bana 1 adet dilbilgisi kanalı önerin

-
-
ben kadir gümüş seviyorum ama uzatmasın diyosan rüştü
-
rüştüyü beğendim eyvallah bu kadire kalırsak 10 yılda biriririz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçenin matematiği beğenmedin mi hocam? Hızlıca izleyip bitirip sb çöz.
-
hocam videolar daha kısa ama her video başında böyle özlü söz falan söylüyor gülüyor falan öyle sevmiyorum kadın düşmanı falan değilim ama kadın öğretmenlerin sesi biraz yapmacık geliyo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğru hocam çok haklısın ama türkçede de ben diğer hocaları pek beğenemedim kadir hoca falan çok uzun zaten o kadar vakit yok. normalde ben de çoğu hocayı erkeklerden götürüyorum fakat dil bilgisinde yazım kuralları falan k+k diye bi şeyle mantığı baya oturtuyor bi şans verebilirsin bence 2-3 videoda.
-
önder hoca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ethem tefek yayınları sitesine gir orada önder hocanın konu anlatımları var güzel
-
turkcenın dıvası..15 20 dk konuyu anlatır soytarılık yapmaz ama anlatımı canlıdır sıkmaz seni....ve kısa shortlarla ornek soru cozer..yazım yanlıslarını gosterır..ama sek.sı gıyınır dıkkatın dagılmazsa ızle..
-
Kanka her haltı video ile çalışırsan konuları yetiştiremezsin. Al bir konu anlatımlı kitap 1-2 haftada bitir geç. Anlamakta zorlandığın konuları video ile bak.
ben limit, türev, integral ve fizikte birkaç konu hariç hiç video izlemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 14 Kasım 2023; 8:22:0 > -
sınav seneye haziranda değilmi dosti dilbilgisinde 16 video izledim bile 4 tane kaldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X