Şimdi Ara

Bana Bir Telefon Lazım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Son Bir Kaç Ay İçinde Çok Kere Telefon Denedim.Ama Hiç Birinden Memnun Kalamadım.Hepsinin Biçok Özelliği Süper Ama Bi Özelliği Vasat Olsa İdare Edilir Ama Berbat.Aradığım Özellikleri Yazsam VE Bütçemi Yazsam Bana YArdımcı Olabileceğinize İnancım Son Derece Tam...

Aradığım Özellikler;
    Öncelikle Kamerası Ortalama Bişeyler de Olsa Olur.Çok Çok Yüksek Olması Şart Değil(Çok da DÜşük Olmasın)
    Performansı Güzel Olmalı.Özelliklerini Yansıtmalı Bana.Özellliği 10 Diyor Telin AMa Kısıtlamalarından Dolayı 4 5 Gibi Kullanıyosunuz Özellikleri
    İnternette Film,TV Kanallarının Canlı Yayınları Ve Değişik Sitelerden Videolar İzleyebilmeliyim.Ya da İnternetten Online Film İzleme Sitelerinden Film İzleyebilmeliyim.Demek İstediğim Şudur;Hani Sadece Youtube'la Kısıtlı Kalmamalı!
    İşletim Sistemi Çok Fazla KAsmayacak Bi Marka Olmalı
    Online veya Offline Şekilde Alıp Veya İndirip Kullanacağım Uygulamalarla Uyumlu Olmalı
    Navigasyon Yada Benzeri Bi Kaç Şeye Uyumlu Olmalı
    İçerisinde Mutlaka Standart Özelliklleri Bulunmalı
    Mümkünse HD Video Çekebilsin(Tabii Mümkünse) = )
    Çözünürlüğü İyi Olmalı En Azından
    Ekranı Çevirdiğimde Algılayan Türden Olmalı,Yani Yatay da Dikey de Kullanabilmeliyim Telefonu
    Wirelless Hız kısıtlaması Çok da Aşağıda Olmasın(En Az 5 Civarı Olsun Yoksa Çok Yavaş Oluyor İnternet'i)
    Dokunmatiği Çok da Aptal olmasın.Parmaklarım Ağrımasın Basmaya Çalışırken!
    Ses Kalitesi Orta ve Üzeri Olsun
    3G Kamerası Olması Tercih Sebebidir...

Ve Buna Ek Olarak Ekleyebileceğim Çok Fazla Var Ama Zaten Az Çok Tahmin Edilebilir Şeylerdir.BUnlar Şimdi Çok Fazla İstenilmiş Şeyler Gibi Dursada Bunların Çoğu Özellikler Olarak Tüm Telefonlarda Ortak Bulunan Şeyler.Yani Şimdi Bana Yuh Bunlara Göre Telefon Sadece iphone Var Gibisinden Saçmasalak Espriler Yapmasın Kimse = ) Bu Özellikleri Tek Tek Yazınca Çok Gibi Duruyor...
    Bütçe kısmına Gelince Çoook Kısıtlamak İstemesemde Aşağı Yukarı Bi Fiyat Vermem Gerekiyo.
    Eski Telefonumu Satmış,Biraz Ek Bütçe Olarak Babadan Tırtıklamış Bi Üniversite Öğrencisiyim Demem Zaten 3 Aşağı 5 Yukarı Bütçemi Tahmin Edebilmenizi Sağlayacaktır = )
    Not;ayrıca Online Alışveriş Yapacağımdan Dolayı Bana Sitelerdende İndirimli Fiyatta Olan Veya Kampanyalı Ürünlerden Tavsiye Edebilirsiniz.Tabi Sitenin Güvenilir Olmasını Temenni Ederim = )
    Şimdiden Çoook Teşekkür Ediyorum.İyi Günler Dayılar = )

• Butceni dogru tahmin edebilmissem Huawei İdeos X5'e bir bak derim. Netten film izlersin ancak biraz kasabilir. Onun disinda ihtiyaclarina cevap verecektir.
  • 3 tlf. Var iphone4,sgs2,htc s2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aradamısın

3 tlf. Var iphone4,sgs2,htc s2

htc s2?

• Huawei İdeos X5 Marka Telefon Bi Hayli İlgimi Çekti.Başka Markalarla Oyalanıyordum ben ama bu telefonun markası her ne kadar tanıdık olmasa da t10 ve vınn'ın üreticisi olan firma olması rahat ettirdi beni.peki kardeşim bu markanın bu telefonu hakkında edindiğin izlenimler nelerdir? tanıdıklarından felan kullanan oldu mu? hani olumlu olumsuz yönler neler gözlerine çarpan? ayrıca kasar demişsin o bende epey tereddüt uyandırdı ne anlamda kasar? ne kadar kasıyor? ve diğer önerdiğin markayı bulamadım sanırım bi hata var yazdığında.ilgine teşekkür ederim daim = )

Ayrıca Yukarda Kafasına Basa Basa iphone 4 demeyin dememe rağmen hala daha iphone 4 diyen arkadaşa şunu diyorum;
    KArdeşim zaten bütçem o kadar olsaydı ve iphone 4 ü alacak kadar kafam var elhamdülillah!Sana iphone 4ü önermeni beklermiydim? zaten mal ortada kalite ortada!iphone 4ü önerecek kadar da olmayın yaw!Ben Burda Sorum Bütçem Dahiliydi!E Yani Hangi Üni Öğrencisinin 2 2,5 Milyar Bütçesi Var?
    Ama Yinede Teşekkürler = ) İlgine = )

Cevapları Merakla Bekliyorum.Ve Yeni Önerileri de = )

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

htc s2?

sensetion
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.R.Adriano

Huawei İdeos X5 Marka Telefon Bi Hayli İlgimi Çekti.Başka Markalarla Oyalanıyordum ben ama bu telefonun markası her ne kadar tanıdık olmasa da t10 ve vınn'ın üreticisi olan firma olması rahat ettirdi beni.peki kardeşim bu markanın bu telefonu hakkında edindiğin izlenimler nelerdir? tanıdıklarından felan kullanan oldu mu? hani olumlu olumsuz yönler neler gözlerine çarpan? ayrıca kasar demişsin o bende epey tereddüt uyandırdı ne anlamda kasar? ne kadar kasıyor? ve diğer önerdiğin markayı bulamadım sanırım bi hata var yazdığında.ilgine teşekkür ederim daim = )

Ayrıca Yukarda Kafasına Basa Basa iphone 4 demeyin dememe rağmen hala daha iphone 4 diyen arkadaşa şunu diyorum;
    KArdeşim zaten bütçem o kadar olsaydı ve iphone 4 ü alacak kadar kafam var elhamdülillah!Sana iphone 4ü önermeni beklermiydim? zaten mal ortada kalite ortada!iphone 4ü önerecek kadar da olmayın yaw!Ben Burda Sorum Bütçem Dahiliydi!E Yani Hangi Üni Öğrencisinin 2 2,5 Milyar Bütçesi Var?

Ben baska marka onermedim yanlis okudun sanirim. X5'i inceledim is yerinde arkadasta var surekli kurcaliyorum. Telefon arayuz vb. gecislerde gayet seri. 1 oyunda takildigini gordum onun disinda hic bir oyunda sorun cikarmiyor. HD video cekip oynatabiliyor, ayni sekilde HD oyunlardada performansi tatmin edici. Takilma konusuna gelince flash icerikli sitelerde telefon bocaliyor, Flash Player desteklemesine ragmen ornegin; Donanimhaber'in videolarini oynatirken takilmalar oluyor. Akici bir sekilde izleyemedim flash videolari. Malzeme kalitesi hakkinda gidip kendin kontrol etmeni oneririm. Genel olarak bakarsak basarili bir f/p urunu.

Not: iPhone'da flash destegi yok. Yani iPhone sahibi olsanda flash sitelerdeki videolari izleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEnergy -- 12 Temmuz 2011; 1:00:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ali,Veli,kırk dokuz elli nakaratı kıvamında olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEnergy

quote:

Huawei İdeos X5 Marka Telefon Bi Hayli İlgimi Çekti.Başka Markalarla Oyalanıyordum ben ama bu telefonun markası her ne kadar tanıdık olmasa da t10 ve vınn'ın üreticisi olan firma olması rahat ettirdi beni.peki kardeşim bu markanın bu telefonu hakkında edindiğin izlenimler nelerdir? tanıdıklarından felan kullanan oldu mu? hani olumlu olumsuz yönler neler gözlerine çarpan? ayrıca kasar demişsin o bende epey tereddüt uyandırdı ne anlamda kasar? ne kadar kasıyor? ve diğer önerdiğin markayı bulamadım sanırım bi hata var yazdığında.ilgine teşekkür ederim daim = )

Ben baska marka onermedim yanlis okudun sanirim. X5'i inceledim is yerinde arkadasta var surekli kurcaliyorum. Telefon arayuz vb. gecislerde gayet seri. 1 oyunda takildigini gordum onun disinda hic bir oyunda sorun cikarmiyor. HD video cekip oynatabiliyor, ayni sekilde HD oyunlardada performansi tatmin edici. Takilma konusuna gelince flash icerikli sitelerde telefon bocaliyor, Flash Player desteklemesine ragmen ornegin; Donanimhaber'in videolarini oynatirken takilmalar oluyor. Akici bir sekilde izleyemedim flash videolari. Malzeme kalitesi hakkinda gidip kendin kontrol etmeni oneririm. Genel olarak bakarsak basarili bir f/p urunu.

Not: iPhone'da flash destegi yok. Yani iPhone sahibi olsanda flash sitelerdeki videolari izleyemezsin.

Oradaki Cevap Sana Değildi Dai.Ben İphone 4 de Önermeyin Diyipte Yinede Öneren Birini Görünce Kafam Attı Eccük.Hatlar KArışmış Olabilir = )
    Ayrıca Malzeme Kalitesi Olarak Kesinlikle İnceleyeceğim Ama Şu an Urfada Olduğumdan Bulabileceğimi Sanmıyorum.Bulursam Elde Nasıl Duruyor Ben de İncelemek İsterim
    Ayrıca Eğer iphone 4 de de Flash Aynıysa Bu Mal Bayağı İyi Yani Demektir.Geçişlerde Veya Bazı Yerlerde de Takılma Galiba Normal.Çünkü İşletim Sistemi Olan Tellerde Hep Var Bu.Takılma Hatta Donma...
    Şimdi Sna Şunu Sorsam..Nokia samsung v.s v.s v.s 600 700 civarına kadar olan tellerine bakarak yorum yapacak olursan onların arasında bu x5e kaç verirsin? 10 Üzerinden Kaç Verirsin Puanlama Olarak?
    Ayrıca İlgilendiğin İçinde Çook Teşekkürler...

• iPhone'da flash destegi bulunmuyor. Yani bu konuda iPhone'dan ustun.

Benim puanim nacizane

Tasarim: 6
    Malzeme Kalitesi: 6
    Performans: 8
    F/P: 9
  • quote:

iPhone'da flash destegi bulunmuyor. Yani bu konuda iPhone'dan ustun.

Benim puanim nacizane

Al Diyun Yani = )
    Fake Falan Değilsen Beni Cezbetti Yorumlarınla Bu Telefon.Zaten Aklımda Xperia10 Var Aslında Ama O KAdar Param Cırk.Nanay = )
  • Ben de İdeos X5'i öneriyorum. F/P açısından rakibi yok gibi..
  • quote:

quote:

Benim puanim nacizane

Al Diyun Yani = )
    Fake Falan Değilsen Beni Cezbetti Yorumlarınla Bu Telefon.Zaten Aklımda Xperia10 Var Aslında Ama O KAdar Param Cırk.Nanay = )

Ne fake olcam arkadasim yardim istedin oneride bulunduk.

• quote:

quote:

quote:

Benim puanim nacizane

Al Diyun Yani = )

Ne fake olcam arkadasim yardim istedin oneride bulunduk.

Bu Kadar Atar Niye Anlamadım!Ayrıca Böyle Sitelerde ki Forumlarda ki Fake Şirket Elemanlarının Sayısını ve Seni Tanımadığımı Düşünürsek Bunu Düşünmem Çok da Kötü Bişey Değil.Ki Kaldı ki Şaka Yaptığımı Anlamış Olmalıydın...Teşekkürler..!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.