Şimdi Ara

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
30.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DeathMachine27

quote:

Orijinalden alıntı: stkgcl

i30 beğeniyorum ben tip olarak gerçekten tatmin edici

Hyundai mantikli gelmiyor bana

nissan hyundai iyidir iyi
  • Recep bey iyi akşamlar diğer yorumları okumadım hyundai accent inceledinizmi? Haberim yok fiyat ve motorundan ama uygun olabilir fiyatı hiç değilse forda göre. Ben fransız araçları sevmediğimden almayın diyeceğim ancak bir sebebim daha var. Artık araçları bikaç sene dayanacak sekilde üretiyorlar. Yani garantisi bitince çoğu marka arızaya bağlıyor. Dizel zaten narin. Ama ben narin kullanırım deseniz de fiyatına göre dayanacaktıra araba. Bikaç sene sonra heryerinden veriştirme ihtimalinin yüksek olduğunu aklınızda bulundurun. Kia süpermiş gerçekten. Ama fiyatlar da almış başını gidiyor. Hyundai accentin size uygun versiyonu hemen hemen benzer fiyattaysa alın derim

Baktım fiyatlar şöyle:

ACCENT BLUE 1.6 CRDI BİZ 45.900 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI BİZ OTM 49.400 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE 47.150 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM 50.650 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE PLUS 49.300 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE PLUS OTM 52.800 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME 52.300 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME OTM 55.800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFCEFA2F8 -- 24 Temmuz 2013; 3:25:54 >

• Kia ceed 2 el bakın. 0 C-elysee alacağıma 2 el ceed alırdım kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 ile ilgili ilk mesajdaki yoruma atfen;
    Benim mazda 3 LPG ile 43bin km yapti. Ve hic bir sorun belirtisi yok(cok sukur). Mazda formunda 80-100 bin arasi yapip yoluna devam edenler var. Lpg sorunu yasayip servis disinda 1300-1500 civari yaptiranlar var.(sayilari fazla olmamakla birlikte)
    İlgilenenlere duyrulur.

• Yeni Skoda Octavia 1.2 TSI 105hp benzinli - 6 ileri duz vites AMBITION - 47.100 lira (arac benzinli ancak sehir ici 5.9, ortalama 4.9 tuketim verisi var)

Seat Toledo 1.6 TDI 105hp (dizel) - 5 ileri duz vites - Reference (Bos donanim) - 43.900, dolusu olan Style donanim 47.700

Yeni Seat Leon 1.6 TDI 105hp dizel 5-ileri duz vites - Reference - 48.900

Peugeot 308 1.6 HDI 92hp dizel ACCESS donanim (bos) - 46.900

Yeni Astra Sedan 1.6 115hp - benzinli - Business 5-ileri duz vites (orta donanim) - 45.640

Citroen C3 Picasso 1.6 HDI 92hp dizel - CONFORT 46.100 (aslinda ihtiyaclariniza en iyi hitap eden arac bu ama inanilmaz tipsiz, tavsiye ederken bile icim bir ciz etti

Bu saydigim araclarin her biri c-elysse'den kalite-konfor-guvenlik-saglamlik-malzeme-iscilik olarak kat kat saglamdir.

Eger yaptiginiz km cok fazla degil ise favorim Octavia olurdu, gizli sampiyonum ise c3 picasso.

Astra Sedan'da surpriz cikis yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Konuyla pek ilgisi yok ama bir tespitim var, bu aracın içini falan görmedim ama sanırım kokpit tasarımı falan uçak hissi veriyor, nerde bu araçtan görsem aracı uçak gibi dip gaz kullanıyorlar. İnsanın üstüne üstüne geliyorlar

e süper o zaman çünkü bende uçak pilotuyum. gerçekten :))

Ya hocam sen neyin pilotusun pilot adam o dediğin arabaya biner mi hiç git deli bir araba al 3.16 3.20 d gibi
    Yarın bir yerde kimse size inanmaz o araba ile

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Tamamen doğru bilgi vermiş arkadaş ne citroen ne de peugeot 301 kendi ülkesinde satılmıyor.İspanya da üretilip gelişmekte olan ülkelere satılıyor...

kaynak
    http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_301_(2012)
  • quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Atpl lisansı düşünmüyormusun
    Uçak ne bu arada
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 24 Temmuz 2013; 11:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockonur

Recep bey iyi akşamlar diğer yorumları okumadım hyundai accent inceledinizmi? Haberim yok fiyat ve motorundan ama uygun olabilir fiyatı hiç değilse forda göre. Ben fransız araçları sevmediğimden almayın diyeceğim ancak bir sebebim daha var. Artık araçları bikaç sene dayanacak sekilde üretiyorlar. Yani garantisi bitince çoğu marka arızaya bağlıyor. Dizel zaten narin. Ama ben narin kullanırım deseniz de fiyatına göre dayanacaktıra araba. Bikaç sene sonra heryerinden veriştirme ihtimalinin yüksek olduğunu aklınızda bulundurun. Kia süpermiş gerçekten. Ama fiyatlar da almış başını gidiyor. Hyundai accentin size uygun versiyonu hemen hemen benzer fiyattaysa alın derim

Baktım fiyatlar şöyle:

ACCENT BLUE 1.6 CRDI BİZ 45.900 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI BİZ OTM 49.400 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE 47.150 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM 50.650 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE PLUS 49.300 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE PLUS OTM 52.800 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME 52.300 TL
    ACCENT BLUE 1.6 CRDI PRIME OTM 55.800 TL

aslında hyundai accent olabilir hyundai yegirince insan i30 yöneliyor nedense :) ama sanki blue ederi crdi prime için şöyle 45.000tl gibi olmalı geliyo bana

• quote:

Orijinalden alıntı: ugo

Mazda 3 ile ilgili ilk mesajdaki yoruma atfen;
    Benim mazda 3 LPG ile 43bin km yapti. Ve hic bir sorun belirtisi yok(cok sukur). Mazda formunda 80-100 bin arasi yapip yoluna devam edenler var. Lpg sorunu yasayip servis disinda 1300-1500 civari yaptiranlar var.(sayilari fazla olmamakla birlikte)
    İlgilenenlere duyrulur.

mazda 3 subapları magnezyum alaşımlıdır. inşallah olmaz. iş arkadaşımında hb vardı durumu anlattım. bende öyle bişi diyip kestirip attı sallaması 1 ay sonra başına geldi :)) marka landirenzo. burdan gene söylüyorum benim bildiğim chevrolet,opel insignia,mazda 3 kia bunlara lpg takarsanız sonuçlarına katlanırsınız.tabi inş bişey olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

45000 TL ye şu an alınabilecek en mantıklı araç Chevrolet Cruze SW.

Kocaman bir araç, 1364 cc 140 beygir benzinli motor, 500 litre gerçek bagaj hacmi, araçta sadece sunroof yok kalan aklınıza gelecek her türlü şey var.

Eğer yılda 20-30000 km yapmıyorsanız bence dizel araç gereksiz. Benzinle dizel arası 50 kuruş bir şey var, bakım masrafları ile zaten o 50 kuruş da kapanıyor.

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN!

ben o chevroletlerin ne mal olduğunu çok çok iyi biliyorum hocam. bende de sıfır cruz vardı zaten o yüzden
    GENERAL MOTORS'A AR-GE YAPMADIĞI İÇİN KOCAMAN BİR

• quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Çarpışma testi yok diyenlerin kaçı kemer takıp kurallara uyuyor merak ediyorum

Çarpışma testi yok dedik diye kemer takmaz, kurallara uymaz mı olduk şimdi? :)
    Sen kemer takıp kurallara uyuyor musun?
  • EVET ARKADAŞLAR KONUNUN BAŞLIĞI GEREĞİ BANA C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN BİR NDEN BULMAKTI. BURDAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.TABİ BAŞLIK DEVAM EDEBİLİR YAŞAYABİLİR BENDE YAZABİLİRİM BURDAN SONUÇ OLARAK ÇIKARTTIKLARIMA GELİNCE.

C-ELYSEE ALMAKTAN VAGÇEÇTİM.(HANİ AŞIK OLMUŞTUM YA)

SEBEPLER

1) ASIL SEBEBİM TAMAMEN MANEVİ SEBEPLERDEN. GURURUM İNCİNDİ. ELİN ECNEBİSİ İSPANYA'DA ARACI YAPIYOR.YANDAN FRANSA'YA GÖNDERMİYOR BİLE DOĞRUUU TÜRKİYE VE DOĞU ASYAYA. BU BENİ ZATEN ÇOK SEVİŞMEDİĞİM FRANSIZLARA KARŞI DAHA DA Bİ FRANSIZ YAPTI.

2) 2.NDENDE ARACIN ARKADAŞLARIMIN SAYESİNDE ÖĞRENDİĞİM EURO N-CAP A GİRMEMESİYDİ. BU SEBEPTE BENİM İÇİN ÖNEMLİ.

ARKADAŞ ARACI BAYİİ İNCELİYORSUN YA DİYORSUN N-CAP GİRMEMİŞ CVP:AMAN CANIM ZATEN GEREKSİZ DİYOR SATIŞ TEMSİLCİSİ,AMCASININ OĞLU VAR YA O SÖYLEMİŞ GEREKSİZ DİYEE AMA DİĞER ARAÇLARIN CAMLARINDA EURO N-CAP 5 YILDIZ RESMİNİ DE KOYMAYI İHMAL ETMEMİŞ YENGEM. HEE UNUTMADAN BAZILARIDA SADECE MESELA ADULT'TAN 5 YILDIZ ALMIŞ YA. EURON-CAP 5 YILDIZ VAR ALTTA KÜÇÜCÜK ADULT OLDUĞU YAZIYOR.ÇAKALLAR SİZİİİ

EVEET SONUÇ OLARAK ŞUAN Kİ FİAT MAREA ARACIMLA KENDİMİ İSTANBUL BORSASI GİBİ RESESYONDA GÖRÜYORUM SAP GİBİ KALDIM İYİ Mİ

AMA KESİN OLARAK ŞU GERÇEK EĞER OTOMATİK VİTES ALACAKSAM, ALACAĞIM ARAÇ HONDA CİVİC LPG+ 6YIL GARANTİLİ OLANLARDAN OLACAK. (2.EL ŞÖLE 5-10.000KM LERDE)
    SIFIR ALACAKSAM YA OYAK'I BEKLİYCEM YENİ FLUENCE DE SÜPER KAMPANYA OLACAK DA ALACAĞIM YA DA YIL SONU BEKLEMEYE GEÇİP 2014 LER ÇIKARKEN 2013 LERDEN BİR DİZEL ALACAĞIM AMA NE OLACAK HALA FLUUU.

FORUMA YAZI YAZAN EMEK VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BUNE YA SANKİ GİDİYORUM ÇİNE 3 AY YOKMUŞUM GİBİ OLDU HEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 24 Temmuz 2013; 12:21:06 >

• quote:

Kocaman bir araç, 1364 cc 140 beygir benzinli motor, 500 litre gerçek bagaj hacmi, araçta sadece sunroof yok kalan aklınıza gelecek her türlü şey var.

Eğer yılda 20-30000 km yapmıyorsanız bence dizel araç gereksiz. Benzinle dizel arası 50 kuruş bir şey var, bakım masrafları ile zaten o 50 kuruş da kapanıyor.

Cruze SW alınır ama 39000 civarına. Maalesef şu fiyatı yüksek. 45000 edecek bir araç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Cruze SW alınır ama 39000 civarına. Maalesef şu fiyatı yüksek. 45000 edecek bir araç değil.

bence o motorla o araç alınmaz. yapsın yeni 1.5 veya 1.6dizel. koy içine aracın o zaman tamam.benzilisi de içiyor 8-9 litre yakıyor yaktığı gibi degitmiyor.klimada araç ölüyor.asla o motorla chevrolet almam almak isteyenlere de tavsiye etmem.

• nissan note a baktınız mı?arka koltuklar geri çekilip genişletilebliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: western222

nissan note a baktınız mı?arka koltuklar geri çekilip genişletilebliyor..

hocam yeni note geliyor o çok daha başarılı bu note bakmazsınız bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

quote:

Orijinalden alıntı: western222

nissan note a baktınız mı?arka koltuklar geri çekilip genişletilebliyor..

hocam yeni note geliyor o çok daha başarılı bu note bakmazsınız bile.

abicim yeni gelecek modellere bakabilecek adamın burada ne işi var :)
  • western222 W kullanıcısına yanıt
    hocam eski notları sürdüm. fena değil ama çok daiyi değil. kışın bi türlü buğuyu açamamıştık alttan baka baka gittik.rahat araba ama savrulma yaşatıyor dönüşlerde. ayrıca kasa çizgileri geride kaldı.
  • araç dediğin dizel olacak.yakıt tüketimi az performansı yeterli.o gidip bomba lpglere para vermeyin.hem de aracın içine eder o lpgler.
    araç dediğin 1.5 veya en az 1.6 olacak.hacim her şeydir.
    araç dediğin ya sıfır olacak biraz paran azsa 2. elde max.10000 km de olacak.milletin pırtlattığı koltuğa önce sen pırtlatacaksın.az pırtlatılmış da olur.maalesef ülkemizde dizel araç kullanmayı bilmediğimiz için çok az kullanılmış dizel en makuludur.
    araç dediğin sedan olacak.arkadaki öndeki rahat oturacak.istediğin eşyanı bagaja koyacaksın yanında eşyanın işi yok.
    araç dediğin güvenlikli olacak.hava yastığı espsi abssi olacak.şöyle bir kasa dokundunmu anlarsın.ben o euroncap testlerine de inanmıyorum yalnız.bence firmalar para yediriyorlar.
    araç dediğin kaliteli güvenilir kendini ıspatlamış bir marka olacak.skoda vw seat ford toyota hadi biraz paraya volvo.diğer üst segment araçları saymıyorum.
    araç dediğin sadece dijital bir elektronik malzemeden ibaret değildir.varsın olsun mekanik aksamı daha çok olsun.ne güzel işte daha az bozulur.
    yok 2. eli zayıf yok euroncap testi yok süsoansiyonu sert yok yüksek hızda biraz yatıyor yok dijital kliması ön kokpit sert yağmur sensörü yok far sensörü yok park asistanı yok plastik yok yok yok.bu saçma sapan para tuzağı bizi etkileyen saçma şeylerden uzak durun.
    ya 2. eli zayıf diye skodaya binmeyip o dandik renolara ben binmem.neymiş 2. eli iyimiş renonun.araç zaten masrafdır.üzerine para koyup yenisini alacaksın.eğer yemiyorsa araçtan uzak duracaksın.yani kalite olacaksın kaite duracaksın.
    biraz daha bekleyin 2. el optimal rapid veya toledo bütçeniz yeterse octavia dizel olabilir.ama siz siz olun 10000 kmyi geçmesin.hayırlısı olsun. en iyisini siz bilirisiniz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.