kahvaltılık balınızından istiyorum. ödeme nasıl olacak fiyat ? pm
merhabalar dialver bey ben kestane balı karakovan balı çiçek balı ve arı sütü istiyorum bunların bana fiyatlarını yazarsanız biraz yüklü almayı düşünüyorum indirimde yaparsanız sevinirim ve tabiki hediye polenlerimi isterim yanında selamlar.
karakovan doğal petekli bal varmı elinizde ayrıca petek ballarınızda balmumu kullanıyormusunuz...
son olarak şeker varmıdır sattığınız ballarda çünki sizden almak istediğim balı şeker hastası olan kişiler yiyecekler ek olarak sedef hastası olan annem için kestane balı almayı düşünüyorum sedef hastalığı için nasıl kullanılmalı bu bal bilgi verirseniz memnun olurum..
dilaver beyden ben de 1 kg kestane balı aldım, biraz önce elime ulaştı. kargo hızı ve paketleme çok iyiydi. sağolsun yanında değerli bir hediye de gönderdi. Allah razı olsun. çok ilgili bir insan. fiyat gerçekten de zararına. kargo fiyatını da düşünce böyle iyi bir bal için bu fiyat başka hiçbir yerde yok. kendisine çok teşekkür ediyor ve bir sonraki alışverişimde görüşmek üzere diyorum.
1 kg da Kestane balı ben alacağım hasta anneannem için. PM bekliyorum bilgi için.
PM attim. Kargo yapilmasini bekliyorum.
Gecen senede almistim. Yeni alacak olan arkadaslar tereddut etmeden alisveris yapabilirler. Ballar cok kaliteli.
Kestane balını fazla kaçırmayın yoksa başbakan gibi zehirlenirsiniz.
Bende aldım nerdeyse bitmek üzere ama hiç zehirlenmedim, kendimi daha zinde hissediyorum. Almanlar balın içinde zehirli bir madde bulduklarını iddia ediyorlar. http://www.gercekgundem.com/?p=365507
quote:
Orijinalden alıntı: hidalgo1911
dilaver hocam öncelikle hayırlı işler dilerim..
karakovan doğal petekli bal varmı elinizde ayrıca petek ballarınızda balmumu kullanıyormusunuz...
son olarak şeker varmıdır sattığınız ballarda çünki sizden almak istediğim balı şeker hastası olan kişiler yiyecekler ek olarak sedef hastası olan annem için kestane balı almayı düşünüyorum sedef hastalığı için nasıl kullanılmalı bu bal bilgi verirseniz memnun olurum..
cevap bekliyorum sayın satıcı...
dilaver usta tekrar 1kg kestane 1kg yayla siparişi attım p.m.
msn falan yok mu pm atamıyorum bal için üye oldum..
ben de pm attım, bir haftadır cevap bekliyorum.
s.a
kardeşler kusura bakmayın cevap yazmakta geç kaldım.ama malum bizim işimiz bu aylarda yoğun bir şekilde başlıyor,bazı geceler eve bile gelemediğim oluyor geldiğimde de çok geç geliyor erkenden gidiyorum.
mesajım bulunsun, kestane balını çok severim... bizim memleketin (rize) tadını yakalarsa ne ala...
quote:
Orijinalden alıntı: dilaver_isik
s.a
kardeşler kusura bakmayın cevap yazmakta geç kaldım.ama malum bizim işimiz bu aylarda yoğun bir şekilde başlıyor,bazı geceler eve bile gelemediğim oluyor geldiğimde de çok geç geliyor erkenden gidiyorum.
tekrar kusura bakmayın.
saygılarla......................
estağfurullah, biraz acele ettiğimiz için yakındık usta
s.a babam seker hastası bu yuzden kullandıgı besinlerde seker olmaması gerekiyor . sizin balda seker ve glikoz veya herangi yapay bir karışım/tatlandırıcı olmadıgını garanti edebiliyormusunuz hayırlı satışlar dilerim.
merhaba,
Dilaver bey ben de özelden mail attım ama henuz bir yanıt alamadım. Bir ara kontrol ederseniz sevinirim
Sağlıcakla kalın
Dilaver Emmi bende istiyom kestane balı var mı taze ? Yarım kilo alicam
bende almayı düşünüyorum yarım kilo kestane var mıdır elinizde ?