Şimdi Ara

'BAN' ACİL BİR YÖNETİCİ BEKLENİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi DH gibi büyük bir forum adam gibi yönetilmiyor, böyle bir forumun A'dan Z'ye açık olup forum ile ilgili hataları düzeltmeleri gerekir.

bjk__murat ise bu konuya göstereceğimiz sadace 1 örnek. bjk__murat 7 yıllık tecrübesi ile sorunlarımıza ışık tutarken saçma sapan bir şey yüzünden uzaklaştırılıyor.Bana pm atarak bu sorunu dile getirmemi ve mesajını iletmemi istedi:

"iyi günler ban yemişim gene saçma sapan birşeyden dolayı yahu ben burda günde birsürü insana yardım ediyorum banlayacak adammı kalmadı başka. ben anlamadım bu olayı bakıyorum win8 bana pm at demişim e nabıcam keyi açıktanmı vericem hayır işlemeye çalışıyoruz yazık gerçekten yazık. şu ban olayını halledelim yanlış anlaşılma felan olmuş herhalde. ezbere ban vermişler.pm at demek yasak herhalde ama bu key vermenin başka yolu yok.! bu ban kalkmassa soğuyacağım artık bu işten.. tatildeyim tam boşken yazıyorum insanlara yardımcı oluyorum.. ilgilenilsin lütfen şikayetimle ve gereği yapılsın."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızıboğa -- 12 Şubat 2013; 14:34:09 >

• PM yoluyla da illegal her şeyin paylaşımı yasaktır, 7 yıllık forum üyesi ise bunu bilmesi gerekir. Donanımhaber platformlarında her türlü illegal paylaşım her yoldan yasaktır.
  • bjk__murat illegal birşey paylaşmadığını keyin illegal a girmediğini söylüyor, ayrıca kendi almış sevabına veriyor. İsterse konu sahibine sorulsun paylaşıp paylaşılmadığı diyor.
  • Her halükarda illegal, kuralları belirli bir amaca hizmet eder. İster satın aldığı, ister sağdan soldan bulduğu keyi dağıtsın, key dağıtmak, crack dağıtmak, illegal olan her şey yasaktır. Bu konuda söylenebilecek daha fazla şey yok, kurallar bellidir.

İyi günler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.