Şimdi Ara

Bana Aıds bulaşmışmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba burda aıds li biri var adam bişi yiyodu dalgınlıkla bende onun yediği şeyi yedim aıds bana bulaşmışmıdır?

acil yardım bekliyorum şimdiden sağolun

• Adamın Aids'li olduğu kesin mi?

En yakın bir hastaneye gidin derim. Düşük bir ihtimal ancak riske atmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 14 Ekim 2008; 17:09:07 >
  • burada vakit kaybedeceğinize en yakın uzmana başvurup gereken tetkiklerini yaptırmanızı tavsiye ederim,saygılar...
  • Bulaşmaz öyle rahat ol.
  • bulaşmaz
  • egerki adamin agzinda yara acik yara varsa ve seninde agzinda acik yara varsa bulasmis olma ihtimali yok degil. ha su asamada doktora basvurmaninda hic bir anlami yok, HIV virusu, bulastiktan sonra kisiden kisiye gore deisen surelerde kulucka doneminden sonra saptanabiliyor ki, bu da 6 ay kadar sonra bi zamana tekabul edebilir. 6 ay kadar sonra, bir de 1 sene kadar sonra bir test yaptir, umarim sonucta negatif olur.

selamlar.
  • yukarda bir arkadaşın dediği gibi ağızdan yara varsa her ikinizde çok çok düşük bir ihtimal, ayrıca tükrükte virüs izole edilmiş ancak tükrükle bulaştığı gösterilememiş, muhtemelen tüksük salgısında inaktive oluyor deniliyordu yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca cinsel ilişkide bile bulaşma riski 0.5-3/1000 civarında duruma göre(erkek ya da kadının aidsli olması değişiyor kadın aidsli ise erkeğe bulaşma riski daha düşük) yani çok düşük ama bulaştı mı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafan rahat olsun bulaşmamıştır...
  • bildiğim kadarıyla kan yoluyla bulaşıyor aids ole yemekle falan geçmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

egerki adamin agzinda yara acik yara varsa ve seninde agzinda acik yara varsa bulasmis olma ihtimali yok degil. ha su asamada doktora basvurmaninda hic bir anlami yok, HIV virusu, bulastiktan sonra kisiden kisiye gore deisen surelerde kulucka doneminden sonra saptanabiliyor ki, bu da 6 ay kadar sonra bi zamana tekabul edebilir. 6 ay kadar sonra, bir de 1 sene kadar sonra bir test yaptir, umarim sonucta negatif olur.

selamlar.

aferin engin bilgini bize gösterdin ama adamı boşu boşuna evhamlandırdın. Aids'linin kanı enjekte edilince bile bulaşma ihtimali bile 1000 de 1 iken yeme içme ile bulaşma ihtimali milyonda 1 bile değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

egerki adamin agzinda yara acik yara varsa ve seninde agzinda acik yara varsa bulasmis olma ihtimali yok degil. ha su asamada doktora basvurmaninda hic bir anlami yok, HIV virusu, bulastiktan sonra kisiden kisiye gore deisen surelerde kulucka doneminden sonra saptanabiliyor ki, bu da 6 ay kadar sonra bi zamana tekabul edebilir. 6 ay kadar sonra, bir de 1 sene kadar sonra bir test yaptir, umarim sonucta negatif olur.

selamlar.

aferin engin bilgini bize gösterdin ama adamı boşu boşuna evhamlandırdın. Aids'linin kanı enjekte edilince bile bulaşma ihtimali bile 1000 de 1 iken yeme içme ile bulaşma ihtimali milyonda 1 bile değil.

aidsli birinin kanı enjekte edilince değil de aidsliye kullanılan iğne eline batsa 1000 de 3 arkadaşım, sen kanı enjekte ediyorsun 1000 de 1 diyorsun, bi de üstüne üstlük diğer duruma milyonda bir bile değil diyorsun. Daha tutarlı bir şekilde bilgi verirsen seviniriz istatistiki anlamı kastediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroil -- 15 Ekim 2008; 12:13:16 >

• bulaşmaz öyle.. korkma
  • Huzurlu olmak istiyorsan git test yaptır.Burda kulaktan dolma bilgilerle uğraşma
  • Hocam kan ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık..Sanmıyorum ama bir ihtimal, sen önlemini al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: makul

Huzurlu olmak istiyorsan git test yaptır.Burda kulaktan dolma bilgilerle uğraşma

buradaki bilgilerin tamamı kulaktan dolma değil, kesip atma...
  • kan ve gözyaşı ile bulaşıyor anca adamın ağzında yara var olcak o yaraya yemek değcek sen o yemeği ağzındaki açık yaraya değdireceksin öyle bir bulaşma ihtimali doğucak bulaşma ihtimalinin bile ihtimalleri çok fazla buda imkansıza yakınsıyor yani imkansız hocam rahat ol böyle grip bile zor bulaşır

imkansız rahat ol sen
  • Kan ve salgı yoluyla bulaşır.

Sana bulaşmamıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Kan ve salgı yoluyla bulaşır.

Sana bulaşmamıştır.

Salgılar demişsin
    Adamın yerken tükürükleri azcık geçmiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

Orjinalden alıntı: 3S3R

Kan ve salgı yoluyla bulaşır.

Sana bulaşmamıştır.

Salgılar demişsin
    Adamın yerken tükürükleri azcık geçmiştir

abi adamın yediği şeyi yedim derken;tutup da adamın ağzındaki şeyi yememiştir ya (:

Aynı tabaktan falandır sanırım.
  • adamın yediği şey neydi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.