Şimdi Ara

Balkan turuna giderken euro alınmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir internet sitesi üzerinden tur ayarladık. Makedonya, arnavutluk, karadağ, bosna ve sırbistanı gezeceğiz turla birlikte.

Şimdi benim merak ettiğim şey yanımıza euro mu yoksa tl mi alsak daha iyi olur?

Turda konaklama ve sabah kahvaltısı var. Bunun dışındaki harcamalar bize ait. Yanlış bilmiyorsam karadağ hariç hepsi kendi para birimini kullanıyor. Yani euroya çevirirsek birçok ülkede bir de kendi paralarına çevirmek gerekecek. Tl ile gidersek de tlyi çevirecek döviz bürosu bulamamaktan korkuyorum. Hangisi daha mantıklı?

• Yanınıza Euro almanızda fayda var. Tl çevirecek döviz bürosu bulmak zor olabilir. Garanti olsun.
  • her zaman doları dünyanın her yerinde daha kolay convert edersin

TL , türkiyede vatandaş bile bile elind e tutmuyor artık dolar alıyor
  • Makedonya ve Bosna'da çok rahat TL çevirecek döviz bürosu bulabilirsin. Yine de Euro veya Dolar'ı buradan alıp gitmek daha mantıklı. TL'nin durumu malum.
  • Halkbank ve ziraat bankalarının gidece,ğin ülkelerde şubeleri,atmleri var. Makedonya’da Halkbank,Bosna’da ziraat bankamatiklerini kullandım. Günün kurula değişim yapılmıştı, ekstra komisyon çekilmemişti. Bu bankaları araştır istersen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.