Şimdi Ara

----------BAL ÜLKESİ---------KALDIĞI YERDEN HİZMETE DEVAM---------------- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
44
Favori
77.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır bal alıyorum kendisinden,
    Artık gelenek oldu, bu kışta geleneksel siparişimi verdim ve 1 kg arı sütlü çiçek balımı ve kestane balımı aldım.
    Şöyle anlatıyım 2 kavanozda gelen çiçek balları, arısütüne ışık zarar vermesin diye özenle aluminyum folyo ile özenle sarılmış yanınada metal kaşık temas ettirilmesi arı sütüne zarar verbilir diye özel tahta çubuklar eklenmiş..
    başka söze gerek yok sanırım..

Bu balları her yediğimde Dünyadaki bütün arıları teker teker öpesim gelir

Kargosunun kusursuzluğu yanında Balının kalitesini anlatamam..1 sene önceden duran bir miktar balım hala ilk günkü gibi durur..

Ben eskiden bal yemiyormuşum diyorum bu balları yerken ve her seferinde de dua ederim kendisine.

Allah razı olsun Dilaver kardeşim..

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Ocak 2011; 22:15:19 >

• Dilaver Bey size nasıl ulaşabiliriz. Balların fiyatları ve çeşitleri nelerdir. Yeriniz neresidir gibi sorulara cevap rica edeceğim.
  • s.a

pm

tekrar görüşmek üzere

saygılarla................

BAL ALAN ARKADAŞLAR<>E-COOL><UÇANTÜRK41><AİREA*5 ><BARBAROS24*2<>WAWES>< H.ERDOG (2 Kg)><ZİZİM><SALİHX>< NİSEZA>< SCHAVELLE*2>< SERKANUGUR><WAVEFORM>< AEO>< ALTUNOK74*(5Kg.)2>< LORDMAYROS>< WESCAM><HAYALSİNBANA*(2Kg.)3><KADİRCAN*(2 Kg)>< NANOCHEMİST><PLUM>< HUNGOKMEN>< KRİDVAN><KASAİ(2 Kg.+4 Kg)>< RAİST(5 Kg.)><FENMAN><NDURSUN(2 Kg)><ENEGARİP(2 Kg)><JUTİ34*2><METHÜSENA><VALUME>< NETKİT><FAİRBOY*(2Kg.)>< KEMSAN21*(4Kg.)><FATİHM,16>BİRİ< ALİTOPAL>< TURİZMPİSKOLOĞU*4><DENEM><SNUFFXXX*(5 Kg)><ORKEMAY><KELFENDER2><SULUDAĞ*(2 Kg)><SLİM_120><KADİRYİLDİZ84*(4 Kg)><BORABD><İTFAYECİ><BİOTECH><AKİRAFES><LUMEDİ><BENSENDE(2 Kg.)><FENERLAND*2><KENTEN*2(3 Kg)><MEKESOY><TAMİRCİ62><MANİNBALCK><EMRE-GS><BİTTER*2><İZTECH (2 Kg)><TECHİNCS*2><KOCADEMŞAH ><M.ENİS BOLAT (2 Kg)><CATOARDA><*AXI*(2 Kg)><THE-SAKAL (2 Kg)><FRAXİNUSSS><TUGAYADIGÜZEL(2 Kg)><VPLL*2><ATOSBA (2 Kg.)><CARDOWNER*2><NZMYSLKY (2 kg)><KENAN 2*(5 Kg)><CAPSAROV2>SHADOWY0*(2 kg)><AYHAN_OK><KARAMSAR1İ><DESCİ><SAFAKHAN *2><GAFFARSON><4SONE><KARASSS*2><WHEATHERMAN*2><CELALKAMİL*2><KAMAKA><KİTYY><AKİRAFES><VVOLKAN198*2kg.><AKDUM><MARTNİSAN><CHARCHARODON CARCHARİAS><LOOKOUT*2><İMPOSSİBLE*2><BESTCOLL*2><

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kestane balı almak istiyorum bende...

pm attım
  • Mail attım bugün Dilaver hocam, yanıt bekliyorum.. iphone dokunmatik bulamadıysan, yardımcı olmaya çalışırım.
  • kestane balı normal yemelik değil değil mi ilaçlık.. çocuklara sabahları bir kaşık ver, şifa olsun inşallah.
    dilaver hocam arıcılıktan hiç anlamam da bu mevsimde var mıdır bal felan, varsa ben de almak isterim, güncel fiyatlarını ve de ödemeyi nasıl yapacağımızı yazarsanız, bizler de duacınız oluruz inşallah.

karakovan akkovan ne varsa yaz hocam buraya. ben biraz heycanlıyımdır hepsinden inşallah almak isterim.
  • kestane balını dün aldım gayet güzel herkese tavsiye ederim.
  • Selamlar,

Cep telefonunuza ulaşamıyorum.
    Ben Salı günü 1kg yayla , 1kg kestane balı siteniz üzerinden sipariş verdim, ödemeyi de sipariş geçmeden 5dk önce gönderdim :)
    Merakla bekliyorum h.sonu kahvaltıya yetişse keşke..

Edit: Az önce konuştum kendisiyle kargoya vermiş bile :)
    Şimdi h.sonu güzel bir camız kaymağı temin etmeye kaldı iş

Edit 2: Şimdi de kargo geldi iyi mi :) boşuna evham yapmışım h.sonuna yetişir mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRaBeeN -- 3 Şubat 2011; 16:10:04 >
  • merhaba,

Dilaver bey dün özelden mail gönderdim, bilginize.
  • Ben de özelden yazdım çiçek balı için haberini bekliyorum Dilaver Bey den....................
  • s.a

pm.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla.................

• merhaba,

Dilaver beyden Kestane balı aldım. Paketleme çok iyi herhangi bir sorun yaşamadan elime ulaştı.Nerdeyse ben havaleyi çıkartmadan (yada aynı zamana denk gelmiş olabilir), balı adresime göndermek için kargoya gitti.

Daha önce güvendiğim için Tema vakfının çıkardığı kestane balını alırdım. Dilaver beyin kestane balından aldığım lezzet de TEMA nın balını hiç aratmadı, memnun kaldım. Üstelik aynı fiyata 1KG bal almış oldum.

Tavsiye ederim.

Sağlıcakla kalın
  • Merhaba , ben dün arı sütü satın aldım 50 gr. fakat rengi gri balmumu gibi akışkan fakat tadı ekşi limonumsu biraz rahatsız etti acıkcası arı sütünün tadı böylemi olur hep ,ben ki suyla elma sirkesinin tadından rahatsız olmamama rağmen bundan oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 15 Şubat 2011; 12:57:12 >
  • Merhaba
    Dilaver Bey, Kestane balı ve çocuk için bal+polen+arı sütü karışımından almak istiyorum.
    Nasıl bir yol izlemem gerekmektedir.
    Teşekkürler
  • s.a

kardeş dediklerin tamamiyle doğru olan şeyler.arı sütü nün rengide kokusuda ve tadıda senin söylediğin gibi her nereden aldı isen doğru almışşın.Allah sana şifa versin.

tada gelince;bu kadar çok faydası olan ürünün bırakta bu kadar tadı değişik olsun.her besinin kendine göre tadı var.bu özellik onlara has özelliktir.

kardeş sen tüketmeye devam et inşallah yakın zamanda tadınada alışırsın..

tekrar görüşmek üzere

saygılarla......................

• Km attım gelmemiştir diye yazdım acil alacağımda ondan. :)
  • Eğer bir bal satan kişi için bu kadar övgü varsa sakın bu altın özelliğini kaybetme Dilaver Bey....

Zira bu ülkede iyi insanlar artık parmakla sayılacak hale gelmiş durumda. Kimse kimseye güvenemiyor. Bal da maalesef en fazla risk içeren bir gıda durumuna geldi.

Sakın 2-3 lira fazla kazanacam diye özelliğinizi lütfen kaybetmeyiniz.

İnşallah bu sene sizi bizzat ziyaret ederek bal alacağım. Şu anda ıhlamur balı bulmuştum onu bitirmeme az kaldı.

Kestane ve karakovan almam gereken ballar olacak..
  • s.a

kardeş tavsiyelerin için teşekkür ederim.

ben sadece üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.hepsi bu.ben inanıyorum ki yaşadığımız coğrafyada herkez yaptığı işin en iyisini yapmaya gayret etse çok şey değisecektir.

bir de ben inasanlar arasındaki ikişkilerde güven duygusuna çok önem veririm.herkese kendim gibi bakmaya calışırım.kimseye hırsız dolandırıcı gözüyle bakmam.ha yanlış mı yapıyorum bu tartışılır?ama yaşadım tecrubeler ufak tefek haric hiç kimsenin ne hırsız olduğunu ne de dolandırıcı olmadığını gösterdi.yapanlarda mutlaka ama mutlaka bunun karşılığını göreceklerdir,ben buna inanıyorum.

tekrar görüşmek üzere

saygılarla.......................

• pm. attım, birer kg istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.