Şimdi Ara

BAN YIYEN VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENIM ÖZ CHARIMLA KASA CHARIM BANLANMIS AYVAYI YEDIM.BASKA YIYEN

• ne alaka sen ban yediysen bizdemi yiyecez veya yemek zorundamıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sürersat -- 11 Şubat 2006 16:48:37 >

• gm alan ban atmış olabilir yada 57 skili
  • ban yemiş gibi görünen bi kaç arkadaşım var bug olduğunu söylüolar o kadar teleşlanmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: sürersat

ne alaka sen ban yediysen bizdemi yiyecez veya yemek zorundamıyız

gm aklı estikçe banlıyo onu demek istemiştir ulan +8 raptorlu karakteri gitti çocuun +7 shell seti vardı(bnm diil tabiikide)

• benim üstümde ful orjinal ama dün girdiğimde ban yemiş durumdaydım.hemen mesaj gönderdim KO ya bu gün mesaja cvb geldi özür diliyorlarmış charı açtılar hehe:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS HESABIM BAN YEDİ YARDIM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada ban yiyen varmı demişin kim yemio ki olm
  • ehueueh sna tavsiye ben öle yaptım oldu siteye yeni üyelikler açarak küfür yazdım küfür yazıom banlıolar tekrar üyelik açıom öle öle yaklasım 40 50 tane msj yazdım pes ettiler açtılar:D
  • ytl ile gold bar satan bir arkadaşın bütün charlar bloke edilmiş, gm adlı şahıs 800 usd$ talep etmiş blokeyi kaldırmak için. Denemelik aç demiş charı, gm açmış... Gm lerde işin içinde.

Arkadaş 140 trilyonum vardı diyor. Doğru olabilir, sadece bana 10-20 milyar coin rahat vermiştir, bu oyunun manyaklarına yaptığı satışları tahmin bile edemiyorum.
  • valla benimde güzelim adamım gitti.. Bana gelen cevap itemlerin çoğunun illegal olduğuydu ama hiçbirisi deil hepsini ellerimle yaptım ben.. Ve mesajda asla bir daha açılmayacak diye yazıyordu.. Bilmiyorum ne olacak allah kahratsin böyle oyunu 9 ayda toplam 200$ para verdim hepsi paypal da kayıtlı..Hepsini bir anda silindi düşünebiliyormusunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sürersat

ne alaka sen ban yediysen bizdemi yiyecez veya yemek zorundamıyız

sen nerenle okuyon ne laka şimdi adam soruyo başka yiyiyen varmı illa bi pürüz çıkarıcan

• harbıden s.... bı bo.tan haberı yokkı.bu s.l.k gm ler bazen yargısız toplu ban atıyolar.
  • merhaba arkadaşım benim adamımda şifre sorunu var nereye mail attın bana adres verebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanxxx

BENIM ÖZ CHARIMLA KASA CHARIM BANLANMIS AYVAYI YEDIM.BASKA YIYEN

ben banı bem yedim ama olsun 9gün kaldı
  • karekterinin banlandığına üzüldüm takma kafana olur böle vakalr türk polisi yakalar şaka maka biyana benimde 3 karekterim banlandı şimdi 4. sünü kasıyorum bunuda banlarsalar oyunu bırakırım YOk bırakmam uskoya geçerim
  • ah keşke bende yesem beni bu oyundan sadece ban kurtarır
  • Ben daha Az önce Yemek Yedim Ban yemem Karnım Patlıyo zaten
  • [/Ben daha Az önce Yemek Yedim Ban yemem Karnım Patlıyo zaten]

MUAHAHAUAHAUAYUH HATTA ZUHAUAHAUAHAU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.