Şimdi Ara

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
30.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Konuyla pek ilgisi yok ama bir tespitim var, bu aracın içini falan görmedim ama sanırım kokpit tasarımı falan uçak hissi veriyor, nerde bu araçtan görsem aracı uçak gibi dip gaz kullanıyorlar. İnsanın üstüne üstüne geliyorlar

e süper o zaman çünkü bende uçak pilotuyum. gerçekten :))

Hocam bende yıllardır jet üslerinde çalışıyorum, türk yıldızlarıyla tanışmışlığım muhabbetim falan da vardır, pilot isen karizmatik bir araba alman lazım. Nerde bir binbaşım, yüzbaşım var pilot onun altında tek kapı, coupe, cabrio, güçlü spor araçlar var :)

• quote:

quote:

quote:

Konuyla pek ilgisi yok ama bir tespitim var, bu aracın içini falan görmedim ama sanırım kokpit tasarımı falan uçak hissi veriyor, nerde bu araçtan görsem aracı uçak gibi dip gaz kullanıyorlar. İnsanın üstüne üstüne geliyorlar

Hocam bende yıllardır jet üslerinde çalışıyorum, türk yıldızlarıyla tanışmışlığım muhabbetim falan da vardır, pilot isen karizmatik bir araba alman lazım. Nerde bir binbaşım, yüzbaşım var pilot onun altında tek kapı, coupe, cabrio, güçlü spor araçlar var :)

Alıntıları Göster
    komutanım karar veremedin mi daha ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

C4 ü inceledinizmi
    Hocam Doblo gibi, ya da Dacia'nın o Sandero modeli var ya, onları düşünmez misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

quote:

Alıntıları Göster
    Hocam tanıdığım 3 pilot var,biri Porsche biri alfa diğeride mercedes sanırım biniyor, ne işin var c elise ile, cimrilik etme.askersen ülkeye lazımsın güvenliği yüksek araç al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba sanki önden arkadan sıkıştırılmış gibi duruyor internette görünce begenmistim ama gercekte farkliymis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Hocam tanıdığım 3 pilot var,biri Porsche biri alfa diğeride mercedes sanırım biniyor, ne işin var c elise ile, cimrilik etme.askersen ülkeye lazımsın güvenliği yüksek araç al

valla nakliye pilotlarına para vermiyorlar :)) anne babada da yoktu.anca toparlayacağız. bizde 2 çocuk var hocam bizden geçti o arabalar. insan büyüyünce çocukları için yaşıyor. kendimi 40 yaşında gibi hissettim iyi mi:) daha 31 halbuki :)) ben 301 i incelemiştim.bugün c-elysee i inceleme fırsatı buldum beğendim gene fena değil.sonuç olarak şuna vardım. 2 seçeneğe düşürdüm :))

ya sıfır c-elysee olacak yada tüp garantili otomatik honda civic olacak :)) şimdi böyle diyorum 3 ay sonra jetta alırmışım iyi mi

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

C4 ü inceledinizmi
    Çarpışma testi yok diyenlerin kaçı kemer takıp kurallara uyuyor merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Sırf dizel diye insanlar saçma sapan araçlara biniyor, ben olsam yerinize fabrika çıkış lpg li civic alırdım. Bu dizel kompleksi nedir anlamıyorum. Citroen kendi insanına satmıyor bu aracı, geri kalmış ülkelere iteliyor.

kaynak ? citroen.fr sitesinde var mıdır yoksa uydurmanız mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonya Feribotu

Araba sanki önden arkadan sıkıştırılmış gibi duruyor internette görünce begenmistim ama gercekte farkliymis
    Eğer 2. el araç düşünmüyorsanız, illa sıfır dizel olacak ve uygun fiyatlı olacak diyorsanız C-Elysse alınır.

Artıları:
    +Motoru muhteşem. Mazotu adeta koklar. Performansı aile aracı için yeterli.
    +İç hacim gayet geniş ve ferah.
    +Bagaj hacmi muhteşem

Eksileri:
    -Malzeme kalitesinden övgüyle bahsedemeyeceğim. Tahminen 60 bin km civarı iç tıkırtılar baş gösterir.
    Zaten fiyatının bu kadar uygun olmasının en büyük nedeni olarak aracın içinde kullanılan malzeme kalitesi diyebilirim.

Ben olsam, 2. el düşük km daha garantisi bitmemiş C sınıfı dizel bir araç bakardım.

45 bin TL az bir rakam değil, düşük km, garantisi süren çok temiz araçlar bulabilirsiniz.
    Mesela sıfırını beğendiğiniz araçların 2011 veya 2012 model 2. elini uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Tabii ki yinede tercih sizin.

İyi forumlar dilerim.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Tamamen doğru bilgi vermiş arkadaş ne citroen ne de peugeot 301 kendi ülkesinde satılmıyor.İspanya da üretilip gelişmekte olan ülkelere satılıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Hocam yanlış anlama ama sen C-Elyssee'e aşık olmuşsun,

yoksa Linea daha mantıklı bir araç

ya hocam allah aşkına ya. hayatımda hiç lineaya binmemiştim.inan ilk defa bayiide gidim ve inanamadım 5 para etmez bence tüm iç aksesuarıyla sadece bravo var oda pahalı zaten.

hocam Classic mi baktınız acaba?

yeni Linea, Classic'e göre daha kaliteli.

1.6mJet Urban/Lounge aldınız mı C-Elyssee neymiş dersiniz

Babamda 1.6mJet Emotion Plus var yeni Linea'ya göre Lounge'a tekabül ediyor,

bi arkadaşın ısrarı sonucu Golf'e baktım, Comfortline'dan daha dolu Highline'dan 3-4 kalem eksiği var ki bunlar da incik cincik 17" jant filan

Forumdaki VW fanatikleri sayesinde VW'nin araçlarının ne kadar boş olduğunu öğrendim ben bu kadar boş olduğunu düşünmüyordum

edit: LPG'li Civic'in en boşu dahi gayet dolu bir de Civic bakmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 24 Temmuz 2013; 0:42:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

valla nakliye pilotlarına para vermiyorlar :)) anne babada da yoktu.anca toparlayacağız. bizde 2 çocuk var hocam bizden geçti o arabalar. insan büyüyünce çocukları için yaşıyor. kendimi 40 yaşında gibi hissettim iyi mi:) daha 31 halbuki :)) ben 301 i incelemiştim.bugün c-elysee i inceleme fırsatı buldum beğendim gene fena değil.sonuç olarak şuna vardım. 2 seçeneğe düşürdüm :))

ya sıfır c-elysee olacak yada tüp garantili otomatik honda civic olacak :)) şimdi böyle diyorum 3 ay sonra jetta alırmışım iyi mi

Alıntıları Göster
    Atpl lisansı düşünmüyormusun
    Uçak ne bu arada

• 45000 TL ye şu an alınabilecek en mantıklı araç Chevrolet Cruze SW.

Kocaman bir araç, 1364 cc 140 beygir benzinli motor, 500 litre gerçek bagaj hacmi, araçta sadece sunroof yok kalan aklınıza gelecek her türlü şey var.

Eğer yılda 20-30000 km yapmıyorsanız bence dizel araç gereksiz. Benzinle dizel arası 50 kuruş bir şey var, bakım masrafları ile zaten o 50 kuruş da kapanıyor.

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Temmuz 2013; 0:56:39 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam yanlış anlama ama sen C-Elyssee'e aşık olmuşsun,

yoksa Linea daha mantıklı bir araç

ya hocam allah aşkına ya. hayatımda hiç lineaya binmemiştim.inan ilk defa bayiide gidim ve inanamadım 5 para etmez bence tüm iç aksesuarıyla sadece bravo var oda pahalı zaten.

hocam Classic mi baktınız acaba?

yeni Linea, Classic'e göre daha kaliteli.

1.6mJet Urban/Lounge aldınız mı C-Elyssee neymiş dersiniz

Babamda 1.6mJet Emotion Plus var yeni Linea'ya göre Lounge'a tekabül ediyor,

bi arkadaşın ısrarı sonucu Golf'e baktım, Comfortline'dan daha dolu Highline'dan 3-4 kalem eksiği var ki bunlar da incik cincik 17" jant filan

Forumdaki VW fanatikleri sayesinde VW'nin araçlarının ne kadar boş olduğunu öğrendim ben bu kadar boş olduğunu düşünmüyordum

edit: LPG'li Civic'in en boşu dahi gayet dolu bir de Civic bakmanızı öneririm

Alıntıları Göster
    Bu araç niye İngiltere. Almanya, Fransa vs. ülkelerde satılmıyor?

İngiltere'de de Focus sedan versiyon yok, Türkiye'de Focus sedan HB'den çok satıyor. Civic saydığınız ülkelerde HB olarak satılıyor, Corolla hiç yok. İtalya'da Albea yok.

Bu yeterli cevap oldu mu acaba? Yok hala anlamayan varsa şöyle söyleyeyim.

Avrupalı sedan araç S-E-V-M-İ-Y-O-R. Ben de sevmiyorum ve bu aracı hayatta almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kankkunen

Bu araç niye İngiltere. Almanya, Fransa vs. ülkelerde satılmıyor?

İngiltere'de de Focus sedan versiyon yok, Türkiye'de Focus sedan HB'den çok satıyor. Civic saydığınız ülkelerde HB olarak satılıyor, Corolla hiç yok. İtalya'da Albea yok.

Bu yeterli cevap oldu mu acaba? Yok hala anlamayan varsa şöyle söyleyeyim.

Avrupalı sedan araç S-E-V-M-İ-Y-O-R. Ben de sevmiyorum ve bu aracı hayatta almam.

Alıntıları Göster
    linea varken işim olmaz

• i30 beğeniyorum ben tip olarak gerçekten tatmin edici
  • quote:

Herkese merhabalar arkadaşlar. Başlığı okuyunca sanki c-elysee istemiyormuşum gibi anlaşılıyor ama öyle değil.
    Durum şu ki.

Arkadaşlar ben öncelikle;

1) AZ YAKAN DİZEL
    2) BAGAJI GENİŞ
    3)ARKA DİZ MESAFESİ VE ARKA KOLTUKLARI GENİŞ
    4) FİYATI UYGUN

bir araç arıyorum. 2 çocuğum var. 3 ve 1 yaşlarındalar. param da bir jetta almaya yetmiyor. BENZİN+LPG de istemiyorum artık yeter bu yüzden dizel alacağım.

sonuç olarak yaklaşık 3-4 gündür tüm araçlara baktım bana uygun olabilecek citröen c-elysee 1.6hdi exculisive 45.000TL modeline karar verdim.
    sizde görüşlerinizi bana yazarsanız memnun olurum. bu bi kaç günlük incelemelerim esnasında dikkatimi çekenleri yazacak olursam.

1)RENAULT CLİO4 ST 1.5DCİ = HER NE KADAR OYAK ÜYESİ DE OLSAM. ARKA DİZ MESAFESİ VE ARKA BÖLÜMÜN YETERSİZ İÇ HACMİ INEDENİYLE ELEDİM.KASA OLARAK İSE 2.SIRAYA KOYDUM ŞIK VE ÇOK AZ YAKAN BİR MOTOR VAR AMA 2 ÇOCUK VE ANNEYE UYGUN DEĞİL KANAATİMCE.AYRICA VİTES,ŞANZUMAN VE SES İZOLASYON PROBLEMLERİ ŞİMDİDEN ÇOK FAZLA.

2) MAZDA 3 1.6 DİZEL İMPRESSİVE SEDAN= FİYATI 63.000TL ÇOK YÜKSEK BENİM İÇİN. İKİNCİ EL PROBLEMİ,YENİ KASA GELME İHTİMALİDERKEN ELENDİ GİTTİ GÜZELİM MAZDA. KASA OLARAK FENA DEĞİL. BENZİNLİ ALACAKLARA SESLENİYORUM SÜBAPLARI MAGNEZYUMDUR LPG TAKARSANIZ SIVI SİSTEM DEĞİLSE 2700TL GEÇMİŞ OLSUN 40.000KM LERDE :))

3) HONDA CİVİC HB DİZEL = ARAÇ PAHALI 64.000TL, KASA BENCE TİPSİZ AMA İÇİ DİZAYN VE TEKNOLOJİ(GREEN V.B)SÜPER. BU YÜZDEN FİYAT OLARAK ELENDİ.

4)HYUNDAİ İ30 CW 1.6 CRDİ= ELİTE MODELİM MANUELİ YOK, 58.000TL STYLE MODELİ FİYAT PAHALI. ARAÇ GÜZEL DURUYOR BEĞENİYORSUNUZ TAKİİ KİA YA GİDENE KADAR.KİA İLE AKRABALAR.

5)KİA CEED SW 1.6 CRDİ CONSEPT PLUS= FİYATI 61.000 TL PAHALI. AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM ARACIN KASASINDAN TUTUNDA KAPISI AÇMANIZDAN İTİBAREN ARABA KALİTE KOKUYOR.ARAÇ BANA GÖRE MÜKEMMELDİĞER İNCELEDİKLERİM ARASINDA.HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ. 60.000TL Sİ OLAN ARKADAŞLARA BEN ŞAHSEN TAVSİYE EDERİM.

6) FİAT 500L,LİNEA,PUNTO V.S DİZEL = HİÇ LİNEA VE DİĞERLERİNE İÇTEN GÖRMEMİŞTİM.BENİM İÇİN TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI RENAULTTAN BİLE DANDİK VALLA BENİM MAREAM BİLE BENCE DAHA KALİTELİ.HELE 500L DİYE ABARTTIKLARI BANA GÖRE FORD K DAN BİLEDAHA İĞRENÇ.FİYATLARI MAKUL DEMEYİN O FİYATAPAHALI BENCE.

7)FORD B-MAX,C-MAX,FOCUS DİZEL=FİYATLAR ÇOK PAHALI GELDİ BANA.MALZEME KALİTESİ ORTA DERECEDE. NEYİNE BİNERSEM BİNEYİM SANKİ HEPBİR CONNECT İÇİNDEYMİŞİM GİBİ HİSSETTİM BİRAZ FOCUS HARİÇ.FİYATI FOCUS TDCİ STYLE 59.000TL FİYAT PAHALI.

DİKKATİMİ ÇEKENLER!!!

1) C-ELYSEE ARKA DİZ MESAFESİ VE BAGAJ HAYRET VERİCİ
    2) HONDA TEKNOLOJİK OLARAK ÇOK BAŞARILI
    3)KİA CEED SW KAPININ AĞIRLIĞIYLA BİLE İÇİNİZ ISINMAYA BAŞLIYOR KONFOR EN ÜSTLERDE
    4) FİAT TÜM VERSİYONLARIYLA ŞOK OLDUM ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI
    5)MAZDA SAĞLAM ARABA.REKLAMINI YAPAMIYOR.BAYİİ ÇOK AZ.
    6)VOLSWAGEN ARAÇLAR GÜZEL AMA BOŞLARI DA HARBİ BOMBOŞ.

SONUÇ OLARAK ARADIĞIM EN ÖNEMLİÇOĞU AİLELER İÇİNDE ÖNEMLİ OLANBAGAJ ARKA KOLTUK FERAHLIĞI VE YAKIT EKONOMİSİ OLARAK BU ARACIN ELİNE SU DÖKECEK BİR ARAÇ BULURSANIZ SÖYLEYİN Kİ BENDE C-ELYSEE ALMAKTAN VAZGEÇEYİM.

NOT:yorum yapacak arkadaşlar lütfen alıncak araçların fiyatlarınnı düşürmesin.volswagenciler başlıyor o fiyata 3-4 dahakoy onu alırsın diye kendilerini doğuş otoya beklerim.

Bu saydıkların içinde en iyi opel astra.

• aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: terazi43

aldınız mı?
    Size tek diyeceğim bagaj kapağını açıp elinizle yukar aşağıya 1-2 kere sallayın ve tenekelerin şahı ile başbaşa kaldığınıza kendinizde şahit olun.

Size tavsiyem kısa ve öz olacak;

SAKIN ALMAYIN ...

Saygılarımla ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

i30 beğeniyorum ben tip olarak gerçekten tatmin edici

Hyundai mantikli gelmiyor bana

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.