Şimdi Ara

Baldur's Gate 3 gelebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ünlü Rpg serilerinden Baldur's Gate'in üçüncü oyununun cıkabileceği dedikoduları oyun dünyasına düsmeye basladı.Bioware olmadan oyunu kimin hazırlayacağı ise henüz belli degil ayrıca oyunun haklarını elinde bulunduran Atari'de durumla ilgili açıklama yapmıyor.

Kaynak için Tıklayın!!

• Çıkarsa hayalim gerçekleşmiş olur ama yakın zamanda böyle bir proje olur mu onu bilemem...
  • inşallah gelir 3uncusu diablo 3 ve bu süper olur kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 19 Eylül 2008; 16:35:28 >
  • hiç oynamadım ama adını çok duydum bunun sebebi RPG sevmemem olabilir ama yeni nesil bir oyun da çok cezbedici olabilir Diablo 3'ü merak etmiyorum değil
    ilk oyunu alıp oynasam mı...bunu mu oynayayım diabloyu mu
  • BG serisi en sevdiğim oyunların oyunlar sıralamasında 1. sıradadır.

3. sü yapılacağı dedikoduları 2002 den beri yapılıyor ancak ortada birşey yok. Hem zaten 3. oyun bir Nwn tarzında olacaksa hiç yapmasınlar, Bg serisinin adını kirletmesinler daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerevar

BG serisi en sevdiğim oyunların oyunlar sıralamasında 1. sıradadır.

3. sü yapılacağı dedikoduları 2002 den beri yapılıyor ancak ortada birşey yok. Hem zaten 3. oyun bir Nwn tarzında olacaksa hiç yapmasınlar, Bg serisinin adını kirletmesinler daha iyi.

kelimesi kelimesine katılıyorum, bu güzelim oyunu nwn'a benzetmesinler. şu anda bioware de dahil olmak üzere yeni bir bg oyununu layıkıyla yapacak firmanın olmadığına inanıyorum. child of bhaal hikayesi bitti, yeni ne çıkaracaklar? bg benim için hayatımın oyunu, onu da mezarında ters döndürmesinler lütfen.

@mellon89,
    eğer daha önce rpg oynamadıysan ve sevmiyorsan baldur's gate ile başlama. kuralları bilmiyor olman sıkıntı verir, çok iyi bir ingilizce bilmiyorsan oyunda hiç ilerleyemezsin. bg bütün rpg kurallarına oldukça bağlıdır, bu nedenle türü sevmeyen için başlangıç oyunu olması zordur. ama diablo'yu dene. mouse'a tıklamayı bilen herkes oynayabilir, ama oldukça zevklidir. diablo1 çok eski, sıkılabilirsin. diablo2 ile başla.onun hastası olursan bir ara diablo1'i de deneyebilirsin.

• İngilizcem oyun oynayacak kadar var ama işte ayrıntı fazla sevmediğim için RPG fazla sarmıyor heralde ama merak da ediyorum en iyisi Diablo 2 ile başlamak
  • Şunu da hatırlatmak lazım, eğer bir oyundan başlangıç beklentilerinden biri, göze hoş görünen grafikleriyse eğer, ne diablo da ne de baldur's gate serisinde bunu bulamazsın...
  • Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast'u az önce bitirdim. Şaheser.

İnsan büyüleri yaparken bile zevk alıyor seslendirme sayesinde. Grafik kalitesinin ne denli önemsiz olduğunu insanın suratına vuran bir oyun.

"Miita mortis kariuu" (Cure Light-Medium-Serious Wounds)

Ama en çok bağlayan özelliği hikayesiydi. En şok edici kısmı ise Gorion'un mektubuydu.
  • Kaç yıldır bekliyoruz? Diablo-Starcraft-Fallout 3'ün çıkmasına az kaldı. Eğer ki bir de Baldur's Gate çıkarsa altında sepet salabileceğim bir market bulunan ev bulup oraya taşınıyorum, telefonu kapattırıyorum ve elektriği otomatik ödemeye alıyorum arkadaş. Böyle haberlerle gelmeyin bana. Kalbim sıkışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast'u az önce bitirdim. Şaheser.

İnsan büyüleri yaparken bile zevk alıyor seslendirme sayesinde. Grafik kalitesinin ne denli önemsiz olduğunu insanın suratına vuran bir oyun.

"Miita mortis kariuu" (Cure Light-Medium-Serious Wounds)

Ama en çok bağlayan özelliği hikayesiydi. En şok edici kısmı ise Gorion'un mektubuydu.

tamamen katılıyorum. seslendirme muhteşem. lilarcor ve caspenar'ın sözleri hala aklımdadır, ''Mm. Cool bastard sword, oh yes. Why bastard, you think? No parent?'' ya da "You know, my last owner always said I was sharp and edgy. Heheh. He was such an ass."

hikaye konusunda birşey söylemeye gerek bile görmüyorum, oynayan bilir zaten.

• Savarok ile olan kapışmama hazırlık 5 dakika sürdü ancak onu öldürmem 5 saniyemi aldı; neden mi? İksirleri hiç harcamamıştım, o bakımdan.

Baldur's Gate 3 gelebilir
  • Kimin yapacağına artık Atari karar verecek yalnız haksız bir şekilde Bioware'in elinden alındı.
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri bence. rpg frp seven herkesin oynaması gerektiğini düşünüyorum :) valla yalan ya da gerçek sadece böyle uzaktan bir haberini duymak bile mutlu etti beni :)
  • Gelsin. Rezalet de olsa kabülümdür...
  • Bg3 ün çıkacağını zannetmiyorum ama çıkarsa Dragon Age:Origins benzeri bir oyun olur herhalde.
  • kaç tane efsane batmak zorunda
    fallout u batırdılar,red alerti vs vs

illa güzel oyunlara abidik gubidik sequel yapıp içine etme çabasında bütün oyun firmaları

bioware e verilse bile developerlığı yapmasınlar onlarda lamerleşti iyice .
    obsidian desen onlarda ayrı bi garip -storm of zehir felaketi,önceki nwn2lerde çokda iç açıcı değiller hani

divine divinity 2'yi bekliyoruz büyük umutlarla
  • Baldur's Gate efsanesi 2001 yılında sona erdiğinden beri bu tarz dedikodular piyasada döner durur. Baldur's Gate bir üçlemeydi ve muhteşem bir sonla bitti. Bu noktadan sonra hikayenin devamı olamaz, olsa da zorlama olur kanaatindeyim. Atari'nin çıkartacağı Baldur's Gate 3, Dark Alliance 1 ve 2 gibi ana serinin ismini kullanan yüzeysel bir oyun olmaktan pek de öteye gidemeyecektir. Atari zaten onca senedir D&D lisansını kullanan NWN serisi ve TOEE dışında dişe dokunur bir oyun çıkaramadı. Ama, ben Atari'nin yerinde olsam projeyi Witcher'ı yapan ekip olan Cd Project Red'in ellerine verirdim. Çünkü, bence Bioware ve Obsidian firmalarından sonra bu projeden yüzünün akı ile çıkabilecek kendini kanıtlamış tek ekip onlar.
  • Aslına bakarsanız BG3'e çok da ihtiyacımız yok. Dragon Age: Origins var, hem de benim gibi eski kurtlar için izometrik kamera açısı ile oynayabileceğiz. Fallout 3 geldi ve beklediğimden çok güzel bir oyun çıktı. Red Alert 3 çıktı. Diablo 3 ve Starcraft 2 de yolda. 90ların sonları ve 2000'lerin başlarının şaşalı günleri geri döndü. Minsc'in de dediği gibi: "Rejoice!"
  • Bir Minsc i bir, Viconia yı görmek ister deli gönül.
    "Evil meet sword, sword meet evil" duymak ister tekrardan.
    Ama yeni setting ile, 3d grafikler ile, pazar kaygıları ile neye benzer oyun bilinmez.
    Hala NWN 2 nin pis tadı duruyor damağımda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.