Şimdi Ara

Ball Story

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece paint kullanarak, hazırladığım kısa filmleri sizlerle paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PushTheTempo -- 2 Ağustos 2008; 14:17:09 >

• Devam filminin fragmanı

Ball Story

Official Trailer

Not: Konuyu daha dün koydum, hemen 3. sayfaya düştü, hiç mi ilginizi çekmiyor arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum, ben sizinle paylaştım, siz de en azından düşüncelerinizi paylaşın, eleştiri bile olsa.....
  • yorum istediğin için yorum yapıyorum izledim hepsini 2. vieodaki gözün renk değiştirmesi güzeldi ama hakkaten kısa film olmuş biraz daha uzatmayı dene ama çok uğraş gerektirir galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

yorum istediğin için yorum yapıyorum izledim hepsini 2. vieodaki gözün renk değiştirmesi güzeldi ama hakkaten kısa film olmuş biraz daha uzatmayı dene ama çok uğraş gerektirir galiba

Ball Story 60 ile 70 kare arasıydı galiba, Bs2 180 kusur kareydi, yeni hazırladığım Evil Story 300 kareyi bulacak sanırım, uzun bir video olacak, zaten dediğin gibi çok uğraş gerektiren bir şey, hele Evil Story daha karmaşıktı baya uğraştım yaparken, hala da bitmedi, film dediysem max 5,6 dk lık bir film olur anca daha da yükseğini yapmam çok zaman alır.

Sen de yorum yapmasaydın zaten bu forum hakkında düşüncelerim kötü yönde değişecekti, bir insan gördük sonunda..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.