Şimdi Ara

Ban açma YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim banlı çarım var arkadaş premium alınca acılıyo dedi doğrumu???

hiç açan oldumu??

• uykarı!!!!
  • 31 aralık 2008 tarihine kadar (1 aralık 2008 den önce banlananlar için) geçerli bir uygulamaydı böyle birşey mümkün değil şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 1 Mart 2009; 21:13:45 >
  • 31 Aralık 2008'e kadar ESN yoluyla ban açtırma kampanyası vardı açtıran açtırdı açtırmayan kaldı arkadaşın bundan bahsetmiş olabilir!

Diger bir konu olarak bircok kişi ''Platin Pre alırsan, 3200 cash alırsan acıyorlar'' diyorlar ama bunlarında bir kanıtı yok sadece soylenti ama belki gercektir şahsi gorusum olarak K2 gibi para goz bir şirket bunu yapabiilir istersen ticket at platin pre alacagim banımı acarmısınız gibisinden...

Eger boyle banını açtırırsan ben burdayım beni unutma aynı ticket ornegini isterimBenimde 35gb yakın item gitti B de kendi salaklıgım...
  • My character is banned not for a fair reason.
    If i buy platinum premium, would you unban my character and account?
    My ban reason = Msn archery macro.

Thank You

Gelen cevap

Hail,

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Someone with access to this account was observed using third party tools, which violates our posted Terms of Service policy. This account will not be unblocked. All current/future tickets will be closed and no further action will be taken on this account. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your understanding.

Regards,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 12 Mart 2009; 17:41:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.