Şimdi Ara

Balon kasa 626 GLX 93 model. (alınırmı ?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısıtlı Bütçemle bir araç almak istiyorum.
    1993 model Mazda 626 GLX HB buldum
    fiyat olarak 9.750 diyor. bende 8.500 verdim.
    klimali ve 160.000 km. imiş.

Sorum:
    1993 Model Mazda 626 GLX alınır mı?
    626 bu modeli nasıldır?
    Kronik sorunları varmı?
    Parça olarak sıkıntısı var mı?

Kullananlardan yardım bekliyorum..
    Tesekkurler..

Arac Bu:
    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3075765

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mazda 626 Balon Kasa 93 Model: Alınır mı?

1993 model Mazda 626 Balon Kasa, kompakt sedan sınıfında yer alan bir otomobildir. Yuvarlak hatlı tasarımıyla tanınan bu model, dayanıklılığı ve düşük yakıt tüketimi ile bilinir.

Önemli Özellikler:

• 2.0 litre 4 silindirli motor
    • 118 beygir gücü
    • 150 Nm tork
    • Dört ileri otomatik şanzıman

Mazda 626 Balon Kasa Yorumları:

Çevrimiçi incelemeler, Mazda 626 Balon Kasa'nın aşağıdaki özelliklerden dolayı övgüler aldığını gösteriyor:

• Dayanıklılık
    • Düşük yakıt tüketimi
    • Konforlu sürüş

Bazı kullanıcılar ise eksik donanım ve modern teknolojilerin olmaması nedeniyle eleştirilerde bulunuyor.

Alınmalı mı?

Mazda 626 Balon Kasa, bütçesi sınırlı ve dayanıklı, yakıt tasarruflu bir sedan arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Ancak modern özellikler ve teknoloji arıyorsanız, daha yeni bir model düşünmeniz gerekebilir.

Otomobilin yaşını, kilometresini ve bakım geçmişini dikkatlice göz önünde bulundurmak önemlidir. Uzun yıllar kullanıldığından, satın almadan önce kapsamlı bir inceleme yaptırılması önerilir.

Sonuç olarak, Mazda 626 Balon Kasa, güvenilirliği, yakıt verimliliği ve konforuyla öne çıkan bir otomobildir. Modern özellikler ve teknolojiden yoksun olması göz önünde bulundurularak, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına karar vermeniz gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla lpg li cok guzel
    ben bir haftadır sorusturuyorum hic olumsuz yanıt almadım cevremden ama sadece bıneceksen satarken zorlanırsın.yanı eskı amerıkan arabaları kadar sağlammış.dedıklerıne gore.
  • biniciysen çok güzel tam uzun yol aracı ama alacağın araç temiz olmalı yoksa hiç girme bence yetkili servise göster al derlerse al çok memnun kalırsın
  • linkte model 94 yazıyor

160bin km çok iyi ben 450binde üstelik çok bakımsız bir hb 626nın sorunsuz aylarca kullanılmasına tanığım

2000 motor lpg de bile çok az yakmaz şehir içi 170-180 bin yakar (benim 145 kuruş yakan 323 e göre yüksek)

ancak donanımı rahatlığı ve temizliği için kaçırılmaması gerekir diye düşünüyorum

parça sıkıntısı yaşanmıyor ben elazığ da bile 1-2 gün gecikmeyle de olsa rahatlıkla parça bulabiliyorum ve parça fiyatları avrupa bir araç için makul

fiyat hakkında yorum yapamayacağım maalesef
  • mazda 626 glx hacback var 99 model digital klima abs sunruff dört cam oto. hid direksiyon ne ararsan var 9750 ytl veya 10000 ytl arası fiyatı bence sen biraz kazıklanıyon gibi geliyor. eger almak istersen irtibata gec cevap yaz.
  • meraba 94 model 626 kasa mazdam var arabayi aldıgımda 180bin km idi suan araba 400 km oldu 2 gün önce ve hala tık etmio duydugum kadariyla 750 bine kadar ömrü varmıs denicem bakalım varmı yok mu :D 5 seneden beri bende arac bi okadarda hırpaladım inan cok saglam araca ama bence elindeki paradan 8.500 den fazla para verme kesinlikle verme o fiyata rahat bulursun
  • Kardeş ıster dınle ıster dınleme istanbulda oturuyorum 3 sene kullandım. herseyını ıyı bılıyorum kendı arabamız vardı 2000 senesınde 6 mılyara aldık 2003 senesınde 4 ay delı gıbı musterı aradık satılmadı sonra bı galerıye verdık adam da motorunun temız ve rengının gumus gırı olması nedenıyle bızden 8 mılyara aldı kronık olrak hava sensoru var bunların bu sensor havayı ısıtyormus 1 ay bunu aradık servısınde 1 haftada gelır dedıler bı kaç servıs gezdık aynı muhabet fıyatıda 1.500ytl ıdı sonra bı yan servıs te adam bıze cıkmasını ayarladı 800ytl verdık onada bı ara kaza yaptım on tampon ve 2 farı bana
    tanıdık manıdık derken boya dahıl 1000ytl ye mal oldu cıkma farı bıle su anda 200 300 arasında satılıyor yakıt konusunda 2000doch motor oldugundan seherı ıcınde cok yakıyor anamı aglattı benı zarardan zara soktu hundaı accentım vardı 1.3 1998 model onu araddı pısaman ettı satıp bunu aldıgıma
    bunlar olumsuz yonlerıının bazıları olumlu yonlerıne gelınce 230bastım tık demedı vırajlarda yag gıbı alfa 156 lara kafa tutuuyor 3 vıteste patı cekıyor
    motor cok guclu kaparto cok dayanıklı kaza yaptıgım araba eskorttu arkadan vurdum araba sedan dı hb oldu bende sadece tampon ve farlar patladı
    servıste tampondan tren rajı gıbı koruma demırrı cıktı 3 kısı duzltemedı balyozla ıc konfor super mersedes gıbı rahat bagaj buyuk ıcı cok genıs klıması berbat ısıtıcısı super ama olumusz yonlerı olumlu yonlerının keyfını yasamaya fırsat vermıyor paranı bu zamanda cope atarsın alırsan sonra bak ya bırı demıstı ulan dınlemdım yazık oldu sımdı ne yapsam dıye dusunmenı ıstemem.
    bu arada basım agelıp sordugum parçaların arasında en ucuzu sınyalı ıldı oda 80 ytl ıdı
    bır dıreksıyon mılı 2500ytl bır tampon 500 ytl bı tek far orjınalı gene oyle 500ytl ısın ıcınden cıkmazsın bak pıyasası yok uzulme sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximum -- 10 Ağustos 2007; 1:02:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    97 Model Safrane alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.