Şimdi Ara

Ban yemişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben cumaya gittiğim sırada pc çok feci kasmış (sadece 2 client açık normalde 4 tane client + firefox kasmadan açabiliyorum) ve sonra restart atmak zorunda kalmış bende akşam denediğimde direk tek seferde 100 sene ban yediğimi gördüm galiba oyun otomatik banlıyor işin ilginci benim kastığım 2 char vardı. Bu charda 140k sp kasmıştım ve hiç silk yüklememiştim . Kasan chara 1250 silk yüklenmiş zamanında . Diğer charada 5 gün önce 1200 silk+100 bonus silk yüklenmişti .

Sonuçta oyun otomatik silk alanları pas geçiyor almayanları şutluyor her zamanki gibi

• nasil yani anlamadim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

nasil yani anlamadim?

Neresini ?
  • silk alan charin mi banlandi 2sidemi yoksa silk almayanmi bide bunlarin lvl leri kaçti?

ayrica kullandıgın bot vs.ler nelerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TniesT

silk alan charin mi banlandi 2sidemi yoksa silk almayanmi bide bunlarin lvl leri kaçti?

ayrica kullandıgın bot vs.ler nelerdir

Silk almadığım 140 k sp kastığım karakterim banlandı 27 Lw BANLANDI
    1250 silk yüklenmiş karakterim(2 sene içerisinde belirli aralıklarda sıklıkla silk yüklenmiş) 80 Lw BANLANMADI
    Arkadaşım 5 gün önce 1200 silk +100 silk bonus yüklemişti 27 Lw BANLANMADI
  • Ben de illegal program kullanmama rağmen ban yedim. Suçum ise silk yüklememek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

Ben de illegal program kullanmama rağmen ban yedim. Suçum ise silk yüklememek.

Normaldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende VaNiTaS yedi zannetttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Bende VaNiTaS yedi zannetttim

O char hayatta banlanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DwightHoward

quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Bende VaNiTaS yedi zannetttim

O char hayatta banlanmaz

• Şuan farm yapmak çok riskli iş. Heleki charın silk geçmişi sağlam değilse. Çünkü joymax yüksek lvllerden çok düşük lvl playerları banlıyor. Birçoğuda oyuna yeni başlayan kişiler zaten. Banlanan kişi hırs yapıyor birdaha açıyor. Böylece joymaxın işine geliyor, hem adam banlamış gibi gösteriyor kendini hemde insanları gaza getiriyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.