Şimdi Ara

Baliktan geldim bakin ne tuttum [SAAT SABAHIN 7SI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
3
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://t1309.hizliresim.com/1f/3/s7cdn.jpg
    Kalamar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenmezki o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUANTANAMO

Adam hayvan ve doğa düşmanı çıktı. Ne geçti eline la balık uta yiyeydin yetmiyomuydu aç köpek.

Doğa düşmanlığıyla ne alaka anlamadim bu arada kelimelerini düzgün seçersen iyi edersin

• hocam kuzu sezonu açılıyor, bi poşete koy sıkıca bağla derin dondurucuya at. bi daha balığa çıkarsan kuzuya atarsın bunu
  • hocam o trollü boşver balığa gitmeyi bende severim @
    Mr.Darkness
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obeyy

hocam kuzu sezonu açılıyor, bi poşete koy sıkıca bağla derin dondurucuya at. bi daha balığa çıkarsan kuzuya atarsın bunu

Bu arkadaşı dinle

• quote:

hocam kuzu sezonu açılıyor, bi poşete koy sıkıca bağla derin dondurucuya at. bi daha balığa çıkarsan kuzuya atarsın bunu

Kuzuya atarsın derken ? Ben genelde elimle yakalarım... Alman komşumuza veriyorum, kızartma yapıyor adam

Bu arada kalamar-mürekkep balığı ve türevleri kendilerini kuma gömerler. Sadece göz bölgesi açıkta kalır. Kum üzerinde seçmek çok çok zordur. Elinizi yavaşça üst taraftan yaklaştırıp, hızlı bir hamle ile tutabilirsiniz. Sırt bölgesinden tutun. Elinizi ağız bölgesine götürmesine izin vermeyin. Papağan gagasına benzer siyah sert dişleri ile yengeç misali etinizi sıkıştırır...

Not: Ahtapot'da aynı haltı yiyerek parmağınızı sıkıştırır. Nasıl yengeç kıskaçları ile parmağınızı sıkıştırıp kan oturmasına neden oluyor ise, buda aynıdır....

Yav he he ergen arkadaşlar mesajımı alıntılayıp garip garip yorumlar yazmasınlar. Ahtapot, mürekkep balığı vs genelde elimle yakalarım. Zıpkın ile uğraşmaya değmiyor... Ve korkulacak bir şey yok. Size bir zararı dokunmaz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Kuzuya atarsın derken ? Ben genelde elimle yakalarım... Alman komşumuza veriyorum, kızartma yapıyor adam

Bu arada kalamar-mürekkep balığı ve türevleri kendilerini kuma gömerler. Sadece göz bölgesi açıkta kalır. Kum üzerinde seçmek çok çok zordur. Elinizi yavaşça üst taraftan yaklaştırıp, hızlı bir hamle ile tutabilirsiniz. Sırt bölgesinden tutun. Elinizi ağız bölgesine götürmesine izin vermeyin. Papağan gagasına benzer siyah sert dişleri ile yengeç misali etinizi sıkıştırır...

Not: Ahtapot'da aynı haltı yiyerek parmağınızı sıkıştırır. Nasıl yengeç kıskaçları ile parmağınızı sıkıştırıp kan oturmasına neden oluyor ise, buda aynıdır....

Yav he he ergen arkadaşlar mesajımı alıntılayıp garip garip yorumlar yazmasınlar. Ahtapot, mürekkep balığı vs genelde elimle yakalarım. Zıpkın ile uğraşmaya değmiyor... Ve korkulacak bir şey yok. Size bir zararı dokunmaz..

Nasil yahu bunlar kumami gomuluyor dil baligi felan olmasin o ben rapala ile tutuyorum

• Miden bunu görse koşarak uzaklaşır.

Şaka bir yana afiyet olsun .
  • parlıyor mu
  • Kıyıdan rapala ile mi tuttunuz , nasıl bir rapala silikon mu ? biraz daha bilgi verebilir misin?
  • bir balık değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Darkness

http://t1309.hizliresim.com/1f/3/s7cdn.jpg
    Kalamar

daha dün kalamar yaptık ama dikkat et yağda patlayabilir sıçramasın
  • Salaydın geri la.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Nasil yahu bunlar kumami gomuluyor dil baligi felan olmasin o ben rapala ile tutuyorum

dostum 25 yaşındayım. 16 yaşından beğri zıpkınla dalış yapıyorum. Bırakta bileyim

Kuma gömüyorlar kendini dil balığı gibi. Acıkınca normal balık gibi yüzüyorlar işte. Bot üzerinde istavrit tutarken kova ile su üzerinde giderken almıştım hatta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GUANTANAMO

Adam hayvan ve doğa düşmanı çıktı. Ne geçti eline la balık uta yiyeydin yetmiyomuydu aç köpek.

Doğa düşmanlığıyla ne alaka anlamadim bu arada kelimelerini düzgün seçersen iyi edersin

zevk için canlıları olduruyorsun demek istemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Kıyıdan rapala ile mi tuttunuz , nasıl bir rapala silikon mu ? biraz daha bilgi verebilir misin?

Normal bez rapala ile tutuyorum cam rapala veya isikli rapalaya gerek olmuyor kalamar onu 20 30 metreden goruyor zaten

• Görüntüsü berbat , tadı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Görüntüsü berbat , tadı nasıl ?

Tadi super oluyor icini disini yemizledikten sonra bembeyaz bir eti oluyor bugun 3 tane tuttum resimdekiyle beraber 4 oldu bu sabah tutmaya devam :-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lSight

Görüntüsü berbat , tadı nasıl ?

Tadi super oluyor icini disini yemizledikten sonra bembeyaz bir eti oluyor bugun 3 tane tuttum resimdekiyle beraber 4 oldu bu sabah tutmaya devam :-)

Afiyet olsun o zaman.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.