Şimdi Ara

bana acil yarım ardunioma kod atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar resimde gördügünüz gibi sürekli böyle bir hata alıyorum öncende kodlamayı yapıp attıgımda bi sıkıntı yoktu şimdi ise atamıyorum yardım edermisiniz
    windows 10 kullanıcısıyım
     bana acil yarım ardunioma kod atamıyorum

• COM Portunuzu, COM Sürücünüzü, Kart tipini kontrol edin.
  • yapıyorum herşeyi ama aynı hatayı alıyorum sürekli
  • İde yi silip tekrar yükler misiniz. Kullandığınız kütüphaneleri de kontrol edin lütfen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hata kodundan emin degilim fakat arduino yu tam pc takarken upload ediyordum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baton bunları yapmışsanız sanırım CH340 Klon'dur ürün. Bu yüzden driver'i tekrar kaldırıp temiz bir kurulum yapın. Değilse sanırım kart arızalanmış denilebilir.
  • Bu durum genellikle kartın arızalı olduğuna (İçindeki CH340 / Atmega 16u2 USB - Serial çevirici kartın mefta olduğuna) işarettir.

Çevirici kart olmadan bilgisayar Atmega328p'ye veri gönderemez. Eğer kullanılan çevirici kart CH340 ve işletim sistemi sürümünüz Windows 7 ve aşağısı ise internetten CH340 sürücüsü yüklemelisiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger cin mali arduino ise usb chip`i orijinalden farkli oldugu icin uyumsuzluk gosterebilir, internette usbasp arduino turevi kombinasyonlar aratarak farkli tekniklerle-hata veren kismi kullanmadan- kod yuklemeye calisabilirsiniz.

yerinizde olsam ilk olarak arduino ide nin surumunu dusurur test ederdim, eger ayni hatayi aliyorsam farkli bir programlama teknigiyle -usbasp- devam ederdim
  • Gktupc G kullanıcısına yanıt
    kardeşim yaptım ama aynı hatayı alıyorum sürekli windows 10 ve 8.1 kullanıcısıyım 2 bilgisayardada yapıyor ama bazı windows 7 sürümlerde çalıştırıyor anlamadıgım bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSharpLover

Bu durum genellikle kartın arızalı olduğuna (İçindeki CH340 / Atmega 16u2 USB - Serial çevirici kartın mefta olduğuna) işarettir.

Çevirici kart olmadan bilgisayar Atmega328p'ye veri gönderemez. Eğer kullanılan çevirici kart CH340 ve işletim sistemi sürümünüz Windows 7 ve aşağısı ise internetten CH340 sürücüsü yüklemelisiniz.

kardeşim kart arzalı olsa windows 7 lerin bazılarında çalıştırmaz
  • slayer6606 kullanıcısına yanıt
    Arduino nano seçmişsiniz. Uno değik miydi sizin olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Arduino nano seçmişsiniz. Uno değik miydi sizin olay

yok kardeşim nanoydu bu arada bak bişeyi farkettim çok saçma kafa karıştırıcı ama gene anlatıyım şuanda elimde mega var ve bütün bilgisayarlarda ata biliyorum neden bitek bu nanoya kod atamıyorum çok nadir bilgisayarlarda çalışıyor nano
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.