Şimdi Ara

bana 1 adet dilbilgisi kanalı önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kadın olmasın ve videolar kısa olsun konuyu öğretsin yeter 50 saat uzatmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben kadir gümüş seviyorum ama uzatmasın diyosan rüştü

• alpro hazelnut enjoyer kullanıcısına yanıt
    rüştüyü beğendim eyvallah bu kadire kalırsak 10 yılda biriririz

• Türkçenin matematiği beğenmedin mi hocam? Hızlıca izleyip bitirip sb çöz.

• Julianos kullanıcısına yanıt
    hocam videolar daha kısa ama her video başında böyle özlü söz falan söylüyor gülüyor falan öyle sevmiyorum kadın düşmanı falan değilim ama kadın öğretmenlerin sesi biraz yapmacık geliyo

• Doğru hocam çok haklısın ama türkçede de ben diğer hocaları pek beğenemedim kadir hoca falan çok uzun zaten o kadar vakit yok. normalde ben de çoğu hocayı erkeklerden götürüyorum fakat dil bilgisinde yazım kuralları falan k+k diye bi şeyle mantığı baya oturtuyor bi şans verebilirsin bence 2-3 videoda.

• önder hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ethem tefek yayınları sitesine gir orada önder hocanın konu anlatımları var güzel

• turkcenın dıvası..15 20 dk konuyu anlatır soytarılık yapmaz ama anlatımı canlıdır sıkmaz seni....ve kısa shortlarla ornek soru cozer..yazım yanlıslarını gosterır..ama sek.sı gıyınır dıkkatın dagılmazsa ızle.. 

• Kanka her haltı video ile çalışırsan konuları yetiştiremezsin. Al bir konu anlatımlı kitap 1-2 haftada bitir geç. Anlamakta zorlandığın konuları video ile bak.

ben limit, türev, integral ve fizikte birkaç konu hariç hiç video izlemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 14 Kasım 2023; 8:22:0 >
  • sınav seneye haziranda değilmi dosti dilbilgisinde 16 video izledim bile 4 tane kaldı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.