Arkadaslar öncelikle merhaba... Sizlerden bir konuda yardım bekliyorum.Yarın bir telefon alıcam aklımda 2 model var 1) HTC Incredible S 2)Samsung Galaxy S
ŞİMDİ BENİ DÜŞÜNDÜREN OLAY SU İKİ TELEFONUDA İNCELEDİM GERCEKTEN HOS TELEFONLAR. Ama HTC Incredible S alırsam garantili olmayacak yurtdışı olucak ve olası arıza durumlarında beni asırı yorar mı masrafı.Yoksa o para ya garantili Galaxy s mi almak daha doğru olur. Benim bu kadar düşünmemdeki neden telefon alınca uzun zaman kullanacak olmam. Sizce garantili Galazy S mi yoksa Yurtdışı HTC Incredible S. Bi de eger alan arkadaslar varsa HTC yi izlenimlerini aktarırsalar sevinirim . Zaman sıkıntım var yarın alacam artık telefon kararsızım
Turkiyede yurtdışı seçeneğine sahipken gidip garantili galaxy s alanın aklına sasarim zaten.
O ise yaramaz turkcell romu ile cihazı kullanmak kelimenin tam manasiyla yazık olur. Onu silip düzgün.bir Rom yuklesen zaten garanti ölecek... Boşuna garanti satın almış olacaksın. Yurtdisindan ucuza galaxy s getirirsiniz anlarım ama turkcell romlu, turkcell fiyatlı galaxy hiç akıl karı değil.
Hepsini geçtim bir tarafta samsung, diğer tarafta HTC var. Bir tarafta çakma touchwiz diğer tarafta SENSE var. Iki telefon arasında on kere seçim yapmam gerekse, on kere incredible i secerim. Hele hele turkcell romlu turkcell fiyatlı galaxy s ise söz konusu, düşündüğünüze değmez, kesinlikle incredible. Mukayese kabul etmez. Yurt dışından getirebilecekseniz şimdiden gule gule kullanın. Samsunga 3ay sonra lanet edip cope atacağınız bir garanti için fazladan para ödemeye gerek yok.
Galaxy s sahipleri telefonlarina toz kondurmazlar hiç gelirlerse gorursunuz ama güneş balcikla da sivanmiyor yani;)