Benim birkaç sorum olacak, ilk olarak ; ben 15 gün önce 1 haftalık ban yemiştim şimdi veya daha sonra ban yersem bu en az 2 haftamı olcak yoksa 1 gün veya 3 gün olur mu ? İkinci olarak sabah oynarken net gitti ( ttnet saolsun ) ve leave olarak gözüküyor bugün 2. kez oyundan çıkarsam ( o da ancak ttnet sayesinde olur ) garanti ban yer miyim ? Saygılar. İyi forumlar..
Garanti banı falan bilemem de 1 haftadan sonra 2 hafta ondan sonraki de sınırsız oluyor. Perma.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Garanti banı falan bilemem de 1 haftadan sonra 2 hafta ondan sonraki de sınırsız oluyor. Perma.
Fakat çok saçma değilmi örneğin 7 gün ban yedim ardından 2 ay boyunca ban yemedim. Bidahaki banım yine 14 gün olacak. Yani herkez bir gün perma ban yer o zman. Birde rp alınca perma yemiyosun diyolar doğrumudur ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne61
quote:
Fakat çok saçma değilmi örneğin 7 gün ban yedim ardından 2 ay boyunca ban yemedim. Bidahaki banım yine 14 gün olacak. Yani herkez bir gün perma ban yer o zman. Birde rp alınca perma yemiyosun diyolar doğrumudur ?
Hiç alakası yok. Rp alana da almayana da çakıyorlar. Şans işi bu. Ne arkadaşlarım var oyun boyu söverler ederler adamlar daha 1 gün banlanmadı ben sınırsız yedim. O kadar dil döktüm 100 tane ticket attım hiç bir şekilde açmıyorlar hesabı. Giden gitti artık.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nocturne61
quote:
Hiç alakası yok. Rp alana da almayana da çakıyorlar. Şans işi bu. Ne arkadaşlarım var oyun boyu söverler ederler adamlar daha 1 gün banlanmadı ben sınırsız yedim. O kadar dil döktüm 100 tane ticket attım hiç bir şekilde açmıyorlar hesabı. Giden gitti artık.
Geçmş olsun ya benimde 2 ay önce falan gitti öle hesabım yeni hesap satın aldım buda sınırsız yerse naparım bilmiyorum ama çok saçma sistemleri var...
Bayadır oynuyorum oyun sonu sinirden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok ama 1 kere bile ban yemedim. Oyuna yeni başlayan bir arkadaşım ilk hesabında 2 gün sonra banlandı. 2. hesabındada 3 gün sonra banlandı Sanırım Zilean'a attack speed kasmasından dolayı Şans sanırım birazda
Ban deyince aklıma geldi.Tribunal'den ödül alacaksak o ödül ne zaman gelir yaklaşık olarak ?
Bayadır oynuyorum oyun sonu sinirden ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok ama 1 kere bile ban yemedim. Oyuna yeni başlayan bir arkadaşım ilk hesabında 2 gün sonra banlandı. 2. hesabındada 3 gün sonra banlandı Sanırım Zilean'a attack speed kasmasından dolayı Şans sanırım birazda
sabah ttnet yüzünden leave var history de şimdi girmeye korkuyorum. Tekrar dc olup ban yerim diye yersemde 2 hafta napcam bilimom
Bende ttnet yüzünden çok leave yaptım oyundan ama hiç banlanmadım şimdiye dek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme