baklavayı lüks olmaktan çıkarmıştır. Bugün giderek artan müşteri kitlesiyle insanların gönlünde yer edinip tüm Şanlıurfa halkının sevgisini kazandığı gibi aynı zamanda vatandaşların tek uğrak noktası haline gelmiştir. Şemsettin Toprak, “Günümüzde Antep baklavası meşhur olduğu duyulsa da Şanlıurfa Baklavacı Şemsettin olarak bizim de tek hedefimiz bu söylentiyi hafızalardan silerek tüm Türkiye’de faaliyet gösterip baklava sektöründe Şanlıurfa’nın da olduğunu ispatlamaktır. Bu yolda ciddi mesafe atlettiğimiz gibi açmış olduğumuz şehir dışı şubeleriyle Antep ilini kendimize rakip haline getirmiş bulunuyoruz.” demiştir.

Şuan hali hazırda toplam 26 il 52 şubede misafirlerinin ağzını tadlandırmaya devam ediyoruz. Hedefimiz 81 ilde tek lezzet tek memnuniyet. 'Şemsettin Toprak', Bu yola çıktığımızda ve şuanda tüm milletimiz baklava yiyebilsin diye çalışmaları az kar marjı ile yapmaya gayret ettik ve bu bilinçle yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz Baklava yemek herkesin hakkı! Sloganı ile Baklavacı Şemsettin olarak tüm dünyaya yayarak uluslararası bir tatlı ağı oluşturmamız.’’ demiştir.2
    Antep baklavasını dünya literatüründe tescilledik, siz hala Urfa baklavası re re rö rö.

Urfalılar olarak Gaziantep'teki her sektörü bitirdiğiniz yetmedi (kalite olarak değil, ucuz ama kalitesiz olarak), bir de Urfa baklavası diye lanse etmeye çalışıyorsunuz. Kardeşim siz on numara çiğköftenize sahip çıkamayan insanlarsınız. Bu neyin kafası?

• eski konuya ne oldu? yüzlerce sayfalaya gidiyordu o konu sonra birileri bikaç foto koydu bikaç tartışma falan derken konuyu kapattırıp gitmişlerdi. başka konuda açılmayacak demişti yönetim
  • 80-100 tl den aşşağı kaliteli baklava olmaz ve olamaz.

Boşuna zorlamayın oluyorsa ya işçi maaşıondan,malzeme kalitesinden çalıyordur yada başka bir yerden aksi imkansız.
  • Ankara gimsa market cevizli baklava hep. 9.99 TL
    Hala merak ediyorum bu fiyata nasıl kar ediyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tepsi (4-5 kilo)baklavaya yarım kilo fıstık konur,para edecek tereyağı var,gerisi çok ucuz. işçiye ne veriyorlar ki zaten,kaldıkı adamlar seri üretim ve makinalşma ile maliyetleri daha da düşürür.bu fiyata olmaz diyenler nasıl maliyetlendirme yaptıklarını bir soyleselerde bizde öğrensek..
    https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/kendimiz-yaptik-baklava-fiyati-yari-yariya-dustu-2433797/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 27 Ağustos 2020; 18:33:11 >
  • Baklavacı Şemsettin Asırı Ucuz

• Mevcut ekonomi herkesi farklı alternatiflere yönlendiriyor. Şemsettin de böyle. Adam gelmiş koçak daha iyi diyor. Arada üç kat fiyat farkı var. Şemsettin fiyatına göre fena değil. Ben de biliyorum koçak daha iyi ama bütçem bir kg baklavaya 150 tl verecek güçte değil

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.