Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bugün bir mail aldım interplay tarafından "Black Isle is back!" türünden şimdi de sitede bağış topluyorlar ama bana güven vermedi sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

http://blackisle.net/

Arkadaşlar bugün bir mail aldım interplay tarafından "Black Isle is back!" türünden şimdi de sitede bağış topluyorlar ama bana güven vermedi sizin bir bilginiz var mı bu konuda?

Yeteneklileri davet ettiklerini anlatan bir yazı var Interplay.com'da. Yeniden oyun üretimine geçiyorlarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

http://blackisle.net/

Aman diyeyim üçkağıdın uç noktası bu. Parayı sırf bir prototi ve forumlara erişimiçin veriyoruz, adam gibi bir oyun bile yok ortada. Ana hedefleri Falloutun MMOsunu yapmak ama bütün hakları şu an Bethesda da.
    Black İsle ın orjinal çalışanları dağılalı çok oldu zaten. Büyük bir kısmı Obsidian ve İnxile da şu an geri kalanlarda Bioware ve Beamdog da.

• neeradan inciler... resimlere sag tıklayıp yeni sekmede açarsanız büyük çıkar.

nabassu bile yetti partye :)

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU]

is that snow?.......

daha herkese hold person atmalar, petrifylar, daha nice rezalet görüntülerini yansıtmıyorum buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 23 Aralık 2012; 12:17:17 >

• Tey tey tey, Dorn neymiş böyle ya :) Minsc yerine alırım artık gruba hep, tek kötü tarafı Con sadece 14 onuda bir kaç potion of fortitude ile kaparız gibi geliyor. Adam resmen biçer döver oldu. Utanmadan poison weapon, negatif plane portection ve - armor,thac0 ve hasar veren aurası var. Hikayesi de çok hoş. Üstüne paladin kiti olduğu için 16 Charisma var utanmadan parti lideri yaptım. (That's a bold move dedi :))
    Benim dwarven fighter/cleric e asılması biraz ilginç oldu gerçi hayal gücümü biraz çalıştırınca bütün gece babus gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Aralık 2012; 11:13:27 >
  • Rashaad'ı hiç sevmedim ya. Hem güçsüz, hem itici geldi bana. Dorn için umutluyum bakalım ne zaman katılacak.

Oyunu çok özlemişiz ya, arkadaşımla işten gelir gelmez başına oturuyoruz. 3.5 saat oynayıp yatıyoruz ve kalkınca da akşama kadar ne yapacağımızı düşünüyoruz, 10 sene önceye gittik valla
  • Monk zaten başlarda çok güçsüz anca BG2 nin ortalarında adam oluyor, elemanda düz "good" karakter olunca çekilmiyor :) Alıp görevlerini yapın derim sadece . Ben sling verdim elemana görevini yapıp gönderdim.
    Dorn ile Neera bata kuvvetli, Dorn 19 str ve özellikleriyle başlarda çok iyi, ıskalamaıyor ve vurduğunu inletiyor. Neera'da efektif büyücü seviyelerini üst üste bidirince coşuyor. lvl 5 te lvl 10 gibi Fireball ve Fire Arrow atabiliyordu, karşı taraftakiler pek hoş karşılamadı

@Cannavaro1903

Firewine Bridge diye bir harita var, haritada kendini bufflayan çılgın bir ogre mage var. Eleman 2 defa kesti benim ana karakteri ben de kolay keseyim diye breach attım üzerine. HOOOP Nabassu :) Direkt topukladım mekandan ama ogre mage tek başına kesti elemanı O_o Tabi bunu yaparken her şeyini harcadı gittim kestim bana yumrukla dalarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Aralık 2012; 9:00:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Monk zaten başlarda çok güçsüz anca BG2 nin ortalarında adam oluyor, elemanda düz "good" karakter olunca çekilmiyor :) Alıp görevlerini yapın derim sadece . Ben sling verdim elemana görevini yapıp gönderdim.
    Dorn ile Neera bata kuvvetli, Dorn 19 str ve özellikleriyle başlarda çok iyi, ıskalamaıyor ve vurduğunu inletiyor. Neera'da efektif büyücü seviyelerini üst üste bidirince coşuyor. lvl 5 te lvl 10 gibi Fireball ve Fire Arrow atabiliyordu, karşı taraftakiler pek hoş karşılamadı

@Cannavaro1903

Firewine Bridge diye bir harita var, haritada kendini bufflayan çılgın bir ogre mage var. Eleman 2 defa kesti benim ana karakteri ben de kolay keseyim diye breach attım üzerine. HOOOP Nabassu :) Direkt topukladım mekandan ama ogre mage tek başına kesti elemanı O_o Tabi bunu yaparken her şeyini harcadı gittim kestim bana yumrukla dalarken.

baştan nabassuyu görünce bi afalladık. o neeeee diye bağrışlar feryatlar figanlar derken dedik bunu keselim iyi exp gelir. olmadı

bugun temple of elemental evil başlasam mı diye düşünüyorum. 7.5 nc patchini indirdim kurdum herşey hazır. kıvılcım bekliyorum içimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannavaro1903 -- 26 Aralık 2012; 9:44:22 >

• Ben gökten düşen ineği çok seviyorum en çok (+50 zarar veriyor üstüne reziilik :)) ama Tom Amca için SS alacaz güya ama beceremedim, denk gelse de savaşın heyecanından geç kalıyorum tuşlara basmakta.
    Niye heyecan yapıyprosam o kadar...

ToEE de güzeldir ama baştan sonra "dungeon crawl" neredeyse ve ne yazık ki en son community patchlerle bile garip hatalar çıkıyor hala :)
  • Uzun süredir wild mage ile ilgili bir projem var, BG ile başlayıp ToB sonuna kadar oyunu bitirmek istiyorum. Bir ara başladım, BG'yi bitirdim, BG2'ye de başaldım ama devam ettiremedim teknik problemlerden dolayı. Bu aralar biraz rahata ereceğim, lineage2'ye başlamadan önce bir oynamak istiyorum, EE olmasa bile orijinalden. Ama wild mage mi olur, başka bir class mı henüz karar veremedim. Bu sefer evil oynarım sanıyorum...
  • Bir karaktere karar verip düşünmemek lazım, ben 3 tane açtım ilk baştan. Şimdi komple farklı bir tane ile ilerliyorum :) Yaşasın dwarf fighter/cleric!
  • quote:

Bir karaktere karar verip düşünmemek lazım, ben 3 tane açtım ilk baştan. Şimdi komple farklı bir tane ile ilerliyorum :) Yaşasın dwarf fighter/cleric!

Bu konuda biraz maymun iştahlıyım, henüz bir class kararı veremedim. Mage'ye duallenmiş cleric düşünüyorum bu aralar. Barbarian, paladin, sorcerer, ranger/cleric(multi) fighter/thief (hem solo, hem parti ile) ile bitirdim. Oynamadığım classlara bakmak istiyorum.

Bu arada dwarf fighter/cleric gerçekten sağlam bir karakter oluyor, dwarf single class cleric bile çok iyi başlı başına... Ama Viconia gibi bir cleric olduktan sonra eksikliği olan bir char açmak istiyorum. Bir de multi class charlar biraz sıkmaya başladı, oyunun büyük kısmında levelleri düşük kalıyor düzgün bir partide, dual daha mantıklı geliyor bu açıdan...

• Aynı maymun iştah bende de var. İlk sorcereress açtım bir adet, ardından archer sonra fighter/thief. fighter/cleric ten öncede thief/cleric düşünüyordum (xp açısından da en rahat) ama sadece gnomelar ve half orclar seçebiliyor diye vazgeçtim.
    Aslında insan fighter açıp BG2 nin grandmasteryleri alıp BG2 nin başlarında Cleric veya Druid'e dual yapatım diye düşündüm sonra dwarf aşkı sardı 4 bir yanımı.
    Asıl aklımda kalan Bard özellikle de skald kiti,bildiğim kadarıyla barda dual olmuyor ama hile hurda ile cleric-druid/bard tarzı bir karakter yapmayı da aklıma koydum. İsmini de "Kurtlara Şarkı Söyleleyen Adam" korum artık.

Eklenti: BG1 de eksik olan karakter yok gibi, bir tek barbar ile sorcerer yok şu an için herhalde kitleri saymazsak.

Eklenti 2: Bu arada söylentiye göre BG2EE ye düz bir assassin ekleyeceklermiş en dişisinden ve evulundan. Eksikliği hissediliyordu zaten iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 26 Aralık 2012; 11:15:13 >

• Merhabalar

Oyunu açarken "openal32.dll bilgisyarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatası alıyorum varmıdır çözümü?
    windows7 32 bit kullanıyorm ati x1400 ekran kartım var..

Yardımcı olabilirmisiniz?
  • oke oyuna bi şekilde girdim fakat karakter ekranından sonra oyunu oynucağım ekran siyah yokmu yardımcı olabilecek? bişi göremiyorum

iyi geceler.. fazladan mesaj için sorry
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkak

Merhabalar

Oyunu açarken "openal32.dll bilgisyarınızda eksik olduğundan başlayamıyor" hatası alıyorum varmıdır çözümü?

oke oyuna bi şekilde girdim fakat karakter ekranından sonra oyunu oynucağım ekran siyah yokmu yardımcı olabilecek? bişi göremiyorum

"openall32" ile ilgili böyle bir şey buldum belki işine yarar.

http://support.gamehouse.com/app/answers/detail/a_id/1190/~/'openal32.dll-is-missing'-error-when-launching-old-clockmaker's-riddle

Ekran siyahlığına gelirsek, hangi oyun, herhangi bir hata veriyor mu, sadece donup kalıyor mu?

• quote:

Merhabalar

openal sürücüsü kuracaksınız hocam. google arattırırsanız cıkar.
  • quote:

Ben gökten düşen ineği çok seviyorum en çok (+50 zarar veriyor üstüne reziilik :)) ama Tom Amca için SS alacaz güya ama beceremedim, denk gelse de savaşın heyecanından geç kalıyorum tuşlara basmakta.
    Niye heyecan yapıyprosam o kadar...

ToEE de güzeldir ama baştan sonra "dungeon crawl" neredeyse ve ne yazık ki en son community patchlerle bile garip hatalar çıkıyor hala :)

hehe hocam onu ancak ve ancak video çekersin oyun oynarken. daha sonra videodan alırsın ss. öteki türlü onu yakalamak çok zor

• quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

Merhabalar

oke oyuna bi şekilde girdim fakat karakter ekranından sonra oyunu oynucağım ekran siyah yokmu yardımcı olabilecek? bişi göremiyorum

"openall32" ile ilgili böyle bir şey buldum belki işine yarar.

http://support.gamehouse.com/app/answers/detail/a_id/1190/~/'openal32.dll-is-missing'-error-when-launching-old-clockmaker's-riddle

Ekran siyahlığına gelirsek, hangi oyun, herhangi bir hata veriyor mu, sadece donup kalıyor mu?

Oyun panelleri, konuşmalar görünüyor fakat oyunun oynanıcağı ekran siyah.. oyun devam ediyo tıklaayınca fln -yes diye cevap alıyorum..

hala çözebilmiş değilim

• quote:

Oyun panelleri, konuşmalar görünüyor fakat oyunun oynanıcağı ekran siyah.. oyun devam ediyo tıklaayınca fln -yes diye cevap alıyorum..

hala çözebilmiş değilim

1. Çok saçma gelecek ama ekran haritadaki açılmamış alanlara kaymış olabilir mi? Fare çok hareketliyse, oyuncuların olduğu alandan çıkmış olabilir. Karakter resmine iki defa tıklayıp onların olduğu alana dönebilirsin.

2.http://www.mmomeltingpot.com/2012/08/how-to-play-baldurs-gate-2-icewind-dale-and-icewind-dale-2-multiplayer-co-op-over-lan-the-internet-or-tcpip-without-crashes/

Multiplayer ile ilgili sorunları çözmek için birkaç ipucu veriyor belki senin de işine yarar.

3.https://secure.gog.com/forum/baldurs_gate_series/baldurs_gate_black_screen

4.http://forum.baldursgate.com/discussion/9221/bg-ee-black-screen-on-startup

Hepsinde çözümler var belki biri işine yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TomAmca -- 29 Aralık 2012; 8:30:48 >

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.