Şimdi Ara

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
4
Favori
31.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Sırf dizel diye insanlar saçma sapan araçlara biniyor, ben olsam yerinize fabrika çıkış lpg li civic alırdım. Bu dizel kompleksi nedir anlamıyorum. Citroen kendi insanına satmıyor bu aracı, geri kalmış ülkelere iteliyor.

hocam ben sana liste fiyatını söylüyüm premium lpg li civic 54.690tl hadi 54.000tl olsun c-elysee den 10.000tl fazla ve lpgli.kim ne dersedesin lpg tehlikedir.ayrıca daha 4-5 yıl olssun bakalım ne olacak.

LPG tehlikeli olsa honda fabrika çıkışı koyar mı bunu? Ayrıca avrupada kullanılır mı? 1-2 tane lpg li araç yanıyor diye insanlara panik salıyorlar. Ayrıca heralde civic daha pahalı olacak c-elysee den, arada marka ve kalite + segment farkı var. Bu citroen in kendi milletine satmadığı, gelişmekte olan ülkelere itelemek için tasarladığı aracı kendinize layık görüyorsanız, taş gibi yerli üretim civic varken, buyrun alın.

Opel almanya'da fabrika çıkışı lpg ve cng li araçlar var. Sitesinden incelenmeli.
    Avrupa'da kamyonet ve pick up vazifesi yapan araçlara uygulamaları gayet yayın.
    Renault bir dönem eski clioyu lpgli getirmişti.
    Dacia'da halen fabrika çıkışlı lpg var.
    Ankara toplu taşıması (otobüsler) yıllardan beri cng li
    Honda da durum buna benzer.
    Ve daha aklıma gelmeyen bir çok markada var.

Lpg de bir yakıt türüdür ve bunun kabullenilmesi gerekir. Rivayetler ile iş görmenin alemi yok.

aslında basic olarak haklısın gelelim gizem ayrıntıda gizlidir olayına.
    1)ilk aracım 97 tipoydu.çok severek kullandım.brc taktırdım hemde en meşhur ustasına kocaeli fs otogaza.1.sene eyüydük 2.sene aracım sapıttı.yolda viraj alırken stop etmeler yaşadım 60km ile giderken.söyledik motor bitmiş dediler. ulan hadi öyleolsun değil ya neyse!

2) chevrolet cruze aldım. enpahalı sistemi taktırdım vialle lpg tek sıvı sistemli lpgdir. araç istemedi resmen kabullenmedi. diğer marka takanlarda yasubapları eridi ya da erimek üzere.yolda bıraktı 1-2 kere bi sürü daha sıkıntı. bide yeni moda var katkı falan diye iyice dolandırıyorlar insanları :))

3) şu an fiat marea var.atiker takılı 6-7 ay olmuş.henüz sıkıntı yok ama neyse yazmayım açmayım ağzımı :))

4)lpg'li araç her zaman benzinliye göre daha titreşimli çalışır yani konfordan ödün verirsin malzemenin ömrünü azaltırsın.

işin hocam ben soğudum.inşallah sen soğumazsın başına da böyle şeyler gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

Vw Golf 7 1.2 TSİ 105 PS BMT Comfortline 48.000 TL

C-Elysee avantajı 120 lt kadar bagaj kapasitesi farkı.

Peki ya geriye kalan herşey?

tsi ya taktırsam taktırsam vialle taktırırım oda 3500tl 51.500 işletmesi v.b 52.000tl golf artı cruise taktır. oldu gene 10.000tl fark.az değil hocam.
  • 308 ACCESS 1.6 HDi 92 hp
    46.900 TL
    c eliseye göre daha geniş ve ferahtır sınıfında en geniş araçlarındandır içi bagaj olarakta 430 lt bagajı var memnun kalırsınız düşünün derim
  • 45 bine mondeo alınır ya 1.6 + lpg geniş geniş oh 2 .el tabi
  • Euro Ncap testine girmedi diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin.
  • İsmi yeterli olabilir :)
  • bak chevrolet de kullanmissin hocam. aveo bak. guvenli arac en.azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girmiş ve hatırladığım gibi 4 yıldız almış.
    http://www.euroncap.com/results/dacia.aspx
  • Abi hala Fransız döküntüsüne para vermeyi planlıyorsunuz ya aklım almıyor. Hem de 45000 TL Gelin biraz mantıklı olun ve Ford Mondeo 1.6 TDCi alın 2011 ya da 2012 model. Bagaj hacmi istiyorsanız alası var. Motor istiyorsanız en iyi 1.6 dizel motor onda. Kalite istiyorsan Ford'un amiral gemisi. Artık daha ne diyeyim.
  • o paraya alınmaz be kardeş 2. el az kullanılmış ne arabalar alırsın yada chevrolet aveo hatta cruze 2.0 dizel otomatik 163 beygirlik ikinci el cruze alırsın boşver citoyu
  • ilinizde citroen ve peugeot servislerini araştırın. misal benim ilimde citroen servisinden şikayet eden çok. o yüzden c-elysee alacağıma 301 alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

doğrudur hocam gidip direk konuşmadım henüz. exculisive 42 ye ise süper varmı bildiğiniz o fiyatı veren?

Avcar veriyordu geçenlerde bi fiyatı.

• O paraya nissan note tecnapack alınır. Tek eksiği esp aracın, iç hacmi oldukça geniş, motor renaulttaki 1.5dci 90 HP. Yeni kasa geleceğinden iyi de indirim yapıyorlar. Son zamlar olmadan 42000 demişlerdi, şu an da 43e alınır tahminimce
  • o parayı kesinlikle citroene bağlamazdım.

aveo mu alırken comfort modeliyle arasında kalmıştım ama sonrasında güvenlik, kalite, vergi avantajı gibi nedenlerle aveoyu tercih ettim.
  • 1. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz vardır :)
    2. Sadece Türkiye, Romanya, Rusya, Hırvatistan gibi ikinci hatta üçüncü sınıf ülkelere satılan bir model. İyi bir model olsaydı zaten kendi ülkesinde satardı. İngiltere'de, Almanya'da neden satılmıyor acaba diye bir düşün.
    3. Kaza testi yok.
    4. Skoda Rapid var rakibi. Tüm Avrupa'da satılan bir model. EuroNCAP 5 yıldız. Ambition 1.2 TSI 105 HP 41.000 TL | Ambition 1.6 TDI CR 105 HP 48.200TL
    Ben olsam 1.2 Ambition Rapid alırdım. Dizel diye bu kadar tutturmaya gerek yok bence.
  • Aveo sedan'a bakmanızı öneririm.

• türkleri katil olarak gören fransızların malı bence başlı başına bir sebep fransız malı almamak için , artı sümbüle den bozma arabaya 45 bin vermek !!! para çok saçacak yer arıyorum dersen bilemiyorum tabi :) , lpg diye takılma o paralara adam akıllı arabalar var civic al mesela tak lpg yi mis gibi .
  • Öncelikle dizelden şaşmayın millet 1.2 demiş şu demiş bu demiş, dizel dizel dir dizel diye tutturmanız çok mantıklı, önemli olan arabayı almak değil yürütmektir. Benzinli araç alıp kullanamadıktan sonra yemişim o arabanın kalitesini, forumda c ellyse hiç sevilmez bilip bilmeyen atar sıkar, sizin içinize sindiyse gayet de alınır binilir. motoru on numara bagajı geniş kalite düşük, ne kadar ekmek o kadar köfte. O fiyata uygun dizel sedan araç da yok.
  • Çarpışma testinin olmaması benim almamam için yeterlidir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.