Şimdi Ara

Balkona Perde Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
20.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz yaz geldi geliyor, İzmir'de balkona perde-kumaş çekmek istiyorum hem karşı binayla görüntüyü kesecek hemde güneşi engelleyecek. Korniş falan takmak dışında bir önerisi olan var mı? Korniş taksam tutar mı rüzgarda oda var çözüm bulmak zorundayım bu arada dandik kumaşçıdan aldığım kumaş ile kapatıcam

• dandik kumaş olmaz balkon perdesi için kumaşlar var onlardan yaptırırsın ölçüsüne göre. Balkon demirlerine bağlanacak şekilde ip bırakırlar onunla bağlarsın. Kumaş çok ağır olmaması lazım korniş tutmaz.

Ben aydındayım benim balkonda böyle. Yazın herkes balkonda yatıyor mahalle horlamalarla inliyor gece balkonda uyuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 27 Mayıs 2012; 16:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı hakkında bilginiz var mı kumaşların? kornişi kendim küçük matkapla takıcam kopup düşmez umarım
  • hilti lazım tavanı delmek için küçük matkap delmez bi bilene takdır bence uçma aşşağı
  • 20 tl yi geçmez umarım korniş+montaj halledemezsem eski kilimi çakıcam tavandan yeterki kapansın güneş ve görüntü
  • ailemin evi izmirde, ev gündüz akşama kadar sürekli güneş aldığı için yazın çok sıcak oluyo. bizde balkonu aynı söylediğin gibi perde ile kapattık. korniş kullandık. altan da balkon demirlerine bağlıyoruz perdeyi. evin önü açık alan, rüzgaz aldığını söyleyebilirim, ama şuana kadar bi sorun yaamadık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korniş satan bir kişiye gidip montajınıda yaptırıyım o halde 1 kere yaptırıcam nede olsa Rüzgarda sıkıntı olmuyorsa bende demirlere bağlayarak kullanacağım için yeterli olur umarım, teşekkürler
  • balkonu kaatacaksan odada otur balkona ne gerek var
  • Evde kullanılmayan perde vardı.Onu taktım bende
    Korniş fln her şey 12 tl ye geldi.Aslında 8 tl ye olurdu ama baya bir şey yanlış yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EddardStar'k -- 27 Mayıs 2012; 17:09:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mktrnk

balkonu kaatacaksan odada otur balkona ne gerek var

hocam yanı açık olacak deniz gözüken kısım açık ama karşıdaki apartman çok yakın orayla görüntü kesilmiş olacak ve güneş gelmeyecek odada oturmayı yoksa bende biliyorum şuan olduğu gibi :D
  • Bir dönem hiç unutmuyorum bu balkona perde takmak tartışması her yerde sürüp gidiyordu. Bunun için artık güneşin etkilerini minimize eden camlar var. Katlanır cam sistemiyle balkona entegre edilen bu yapıda hem rahatlıkla perde kullanabilir, hem de manzaranın keyfini çıkartabiliyorsunuz. Bu tarz bir arayış içerisinde olan arkadaşlar için katlanır cam balkon sistemi çok daha ideal ve kullanışlı çözümler sunuyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.