Şimdi Ara

Ban ile ilgili yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz yazlikda arkadasimla lol oynuyoruz bugun elektrikler kesildi geldiginde mac bitmisti sonra yeni maca girdik derkeen tak diye yine gitti 2. Dk da daha onca hic boyle olmamisti gelince bu mac da bitmisti ve arkadasim ban yedi ben yemedim 2 ay once de bir gunluk ban yemisti elektrikler yuzunden simdi birdaha 1 gunluk yedi her ban yediginde leave leveli artiyor sonunda perm ban yiyecek riota bunu anlatsak leave leveli dusururler mi yada bu leave level kendi kendine bir sure sonra sifirlanir mi ? Biri aciklarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephlis -- 30 Temmuz 2012; 0:37:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır.
  • Cok yardimci oldun gercekten :/

• Arkadaşım banlanınca sanırım 5 gün yiyor, bayağı leave atan bi tip, uzun yollar var daha permaya yani
  • Peki perm ban sadece leave sayisina gore mi yoksa leave sayisi / bitirilen oyun sayina gore mi yeniliyor ??

• Son sorumu cevapliyabilecek yok muu ?

• Yok.
  • Petma yemen için onlarca kez 1 haftalık ban yemen lazım

• Peki 1 haftalik yemeye baslamam icin kac 1 gunluk yenmesi gerekiyor ? ( Cok sordum sanirim ama onemli )

• 1 Günlük olmaz banlar üst üste ilk yediği bir günlük leave yüzünden olmayabilir, benim ilk üyeliğimde pek bir bilgim yoktu o sıralar başka oyunlarda oynuyordum 10 levelda falan bırakmıştım sanırım onu oyunu çözmek için açtım çok leave yapıyordum 1 kere 1 gün, 1 kere 2 yada 3 gün unuttum ondan sonra 1 hafta oluyor yanlış hatırlamıyorsam.
  • 1 günlükten sonra 3 sonra 1 hafta yiyorsun

• Arkadasim 1 ay arayla 2 tane 1 gunluk yedi ? Bu oyunun attigi ban 2 kez ust uste leave atinca yane reportdan dolayi oldugunu sanmiyorum

• Iki banindada girerken ban nedeni olarak leave yaziyordu :s yani ikiside 1 gunluk leave ?

• Bende çok kez üst üste oyundan çıktım ama hiç ban yemedim nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum
  • Banada birsey olmuyor ama arkadasim 2 kere 1 er gunluk ban yedi ondan cok uzuluyorum perm yerde arkadassiz kalirim diye :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.