Şimdi Ara

Balkonda Mangal Yapıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
40.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,apartmanımızdaki bir komşu her hafta balkonda mangal yakıyor.Evimizin içerisi hep duman oluyor.Pis pis et kokuları geliyor.Balkonda oturamıyoruz,çamaşır asamıyoruz.Kendisini defalarca uyardık ama apartmanda balkonda mangal yakmaya devam ediyor.Uyardık çözüm olmadı.Bu durumda ne yapmamız gerekir?İnternette araştırdığıma göre balkonda mangal yakmak zaten yasakmış.Bu durumda polisi mi aramalıyız,itfaiyeyi mi zabıtayı mı ya da başka bir yerleri mi?Yardımcı olursanız sevinirim.

• Bu sorunun cevabını bundan birkaç yıl önce İzmir İkinci Sulh Hukuk Mahkemesi net bir şekilde verdi. Balkonda mangal yapan aileye, apartmandaki avukat komşuları, komşuluk hukukuna ayrkırı davrandığı gerekçesiyle, İzmir 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. Mahkeme komşuyu haklı buldu ve mangalcı apartman sakinlerine maddi tazminat cezası verdi. Daha sonra mahkemenin bu kararını Yargıtay da onayarak, Türk Hukuku içerisinde yerini sağlamlaştırdı. Dolayısıyla artık bu karar emsal oldu ve balkonda, apartmanda mangal yapmak yasak hale geldi..
  • Bir daha yaparsa polisi arayacağını söyle. Yine yaparsa ara. Eğer sana artistlik yaparsa dövebiliyosan döv. Yalnız ne yaparsan yap, o mangalı yaparken kapısına gitme. Başka uygun bir zamanda söyle.
  • Mangal yaptığı sırada da mangal yapmadığı sırada da uyardık tamam tamam diyor ama mangal yapmaya devam ediyor.Dövmek gibi bir niyetim yok şiddete karşıyım.Kanuni yollardan hakkımı aramak istiyorum.Polisi arasam ilgilenirler mi acaba yoksa bizim işimiz değil mi derler?Nereye başvuracağımı bilsem orayı arayacağım.
  • Zabıtayı ara durumu anlat gerekeni yaparlar
  • teşekkür ederim.zabıtayı arayacağım.
  • Bu sorunun cevabını bundan birkaç yıl önce İzmir İkinci Sulh Hukuk Mahkemesi net bir şekilde verdi. Balkonda mangal yapan aileye, apartmandaki avukat komşuları, komşuluk hukukuna ayrkırı davrandığı gerekçesiyle, İzmir 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. Mahkeme komşuyu haklı buldu ve mangalcı apartman sakinlerine maddi tazminat cezası verdi. Daha sonra mahkemenin bu kararını Yargıtay da onayarak, Türk Hukuku içerisinde yerini sağlamlaştırdı. Dolayısıyla artık bu karar emsal oldu ve balkonda, apartmanda mangal yapmak yasak hale geldi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FBI'ı aramanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MANGAL TAVSİYESİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam mangal yaparken balkonunuzdan aşağı yavaşça hortumu indir ve tazyikli suyu aç.
    bidaha yapmaz.
  • komşularınızın ufak tefek kusurlarını görmezden geliniz. ne var yani adam mangal yaparken sen de pencereyi falan kapat 1 saat. yani hemen polise şikayet edersen yarın sabah yüz yüzü gelecek, birbirinize selam vereceksiniz. komşuluk ilişkilerinizi bitirmeyin.
  • Eskiden insanlar bu tip kokuların gidebileceği yerlerde yaptıkları yemeği komşularına da gönderirlerdi. Biz ne zaman böyle bir millet olduk?

Birkaç yıl önce Bursa'da bir piknik mekanında piknik yapmıştık. 8-10 tane genç bütün bir kuzuyu kızartmışlar, etraflarındaki herkese de birer tabak göndermişlerdi. Dünyada bu çeşit insanlardan çok az kaldı, herkes kendi bencilliğinde yaşıyor.
  • CIA'yi aramalısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bu sorunun cevabını bundan birkaç yıl önce İzmir İkinci Sulh Hukuk Mahkemesi net bir şekilde verdi. Balkonda mangal yapan aileye, apartmandaki avukat komşuları, komşuluk hukukuna ayrkırı davrandığı gerekçesiyle, İzmir 2. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. Mahkeme komşuyu haklı buldu ve mangalcı apartman sakinlerine maddi tazminat cezası verdi. Daha sonra mahkemenin bu kararını Yargıtay da onayarak, Türk Hukuku içerisinde yerini sağlamlaştırdı. Dolayısıyla artık bu karar emsal oldu ve balkonda, apartmanda mangal yapmak yasak hale geldi..

Hocam tuvaletteydim .İki parça bıraktım ve üçüncü parçayı tam bırakırken yazınızı okudum .Durduk yere bir şey öğrendim ve bu şey önemliydi .

TEŞEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuammerKaddafi -- 3 Nisan 2015; 17:32:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stam

komşularınızın ufak tefek kusurlarını görmezden geliniz. ne var yani adam mangal yaparken sen de pencereyi falan kapat 1 saat. yani hemen polise şikayet edersen yarın sabah yüz yüzü gelecek, birbirinize selam vereceksiniz. komşuluk ilişkilerinizi bitirmeyin.

ne münasebet efendim.sıcak havada ben neden penceremi kapayacağım.dumanıyla ve kokusuyla beni rahatsız etmeye hakkı olmamalı.mangal piknik alanlarında yapılır.şehirde apartman balkonunda mangal yakarak komşusunu rahatsız etmeye hakkı yok.
  • Binayi yaparken balkonda mangal yapmak için somine gibi birsey yapıyorlar millet sevinip aliyor şimdi suçlu kim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainisland

quote:

komşularınızın ufak tefek kusurlarını görmezden geliniz. ne var yani adam mangal yaparken sen de pencereyi falan kapat 1 saat. yani hemen polise şikayet edersen yarın sabah yüz yüzü gelecek, birbirinize selam vereceksiniz. komşuluk ilişkilerinizi bitirmeyin.

ne münasebet efendim.sıcak havada ben neden penceremi kapayacağım.dumanıyla ve kokusuyla beni rahatsız etmeye hakkı olmamalı.mangal piknik alanlarında yapılır.şehirde apartman balkonunda mangal yakarak komşusunu rahatsız etmeye hakkı yok.

ben ona karşı çıkmıyorum. tabi ki bu piknik alanlarında falan yapılmalı. balkonda yaparak çevreyi rahatsız etmeyi ben de tasvip etmiyorum

zaten bunu inanç boyutunda irdelediğimizde; o etlerin kokusunu apartman ortamında minimum 100 kişi alıyor. ve bu kişilerin içinde mangal yapmaya imkanı olmayan kişilerde oldukça fazladır. dolayısıyla bu şekilde de doğru bir şey olmadığını söyleyebiliriz.

ben bu sebepten dolayı komşunuzu polise şikayet etmenize karşı çıktım . rahatsızlığınızı güzel bir dille belirttiğinizde mutlaka komşularınız da kendine çekidüzen verecektir ki hala devam ediyorsa bu kişi ağır psikopattır . polisi değil özel harekat timini bile çağırabilirsiniz.

• Mangalın yaninda birde elektrik tarifesi işide var. Evin projesini yapan ne içiyorsa bir dairenin banyosu öbür dairenin yatak odasına denk geliyor bazen gece ondan sonra ucuz tarife açarsın komşu kızar açmasın elektrik yüksek gelir.

Bereket apartmanda değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

Eskiden insanlar bu tip kokuların gidebileceği yerlerde yaptıkları yemeği komşularına da gönderirlerdi. Biz ne zaman böyle bir millet olduk?

Birkaç yıl önce Bursa'da bir piknik mekanında piknik yapmıştık. 8-10 tane genç bütün bir kuzuyu kızartmışlar, etraflarındaki herkese de birer tabak göndermişlerdi. Dünyada bu çeşit insanlardan çok az kaldı, herkes kendi bencilliğinde yaşıyor.

etin kilosu bu kadar pahalı olmasa yapar insanlar belki adam haftada 1 gün et yiyor onuda istediği şekilde yesin neden millete dağıtsın
  • baba mangalı yaktıklarında 1 damacana suyu boşalt ateşleri de sönsün havaları da
  • quote:

dalga mı geçiyorsun hak ihlali var burda görmezden gelmek nedir valla aynısı bana olsa delilirrdim yine iyi hak hukuk arıyor arkadaşımız
  • ben de her hafta balkonda mangal yaparım. iyi oluyor. komşulara da ikram olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.