Şimdi Ara

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
4
Favori
30.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir daha citroen almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Çarpışma testi yok diyenlerin kaçı kemer takıp kurallara uyuyor merak ediyorum

Çarpışma testi yok dedik diye kemer takmaz, kurallara uymaz mı olduk şimdi? :)
    Sen kemer takıp kurallara uyuyor musun?

Şahsınıza söylemedim sadece merak etmiştim, sorunuzun cevabı evet bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Çarpışma testi yok diyenlerin kaçı kemer takıp kurallara uyuyor merak ediyorum

Çarpışma testi yok dedik diye kemer takmaz, kurallara uymaz mı olduk şimdi? :)
    Sen kemer takıp kurallara uyuyor musun?

Şahsınıza söylemedim sadece merak etmiştim, sorunuzun cevabı evet bu arada

Bence böyle sorularla hiçbir şey anlatmış olmuyorsunuz.
  • peki citröen c-elysee ile skoda rapidi kıyaslasak arada 8000tl var. ne dersiniz?
  • Rapidin euroncapten 5 yıldızı var.
  • öncelikli farkları asr/tcs yok ve hill holder yok. rapiddaha çok yakıyor.
  • RECEP bey yerinizde olsam rapidden şaşmam.hatta dedim ya gücünüz yetiyorsa octavia alın ama aradaki fark dünya kadar.siz rapid alsanız da pişman olmayacaksınız bana güvenebilirisiniz.zaten eğer yukarıda yazımı okuduysanız birçok şeyin özetini yaptım karar sizin.c ellysenin donanımlısını alacağıma rapidin boşu alırım daha iyi.ki rapidin boşu bile güvenli.rapid ambiation 48000 tl .c-ellyse 42500 tl.arada tabi 5500 tl bir fark var ama değmez diyorum.gidin kaliteye binin derim.
  • skoda rapid ambiation da asr ve hid holder var bakabilirisniz.
  • ayrıca full c-ellyse 44800 tl rapid ambiation 48,190 tl .aralarında 3390 tl fark var.ayrıca c ellyse karma 4,3 tl yani 18 kuruş rapid ise 4,4 lt 19 kuruş yakıyor.bunları da gözden geçirin.
  • seat ve skoda ya gidiyorum ankaradayım.inceleyelim bionlar kaldı zaten. şu kia ceed sw'ye de tekrar bi baksam mı acaba
  • sadece 0 km alacaksanız skodanın elinde rapid olmayabilir.ama yine de sormakta fayda var.bir test sürüşü yapın derim.çünkü test sürüşü olmadan araç alınmaz.bu arada kia ceed sw aracı tanımıyorum bilmiyorum sadece piyasada yok sanırım her zamanki sw araçlar ülkemizde tutmamıştır.ama kia ve hyundaı aynı marka ben bu markaları pek önermem.tabi kullananlar varsa bilgi alabilirsiniz.ve toedo ve c ellyse karşılaştırılması var buradan bakabilirisiniz.http://www.arabam.com/edergi/index/?vzn=7
  • toledo style ise 47700 şuan bu modele de bakabilirsiniz.
  • Peugeot 301

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle sadece skodaya baktığımı söylemeliyim. seat benim için elenmiştir. arkadaş koskoca ankarada seat bayisi nerde ya biri bana söyleyebilir mi? tek doğuş oto var o da yeni yapıyor volswagenin yanına :)) neyse skoda rapid'i ve skoda octavia yı inceledim.bende ki ilk düşünce şöyle oldu. 63.000tl ye octavia alacağıma gider volswagen jetta alırım daha iyi. rapid fiyatı 52000tl alınacaksa elegance alınmalı arada çok fark var.

rapid'in c-elysee den faklarına gelcek olursak: euro n-cap 5yıldız, asr/tcs, yokuş kalkış desteği yok.iç malzeme daha kaliteli daha oturaklı olmuş.
    rapid de şöyle biir şey yakaladım. şuanki rapidler ocatavi gibi greentech değil ama greentech li rapidlerde var. ve yakıtı 5.6 dan 4.8lt düşüyor. şuan ki rapid bana göre alınmaz o yüzden.

oraya gitmişken yan tarafta honda vardı gittim iyice de hondayı inceledim.honda oturuş olarak honda gibi.aşığa doğru oturuyorsun. araç güzel. içtasarımı farklı.fakat arka diz mesafesini beğenmedim. bagaj fena değil.işin ilginç yanı geniş ve uzun gözükmesine rağmen o rahatlığı bi octavidaki kadar vermedi. işin daha bi ilginç yanı hb dizel modeliyle aynı gibi. arka diz mesafesi hb de daha iyi gibi hatta. bagaj çok az küçük sedana göre. uzun uzadıya inceledikten sonra hondalarda aklıma şu soru gelmedi değil.. neden hb modellerini de lpg uyumlu çıkartmıyorlar? çünkü hb daha az yakıyor.fiyatıda 52.000tl. 6.7şehir içi 4.7 şehir dışı. sedanın 9.6 şehiriçi 5.5 şehir dışı.

• jetta vw ama ben jettayı beğenmiyorum.vwin yüz karası bir araç jetta.octavia jettadan kat kat üstün bir araç ama zaten bütçenizi aşıyor yoksa octavia segmentinin en kaliteli araçların ilk sıralarında.benim bir arkadaş daha yeni rapid ambiation aldı aracından çok memnun ve araç zannettiğinizden daha oturaklı ve konforlu gerçekten.seat toledo içinde aklınızda biraz olumsuzluk yaratmış ama çok kaliteli bir araç diyebilirim.zaten vw markası altında satılan bir araç.belki bulunduğunuz yerde bir sıkıntı vardır ama ben seat bayi zaten vw altında çokca satılıyor bu sizde olumsuzluk yaratmasın.her türlü aracın arkasında dururlar merak etmeyin.hondanın da dizeli hariç benzinlisi çok yakan bir otomobil zaten pek bulaşmanızı tavsiye etmem.yani araç almak zor iş ama bu zorluğa neden olan hep maddi imkanlar oluyor.inşallah kendinize uygun bir aracı en kısa zamanda bulursunuz.sağlık huzur yerinde olsun da insan istediği aracı elinde sonunda bulur.

• zaten kendinizce piyasadaki tüm araclara bir kusur yada sebep bulup elemişsiniz koca bir sayfa büyük yazılarla ! soru sormanız mantıksız direk gidip alın. ha illaki bi sebep arıyorsanız bi renault symbol kadar tipsiz bir araba
  •  BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN!

ayni araclar sonucta
  • hawkss kullanıcısına yanıt
    EVET ARKADAŞLAR KONUNUN BAŞLIĞI GEREĞİ BANA C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN BİR NDEN BULMAKTI. BURDAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.TABİ BAŞLIK DEVAM EDEBİLİR YAŞAYABİLİR BENDE YAZABİLİRİM BURDAN SONUÇ OLARAK ÇIKARTTIKLARIMA GELİNCE.

C-ELYSEE ALMAKTAN VAGÇEÇTİM.(HANİ AŞIK OLMUŞTUM YA )

SEBEPLER

1) ASIL SEBEBİM TAMAMEN MANEVİ SEBEPLERDEN. GURURUM İNCİNDİ. ELİN ECNEBİSİ İSPANYA'DA ARACI YAPIYOR.YANDAN FRANSA'YA GÖNDERMİYOR BİLE DOĞRUUU TÜRKİYE VE DOĞU ASYAYA. BU BENİ ZATEN ÇOK SEVİŞMEDİĞİM FRANSIZLARA KARŞI DAHA DA Bİ FRANSIZ YAPTI.

2) 2.NDENDE ARACIN ARKADAŞLARIMIN SAYESİNDE ÖĞRENDİĞİM EURO N-CAP A GİRMEMESİYDİ. BU SEBEPTE BENİM İÇİN ÖNEMLİ.

ARKADAŞ ARACI BAYİİ İNCELİYORSUN YA DİYORSUN N-CAP GİRMEMİŞ CVP:AMAN CANIM ZATEN GEREKSİZ DİYOR SATIŞ TEMSİLCİSİ,AMCASININ OĞLU VAR YA O SÖYLEMİŞ GEREKSİZ DİYEE AMA DİĞER ARAÇLARIN CAMLARINDA EURO N-CAP 5 YILDIZ RESMİNİ DE KOYMAYI İHMAL ETMEMİŞ YENGEM. HEE UNUTMADAN BAZILARIDA SADECE MESELA ADULT'TAN 5 YILDIZ ALMIŞ YA. EURON-CAP 5 YILDIZ VAR ALTTA KÜÇÜCÜK ADULT OLDUĞU YAZIYOR.ÇAKALLAR SİZİİİ

EVEET SONUÇ OLARAK ŞUAN Kİ FİAT MAREA ARACIMLA KENDİMİ İSTANBUL BORSASI GİBİ RESESYONDA GÖRÜYORUM SAP GİBİ KALDIM İYİ Mİ

AMA KESİN OLARAK ŞU GERÇEK EĞER OTOMATİK VİTES ALACAKSAM, ALACAĞIM ARAÇ HONDA CİVİC LPG+ 6YIL GARANTİLİ OLANLARDAN OLACAK. (2.EL ŞÖLE 5-10.000KM LERDE)
    SIFIR ALACAKSAM YA OYAK'I BEKLİYCEM YENİ FLUENCE DE SÜPER KAMPANYA OLACAK DA ALACAĞIM YA DA YIL SONU BEKLEMEYE GEÇİP 2014 LER ÇIKARKEN 2013 LERDEN BİR DİZEL ALACAĞIM AMA NE OLACAK HALA FLUUU.

FORUMA YAZI YAZAN EMEK VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BUNE YA SANKİ GİDİYORUM ÇİNE 3 AY YOKMUŞUM GİBİ OLDU HEEE

hocam geçen sayfadan alıntıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

EVET ARKADAŞLAR KONUNUN BAŞLIĞI GEREĞİ BANA C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN BİR NDEN BULMAKTI. BURDAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM.TABİ BAŞLIK DEVAM EDEBİLİR YAŞAYABİLİR BENDE YAZABİLİRİM BURDAN SONUÇ OLARAK ÇIKARTTIKLARIMA GELİNCE.

C-ELYSEE ALMAKTAN VAGÇEÇTİM.(HANİ AŞIK OLMUŞTUM YA )

SEBEPLER

1) ASIL SEBEBİM TAMAMEN MANEVİ SEBEPLERDEN. GURURUM İNCİNDİ. ELİN ECNEBİSİ İSPANYA'DA ARACI YAPIYOR.YANDAN FRANSA'YA GÖNDERMİYOR BİLE DOĞRUUU TÜRKİYE VE DOĞU ASYAYA. BU BENİ ZATEN ÇOK SEVİŞMEDİĞİM FRANSIZLARA KARŞI DAHA DA Bİ FRANSIZ YAPTI.

2) 2.NDENDE ARACIN ARKADAŞLARIMIN SAYESİNDE ÖĞRENDİĞİM EURO N-CAP A GİRMEMESİYDİ. BU SEBEPTE BENİM İÇİN ÖNEMLİ.

ARKADAŞ ARACI BAYİİ İNCELİYORSUN YA DİYORSUN N-CAP GİRMEMİŞ CVP:AMAN CANIM ZATEN GEREKSİZ DİYOR SATIŞ TEMSİLCİSİ,AMCASININ OĞLU VAR YA O SÖYLEMİŞ GEREKSİZ DİYEE AMA DİĞER ARAÇLARIN CAMLARINDA EURO N-CAP 5 YILDIZ RESMİNİ DE KOYMAYI İHMAL ETMEMİŞ YENGEM. HEE UNUTMADAN BAZILARIDA SADECE MESELA ADULT'TAN 5 YILDIZ ALMIŞ YA. EURON-CAP 5 YILDIZ VAR ALTTA KÜÇÜCÜK ADULT OLDUĞU YAZIYOR.ÇAKALLAR SİZİİİ

EVEET SONUÇ OLARAK ŞUAN Kİ FİAT MAREA ARACIMLA KENDİMİ İSTANBUL BORSASI GİBİ RESESYONDA GÖRÜYORUM SAP GİBİ KALDIM İYİ Mİ

AMA KESİN OLARAK ŞU GERÇEK EĞER OTOMATİK VİTES ALACAKSAM, ALACAĞIM ARAÇ HONDA CİVİC LPG+ 6YIL GARANTİLİ OLANLARDAN OLACAK. (2.EL ŞÖLE 5-10.000KM LERDE)
    SIFIR ALACAKSAM YA OYAK'I BEKLİYCEM YENİ FLUENCE DE SÜPER KAMPANYA OLACAK DA ALACAĞIM YA DA YIL SONU BEKLEMEYE GEÇİP 2014 LER ÇIKARKEN 2013 LERDEN BİR DİZEL ALACAĞIM AMA NE OLACAK HALA FLUUU.

FORUMA YAZI YAZAN EMEK VEREN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM. BUNE YA SANKİ GİDİYORUM ÇİNE 3 AY YOKMUŞUM GİBİ OLDU HEEE

hocam geçen sayfadan alıntıdır.

hayırlısı olsun kafanıza takmayın zaten elinde sonunda inşallah sizin istediğiniz beğendiğiniz memnun kalacağınız bir araca sahip olursunuz.kazasız belasız sürüşler dileğiyle.

• valla son olarak renault captur dizel otomatikte karar kıldım. oyak indirimiyle dizel edc geleceği zaman alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.