Şimdi Ara

BANA AKIL VERİN(SEVGİLİM ÜNİYE GİDİYOR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilim üni için x şehrine gidicek arkadaşlar ben de ankaradayım(mesafe 10 saat).2 yıllık ilişki beni çok sevdiğini düşünüyorum ben de onu çok seviyorum ama ayrılmak istiyorum.Çünkü ona orada yetebileceğimi düşünmüyorum.Biraz sessiz bi kız olduğu için çevresini geç kuracak o sırada yalnızlık çekecek ve ben bu yalnızlığa çare olamayacağım.Ya başka birisi onunla ilgilenir de yalnızlık hissini giderirse diye korkuyorum.Ayrıca benle konuşmaya başladığında önceki sevgilisiyle berabermiş(bilsem yazmazdım) ve beni bazen başka erkeklerle kıyaslıyor.Bunlar ona güvenmeme sebeplerim.Beni kıyasladığında,laf soktuğunda sürekli dalgaya alıyorum,takmıyormuş gibi yapıyorum ama iyice doldum artık.Ayrıca 7 yıl boyunca aynı yerde olma imkanımız yok ve sonrasında onun abdye gitme şansı yokken ben abdde yaşamak istiyorum ve orada hayallerim var.Özetle hiçbir şekilde ilişkiyi devam ettirecek yol bulamıyorum ama çok seviyorum:( tecrübeli arkadaşlar tavsiye versin

• hocam iyi ki sehir ismi vermemissin, simdi arayanlar tum turkiyeyi aramak zorunda kalicak.
  • Ayril gitsin yenisini bulursun takma kafaya
  • Hem ayranım dökülmesin hem.......
  • Ankara 10 saat diyerek bir ipucu vermiş arkadaş artık arayanlar burdan ilerlesin
  • Ünide aşırı pasif bir insan değilse yani yalnız olmak istemiyorsa yalnız olmaz arkadaşın illaki takılacak birilerini bulur. Seni gerçekten seviyorsa sıkıntı olmaz ama o üniverisiteye başladığında daha iyi anlarsın zaten . Yavaş yavaş senden soğumaya seni dışlamaya başlarse falan. Arada sırada yanına git 10 saat mesefeyi dert etme. Birde onun abd ye gitme şansı yokken senin şansın baya yüksek heralde?
  • Ayrıl.
  • İşte bu yaşlarda ciddi ilişki yapanları anlamıyorum.Senin geleceğin de ne var yurtdışında mı yaşıyacaksın yanındaki insan senin peşinden gelebilicek mi var mı bir planın ? İnsanın çok hızlı değiştiği yıllar belki gözüne ufak gelen sprunlar ilerde akıl almaz vir hal alıcak.

Kız bugün farklı bir ilde yarım başka bir ülkede bunları konuşuyo musunuz ?

20 li yaşlarını bekle önünü gör ne uğraşıyorsunuz anlamıyorım.

Somra 4 yıllık ilişkim bitti o bitti bu bitti, biter.

Biz kızı tanımıyorız ne diyelim ortaya yazdım işte ama zor b planı yap sonra dünyam altüat oldu diye konu açma.

Kimseyi de hayatının merkezini koyma her zaman alternatif bir yolun olsun okulunu geleceğini istemesiğin bir şekilde bir kız yüzünden şekillendirme.
  • 7 yıl aynı yerde olmayacaksaniız hangi ilişkiyi yaşayacaksınız sorarım.birbirinizi boynuzlamadan tertemiz bitirin bu iliskiyi.sonra çok acı çekersiniz ikinizde
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    Bilmem kimin sevgilisi daha yakışıklı tarzı
  • Evet yüksek
  • 2 yıl aynı şehirdeydik bizde 2012 2013. 14te üni başladık 18de bitti. Halen ayrı şehirdeyiz. En son 2012 de aynı şehirdeydik😊
    Ölümüne güvenme, zamana bırak eğer sana olan tavrı mesafeden dolayı değişirse o zaman düşünürsün. Mesafe olunca ara sıra aranız açılacak, konular çözümlenmeyecek, o zaman yanına git
  • Kimsenin gerçekten sevdiğini falan düşünme günün birinde ağzına sıçar hayatında geceler gündüzler birbirine karışır öylece bırakır gider. Bunu düşünüp plan yap
  • Ayriligin en dogru karar oldugunu sende biliyorsun. Bir umuttur fiye soruyorsun. O bir umut yok kardesim. Ayrilmazsan kendine cok yazik etmis olucaksin. Cünkü %99.99 ihtimal aldatilicaksin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.