Şimdi Ara

bana araba teyibi çift düğmeli model önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim arkadaşta toyota var ve teybinde 2 düğme var,soldaki ses düğmesi,sağdaki ise şarkı ileri geri alma düğmesi
    yolcu koltuğuna oturan kişi,en sağdaki düğmeyi elle çevirip şarkıları ileri geri alıyor çok kolay ve güzel oluyor,kumanda derdi yok,o yüzden ben o tarz teyp önerisi istiyorum
    ben teyplere baktım,sadece 1 düğme var oda ses düğmesi,şarkı ileri geri almak için teyp üzerinde küçük zor görünen tuşlara basması arayıp bulması gerekiyor,bu yüzden bana öift düğmeli model önerirmisiniz
    alan kullananlar pioner veya sony tercihim,ama ağırlıklı olarak pioner tercihim fiyat 200 tl civarı iyidir
    mutlaka çift düğme olsun

• Fiyat aralığını görmedim kusura bakma önceki gönderdiğim ürün pahalıdır.

Ama şunu kullanıyorum ben kendi arabamda gayet menunum zamanında 400 e almıştım ama ucuzlamıştır.

Liste özelliğiyle bütün klasörlerde gezebiliyorsun 3 satır mevcut ve animasyonlu.

• Aynı radyo eski aracımda vardı sağ düğme radyo kanalı değiştirmek için şarkı ileri geri almak için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Aynı radyo eski aracımda vardı sağ düğme radyo kanalı değiştirmek için şarkı ileri geri almak için değil

Fd6 civictede boyle teyp var. Radyoda iken radyo kanali degisiyorsun cd de ise parcalari degisebiliyorsun ayni dugme ile sizinki de oyle degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Fiyat aralığını görmedim kusura bakma önceki gönderdiğim ürün pahalıdır.

Ama şunu kullanıyorum ben kendi arabamda gayet menunum zamanında 400 e almıştım ama ucuzlamıştır.

Liste özelliğiyle bütün klasörlerde gezebiliyorsun 3 satır mevcut ve animasyonlu.

sağ kısımda düğmesi yok
    dediğim gibi yan yolcu koltuğunda oturan kişi sağ kısımdaki düğmeyi sağa doğru çevirdikçe şarkılar geçsin isterim
    yanıma kim oturduysa teybi altüst ediyor,düğme oldumu kolay olur
    sağ kısımda düğme yok bunun

• hem sağ düğmesi şarkı değiştiriyor diye, hem de çıkmacılarda 200 lira diye bizim era'ların teybini onerecektim..
    ama zaten çıkma isteseniz toyotanın orijinal teybini arardiniz..

tamam vazgeçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 20 Şubat 2013; 14:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.