Aramızdan elbette çıkıp burada sallayacak troller olucak ama beni iyi dinleyin!
Şuan üniversitedeyim evet istediğim üniversiteyi kazandım fakat istediğim bölüme gitmedim sakın ama sakın önünüzdeki son seçeneğe bakmayın gidin her zaman ilk seçeneğe dönük olun! Pişmanlıklar,hastalıklar,hayatı sorgulama,içinize kapanırsınız sevmediğiniz şeyi öğrendiğiniz için hem ne kadar çalışırsanız çalışın başaramazsınız adam akıllı kendinizi mutlu hissedemessiniz
İkincisi; Üniversite sınavı harbiden bomboş birşey oturun çalışın pratik yapın üniversite sınavı pratik ister, üniversite hem pratik hem düşünmenizi ister gidip bilgiyi kalıplaştıramazsınız şüpheci yaklaşıp analiz etmenizi ister herkesin kendi bakış açısını ister YANİ DEMEK İSTEDEĞİM ŞU; ŞUAN KAYGISINI DUYDUĞUN ŞEY BOŞA KAYGI TEK YAPMAN GEREKEN ÇALIŞMAK! BOŞ HAYALLERLE GEZMEMEK
Evet gezdim bende boş hayallerde hatta öyle bir lanet okullarda okudum ki varoluşumdan beri eğitim sistemiyle aram bozuk olamadım hiç bir zaman istediğim şeyleri ama gidin olun yılmayın zaman öyle birşey ki akıyor ve gidiyor fark etmiyorsunuz! GİDİN ÇALIŞIN YARIN BİR GÜN HER SABAH BİRŞEYE KÖLE OLMAYIN 9-6 SİSTEMİNİN KURBANI OLMAYIN GİDİP BİR PATRONU ZENGİN ETMEYİN KENDİ UZMANLAŞMAK İSTEDİĞİNİZ ALANDA UZMANLAŞIN GİDİN 60-50 SENE BUNUN İÇİN YILMADAN BIKMADAN SAVAŞIN ADINIZIDA BU DÜNYA DA BELKİ DE KALICI FAYDACI İNSANOĞLUNUN YARARINA BİR İNSANDI DİYE BIRAKIRSINIZ
HE SON OLARAK; Trollemeyin birbirinizi yıkmayın yıldırmayın unutmayın 12 sene o sınav bu sınav kimse yok yanımızda bizden başka! Gidin trollemeden ciddi gerçekçi motivasyon grupları teselli grupları oluşturun hatta gidin eğer aynı şehirdeyseniz birlikte çalışın soruları tartışın O YOUTUBEDA GÖRDÜĞÜNÜZ ÇOĞU ŞEY FASA FİSO SİZ KENDİNİZİ KENDİ GERÇEKLİĞİNİZDE OLAN İNSANLAR KADAR ANLARSINIZ O SÜRECİ BİRLİKTE YAŞADIĞINIZ İNSANLAR SAYESİNDE ANLARSINIZ Onların hepsi anlık motivasyondan başka birşey değil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme