Şimdi Ara

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
209
Cevap
4
Favori
31.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maviyıldızınoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Boşverin arkadaş. Adam kafaya koymuş zaten ne kadar neden yazarsanız yazın :)

yok öyle kafaya koyduğum falan aslında. bu aracın yerine araç arıyorum.otomatikleri araştırdım biraz ve dsg'den vazgeçtim.benim otomatik konforundan çok arızasızlığa ihtiyacım var demek ki oto alacaksam jazz ve civic'ten başka seçenek sunmuyor onlarda zaten benzinli. kaldık gene elele başbaşa

Alıntıları Göster
    Citroen c eylsee 1.6 92 bg HDİ Exclusive dananımlı araç ile 5 bin kilometreyi devrdik alalı 2 ay dan biraz fazla oldu. Yakıt şehir içi %90 kullanımla 5 litre gösteriyor yol bilgisayarı yakıt olarak ve araç ivmelenmesi oldukça iyi motor yönünden çok güzel bir araç. aracın iç hacmi ve bagaj hacmi oldukça iyi özellikle arka koltuk diz mesafesi mükemmel. Konfor olarak citroenler zaten konforlu araç olarak bilinir. Araç yalıtımı beklentilerimin çok çok üzerinde çıktı motor ısındıktan sonra motor sesi çok çok az geliyor duymuyorsunuz bile ve yol gürültüsü felan da duymuyorsunuz beni bu konuda çok memnun etti yalıtım konusunda. F/P oranı olarak araç çok mantıklı ve güzel bi araç. ESP standart olması çok iyi bir özellik ayrıca fren tepkileri ve yol tutuşu sınıfına göre bence gayet tatmin edici. Araç yeni olduğu için ne olur ne biter ne gibi kronik sorunlar ortaya çıkartır bilmiyoruz ama biz aldık çokta memnun bir şekilde kullanıyoruz. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut12344 -- 23 Temmuz 2013; 15:01:44 >

• quote:

quote:

yok öyle kafaya koyduğum falan aslında. bu aracın yerine araç arıyorum.otomatikleri araştırdım biraz ve dsg'den vazgeçtim.benim otomatik konforundan çok arızasızlığa ihtiyacım var demek ki oto alacaksam jazz ve civic'ten başka seçenek sunmuyor onlarda zaten benzinli. kaldık gene elele başbaşa

Alıntıları Göster
    Bu renk ve 17 yada 18 jantla alın derim. Yay da taktırıp bu görünüme kavuşturun. 225 taban lastik de şart.

BANA CİTRÖEN C-ELYSEE ALMAMAK İÇİN NDEN BULUN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 23 Temmuz 2013; 15:06:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu renk ve 17 yada 18 jantla alın derim. Yay da taktırıp bu görünüme kavuşturun.

[image]http://3.bp.blogspot.com/-sn6ZochH3ig/U JvuE6cZtEI/AAAAAAAAAVA/U5zx3B5LkQc/s1600/2013-Citroen-C-Elysee-4.jpg[/image]

valla alasım geldi hocam araç bu renk ve 17 jantla harika olur bence de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: RECEP ŞANLI

quote:

Sırf dizel diye insanlar saçma sapan araçlara biniyor, ben olsam yerinize fabrika çıkış lpg li civic alırdım. Bu dizel kompleksi nedir anlamıyorum. Citroen kendi insanına satmıyor bu aracı, geri kalmış ülkelere iteliyor.

hocam ben sana liste fiyatını söylüyüm premium lpg li civic 54.690tl hadi 54.000tl olsun c-elysee den 10.000tl fazla ve lpgli.kim ne dersedesin lpg tehlikedir.ayrıca daha 4-5 yıl olssun bakalım ne olacak.

LPG tehlikeli olsa honda fabrika çıkışı koyar mı bunu? Ayrıca avrupada kullanılır mı? 1-2 tane lpg li araç yanıyor diye insanlara panik salıyorlar. Ayrıca heralde civic daha pahalı olacak c-elysee den, arada marka ve kalite + segment farkı var. Bu citroen in kendi milletine satmadığı, gelişmekte olan ülkelere itelemek için tasarladığı aracı kendinize layık görüyorsanız, taş gibi yerli üretim civic varken, buyrun alın.

Lpg den yanan patlayan araç yok artık ben itfaiyeciyim yanan arabaları sadece elektrik tesisatından yanar çekerseniz amfi kolon vb gibi tesisat yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

quote:

quote:

Sırf dizel diye insanlar saçma sapan araçlara biniyor, ben olsam yerinize fabrika çıkış lpg li civic alırdım. Bu dizel kompleksi nedir anlamıyorum. Citroen kendi insanına satmıyor bu aracı, geri kalmış ülkelere iteliyor.

hocam ben sana liste fiyatını söylüyüm premium lpg li civic 54.690tl hadi 54.000tl olsun c-elysee den 10.000tl fazla ve lpgli.kim ne dersedesin lpg tehlikedir.ayrıca daha 4-5 yıl olssun bakalım ne olacak.

LPG tehlikeli olsa honda fabrika çıkışı koyar mı bunu? Ayrıca avrupada kullanılır mı? 1-2 tane lpg li araç yanıyor diye insanlara panik salıyorlar. Ayrıca heralde civic daha pahalı olacak c-elysee den, arada marka ve kalite + segment farkı var. Bu citroen in kendi milletine satmadığı, gelişmekte olan ülkelere itelemek için tasarladığı aracı kendinize layık görüyorsanız, taş gibi yerli üretim civic varken, buyrun alın.

Lpg den yanan patlayan araç yok artık ben itfaiyeciyim yanan arabaları sadece elektrik tesisatından yanar çekerseniz amfi kolon vb gibi tesisat yanar

tüpün markasına göre de değişiyor aslında daha doğrusu arkada bulunan simitin arkası.step a.ş bu konuda iyiler. ben tüplü alırsam gene söylüyorum honda civic tüplü alırım. o da 2.el sanırım. ama eski spor kasalar çokgüzel olsada içeri o kadar ses alıyor ki lastik sesini bu kadar duyduğum araba azdır. yeni civiclerde tüplü garantili en mantıklısı bu durumda onundaa fiyatıııı uuuuuuu 55.000tl ayrıca araca tüp takıldığında araç nispeten sessizliğini kaybediyor ve titreşimler artmaya başlıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

quote:

quote:

quote:

tüpün markasına göre de değişiyor aslında daha doğrusu arkada bulunan simitin arkası.step a.ş bu konuda iyiler. ben tüplü alırsam gene söylüyorum honda civic tüplü alırım. o da 2.el sanırım. ama eski spor kasalar çokgüzel olsada içeri o kadar ses alıyor ki lastik sesini bu kadar duyduğum araba azdır. yeni civiclerde tüplü garantili en mantıklısı bu durumda onundaa fiyatıııı uuuuuuu 55.000tl ayrıca araca tüp takıldığında araç nispeten sessizliğini kaybediyor ve titreşimler artmaya başlıyor.

Alıntıları Göster
    2010 model 1.6 tdci titanium x paket focus baktınızmı?, elinizdeki bütçe ile çok az km'lerde temiz bulabilirsiniz. Bence iyi bir tercih olur.

• Neden HB modele bakıyorsunuz ki Clio Sport Tourer'a bakın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Neden HB modele bakıyorsunuz ki Clio Sport Tourer'a bakın hocam.

baktım hocam arkası çok dar diz mesafesi dar. arka camlar nispeten ufak ne yazık ki!
  • SKODA RAPİD , OCTAVİA VE SEAT'IN YENİ TOLEDOSUNU İNCELEMENDE FAYDA VAR BENCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicaptain -- 23 Temmuz 2013; 17:22:53 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Dizel 92 hp 308 46.900. En kötü 45 e alınır. C-Elysee'ye tercih edilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

C4 ü inceledinizmi
    linea 1,3 ü tavsiye etmiyorum.ama bence linea 1,6 ya bakın derim. 105 beygir. 42 bine alınır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 23 Temmuz 2013; 20:40:06 >
  • mazda 3 u 54 e veriyolar dizel impressive

• Hocam yanlış anlama ama sen C-Elyssee'e aşık olmuşsun,

yoksa Linea daha mantıklı bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Hocam yanlış anlama ama sen C-Elyssee'e aşık olmuşsun,

ya hocam allah aşkına ya. hayatımda hiç lineaya binmemiştim.inan ilk defa bayiide gidim ve inanamadım 5 para etmez bence tüm iç aksesuarıyla sadece bravo var oda pahalı zaten.
  • quote:

quote:

ya hocam allah aşkına ya. hayatımda hiç lineaya binmemiştim.inan ilk defa bayiide gidim ve inanamadım 5 para etmez bence tüm iç aksesuarıyla sadece bravo var oda pahalı zaten.

1,3 olanına binmiş olmayasınız. çünkü 1,6 ile hiç alakaları yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

quote:

quote:

1,3 olanına binmiş olmayasınız. çünkü 1,6 ile hiç alakaları yok.

Alıntıları Göster
    valla yeni eski 2 lineada vardı ama 1.6 nın içi farklımı bakın onu bilmiyorum

• Hocam 308 alin.

Bosverin onu.

• quote:

Herkese merhabalar arkadaşlar. Başlığı okuyunca sanki c-elysee istemiyormuşum gibi anlaşılıyor ama öyle değil.
    Durum şu ki.

Arkadaşlar ben öncelikle;

1) AZ YAKAN DİZEL
    2) BAGAJI GENİŞ
    3)ARKA DİZ MESAFESİ VE ARKA KOLTUKLARI GENİŞ
    4) FİYATI UYGUN

bir araç arıyorum. 2 çocuğum var. 3 ve 1 yaşlarındalar. param da bir jetta almaya yetmiyor. BENZİN+LPG de istemiyorum artık yeter bu yüzden dizel alacağım.

sonuç olarak yaklaşık 3-4 gündür tüm araçlara baktım bana uygun olabilecek citröen c-elysee 1.6hdi exculisive 45.000TL modeline karar verdim.
    sizde görüşlerinizi bana yazarsanız memnun olurum. bu bi kaç günlük incelemelerim esnasında dikkatimi çekenleri yazacak olursam.

1)RENAULT CLİO4 ST 1.5DCİ = HER NE KADAR OYAK ÜYESİ DE OLSAM. ARKA DİZ MESAFESİ VE ARKA BÖLÜMÜN YETERSİZ İÇ HACMİ INEDENİYLE ELEDİM.KASA OLARAK İSE 2.SIRAYA KOYDUM ŞIK VE ÇOK AZ YAKAN BİR MOTOR VAR AMA 2 ÇOCUK VE ANNEYE UYGUN DEĞİL KANAATİMCE.AYRICA VİTES,ŞANZUMAN VE SES İZOLASYON PROBLEMLERİ ŞİMDİDEN ÇOK FAZLA.

2) MAZDA 3 1.6 DİZEL İMPRESSİVE SEDAN= FİYATI 63.000TL ÇOK YÜKSEK BENİM İÇİN. İKİNCİ EL PROBLEMİ,YENİ KASA GELME İHTİMALİDERKEN ELENDİ GİTTİ GÜZELİM MAZDA. KASA OLARAK FENA DEĞİL. BENZİNLİ ALACAKLARA SESLENİYORUM SÜBAPLARI MAGNEZYUMDUR LPG TAKARSANIZ SIVI SİSTEM DEĞİLSE 2700TL GEÇMİŞ OLSUN 40.000KM LERDE :))

3) HONDA CİVİC HB DİZEL = ARAÇ PAHALI 64.000TL, KASA BENCE TİPSİZ AMA İÇİ DİZAYN VE TEKNOLOJİ(GREEN V.B)SÜPER. BU YÜZDEN FİYAT OLARAK ELENDİ.

4)HYUNDAİ İ30 CW 1.6 CRDİ= ELİTE MODELİM MANUELİ YOK, 58.000TL STYLE MODELİ FİYAT PAHALI. ARAÇ GÜZEL DURUYOR BEĞENİYORSUNUZ TAKİİ KİA YA GİDENE KADAR.KİA İLE AKRABALAR.

5)KİA CEED SW 1.6 CRDİ CONSEPT PLUS= FİYATI 61.000 TL PAHALI. AMA ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM ARACIN KASASINDAN TUTUNDA KAPISI AÇMANIZDAN İTİBAREN ARABA KALİTE KOKUYOR.ARAÇ BANA GÖRE MÜKEMMELDİĞER İNCELEDİKLERİM ARASINDA.HER ŞEY DÜŞÜNÜLMÜŞ. 60.000TL Sİ OLAN ARKADAŞLARA BEN ŞAHSEN TAVSİYE EDERİM.

6) FİAT 500L,LİNEA,PUNTO V.S DİZEL = HİÇ LİNEA VE DİĞERLERİNE İÇTEN GÖRMEMİŞTİM.BENİM İÇİN TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI RENAULTTAN BİLE DANDİK VALLA BENİM MAREAM BİLE BENCE DAHA KALİTELİ.HELE 500L DİYE ABARTTIKLARI BANA GÖRE FORD K DAN BİLEDAHA İĞRENÇ.FİYATLARI MAKUL DEMEYİN O FİYATAPAHALI BENCE.

7)FORD B-MAX,C-MAX,FOCUS DİZEL=FİYATLAR ÇOK PAHALI GELDİ BANA.MALZEME KALİTESİ ORTA DERECEDE. NEYİNE BİNERSEM BİNEYİM SANKİ HEPBİR CONNECT İÇİNDEYMİŞİM GİBİ HİSSETTİM BİRAZ FOCUS HARİÇ.FİYATI FOCUS TDCİ STYLE 59.000TL FİYAT PAHALI.

DİKKATİMİ ÇEKENLER!!!

1) C-ELYSEE ARKA DİZ MESAFESİ VE BAGAJ HAYRET VERİCİ
    2) HONDA TEKNOLOJİK OLARAK ÇOK BAŞARILI
    3)KİA CEED SW KAPININ AĞIRLIĞIYLA BİLE İÇİNİZ ISINMAYA BAŞLIYOR KONFOR EN ÜSTLERDE
    4) FİAT TÜM VERSİYONLARIYLA ŞOK OLDUM ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI
    5)MAZDA SAĞLAM ARABA.REKLAMINI YAPAMIYOR.BAYİİ ÇOK AZ.
    6)VOLSWAGEN ARAÇLAR GÜZEL AMA BOŞLARI DA HARBİ BOMBOŞ.

SONUÇ OLARAK ARADIĞIM EN ÖNEMLİÇOĞU AİLELER İÇİNDE ÖNEMLİ OLANBAGAJ ARKA KOLTUK FERAHLIĞI VE YAKIT EKONOMİSİ OLARAK BU ARACIN ELİNE SU DÖKECEK BİR ARAÇ BULURSANIZ SÖYLEYİN Kİ BENDE C-ELYSEE ALMAKTAN VAZGEÇEYİM.

NOT:yorum yapacak arkadaşlar lütfen alıncak araçların fiyatlarınnı düşürmesin.volswagenciler başlıyor o fiyata 3-4 dahakoy onu alırsın diye kendilerini doğuş otoya beklerim.

merhaba ,
    c-elysee ile ilgli olarak 3 gün şehir dışında kullandım (peugeot 301) aynı araçlar zaten.
    genel olarak araç çok hoşuma gitti.
    bagajı büyük-içi geniş-rahat

fakat az yakıyor kısmına katılmayacağım + olarak dijital benzin göstergesi çok kötü bence.
    ama aracın yol tutuşu,gidişi,duruşu güzel.
    fakat cam düğmelerinin yeri tehlike arz ediyor,uzun yolda 140-150 ile giderken açmak için illaki bakmanız gerekiyor o sırada da yolu kaçırıyorsunuz. bakmadan da açmaya çalışırsanız genel olarak arka camı açıyorsunuz.

genel olarak güzel araçlar 301 ve c-elysee bu kadar düşünmenize gerek yok,alın ve mutlu olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

C4 ü inceledinizmi
    Konuyla pek ilgisi yok ama bir tespitim var, bu aracın içini falan görmedim ama sanırım kokpit tasarımı falan uçak hissi veriyor, nerde bu araçtan görsem aracı uçak gibi dip gaz kullanıyorlar. İnsanın üstüne üstüne geliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: raja52

Konuyla pek ilgisi yok ama bir tespitim var, bu aracın içini falan görmedim ama sanırım kokpit tasarımı falan uçak hissi veriyor, nerde bu araçtan görsem aracı uçak gibi dip gaz kullanıyorlar. İnsanın üstüne üstüne geliyorlar

e süper o zaman çünkü bende uçak pilotuyum. gerçekten :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maviyıldızınoğlu -- 23 Temmuz 2013; 22:51:56 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.