Şimdi Ara

BANA ÇOK İLGİNÇ BİR PROGRAM LAZIM (yani bana göre ilginç)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Moderatör arkadaşlar öncelikle bu bir şaka değil başka bir forma yazdım admin geyik yapıyorum zannedip konuyu kapattı sizde cevabı bulmadan konuyu kapatmazsanız sevinirim.

Bana lazım olan program şu

Arkadaşlar bana şimdi öyle bir program lazım ki birine mesaj göndercem ama ileri bir tarihe göndercem o kişi mesajı okuyunca mesaj hemen silincek yada 5 dk veya 10 dk sonra silincek.
    Mesajı kopyalayamıcak.
    Mesajı göndermeyi iptel edebileceğim.
    Örneyin bugün 29 kasım 2010 ben mesajı 01 aralık 2010 a göndercektim ama 28 kasım 2010 da vaz geçtim o kişiye gitmeden iptal etmem lazım.

İllaki msn gibi birşey olmasınada gerek yok mesaj göndermesemde olur. Ben bilgisayarımda kayıtlı olan WORD programına yazarım o kişiye fılaş bellekle veririm ama o kişi mesajı okudukdan sonra mesaj silinsin ve o kişi mesajı kopyalayamasın varmı böyle bir şey veya program.

Ya biraz gizli ajanlık gibi oldu ama bir fikrim var o yüzden lazım böyle bir program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros_4545 -- 29 Kasım 2010; 19:38:31 >

• e arkadaşlar kimse cevap yazmamış böyle bir program yok mu olmazsa program bilen birisi yazsın ben parasını vereyim yazsın
  • dostum programlama dili biliormusun? herhangi bir tanesini
  • quote:

Orijinalden alıntı: welrocken

dostum programlama dili biliormusun? herhangi bir tanesini

Yok bilmiyorum. Ama böyle bir programı yazmak için öğrene bilirim. Kaç ay sürer evde internetten öğrenmem 4-5-? kaç ay? Yabana öyle büyük programlar lazım değil bir hesap makinesi yapmak birde bu programı yazmayı öğrenmem kaç ayımı alır ki?
  • BU ARADA BİR PROGRAM DAHA LAZIM

Babam bilgisayara TTNET Aile Koruma Şifresi koymuş. Şifresini banada söylemiyor. TTNET Aile Koruma Şifresini kırabilirmiyim?
    Kırmak istiyorum ama bilgisayarda DEEPFREEZE programı var. Babam onada şifre koymuş. Yani anlıcağınız sıkıştım kaldım. Bilgisayarı güvenli kipte açıp bir program sayesinde TTNET aile koruma şifreisni kırıyorum. Ama bilgisayarı normal kipte açınca TTNET Aile Koruma Şifresi kırılmıyo. Ben bilgisayarı normalde açınca TTNET Aile Koruma Şifresini kırmayı arıyorum.

Yani anlıyacağınız ben TTNET Aile Koruma Şifresini sileceğim. Girmek istediğim yere gireceğim. Bilgisayarı kapatıp açınca herşey eski haline dönecek ve babamda hiçbirşey çakmayacak. Var mı böle bir progarm.

Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada 18 yaşımı geçkinim merak etmeyin.

Ama şimdi gidipte babama baba ben olmadık sitelere gircem şu şifreyi kaldırırmısın diyemem ki demi. Ayrıca hem heckerlıga ilk adımı atmış olurum demi

• Mail olarak düşünüyorsan Gmail ileri tarihe mail atabiliyorsun.
    Mobil telefonlara mesaj atmayı düşünüyorsan. Nonog, Smslisto gibi programlar var ileri tarihe mesaj atabiliyorsun. Ama otomatik mesaj kendini silmez.

İllaki otomatik silmesini istiyorsan. Bu işi programlama yaparak çözebilirsin. Tabi bilmek yada bilen bir kişiden yardım alman gerekir.
    örneğin
    Visual basicde yapmış olduğun bir exe dosyasını istediğin kişiye gönderirsin. Mesajı okuduktan sonra çarpı tuşuna bastığında otomatik olarak exe nin kaldırılmasını istersin isteğin olmuş olur. Ama exe dosyaları virüs programına takılabilir bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

http://www.google.com.tr/#hl=tr&safe=off&biw=1440&bih=710&q=ttnet+aile+koruma+%C5%9Fifresi+kald%C4%B1rma&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=498eca23991b25b1

Verdiğin siteye girdim de. Orada yazanları daha önce denedim olmuyor. Yinede saolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Mail olarak düşünüyorsan Gmail ileri tarihe mail atabiliyorsun.
    Mobil telefonlara mesaj atmayı düşünüyorsan. Nonog, Smslisto gibi programlar var ileri tarihe mesaj atabiliyorsun. Ama otomatik mesaj kendini silmez.

İllaki otomatik silmesini istiyorsan. Bu işi programlama yaparak çözebilirsin. Tabi bilmek yada bilen bir kişiden yardım alman gerekir.
    örneğin
    Visual basicde yapmış olduğun bir exe dosyasını istediğin kişiye gönderirsin. Mesajı okuduktan sonra çarpı tuşuna bastığında otomatik olarak exe nin kaldırılmasını istersin isteğin olmuş olur. Ama exe dosyaları virüs programına takılabilir bilgin olsun.

Yani senin demek istediğin böyle bir programı ancak kendim yazabilirim. Turbo paskal vb İle... Neyse bekleyelim bakalım belki böyle bir program vardır ve bilen birisi çıkar.

• Ne yapmak istediğini tam bilmediğimiz için konuya tam yaklaşamıyoruz. Ama istediğini yapman için program yazmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCC

Ne yapmak istediğini tam bilmediğimiz için konuya tam yaklaşamıyoruz. Ama istediğini yapman için program yazmalısın.

Anladım program dilini öğrenmeye çalışacağım artık.

Bu arada yapmak istediğim şey birisine (o birisi X olsun) msn ile bir şey itiraf etmek. Ama bunu yapıp yapmamada kararsızım o sepden diyorum ki mesajı x e yolladım diyelim. Ama sonradan caydım.
    Eyer mesajı göndermekden vaz geçersem mesaj X e gitmeden vaz geçmem lazım. Artı bu bir itiraf olduğu için mesaaj başkalarının eline geçmemesi için o kişi mesajı okuduktan 5 dk sonra mesajın kendini silmesini (YOK ETMESİNİ) istiyorum olay bu.

Neyse yardımların için saol ben bu programı kendim yazıcam. Program dilini öğrenipte. Sen bu programı boş verde TTNET Aİle koruma şifresini nasıl iptal ederim biliyormusun. SAOL YA BANADA YARDIM EDİYORSUN

• İleri tarihe mail atma şeysi :http://www.futureme.org/
    60saniyede yok olan mail atma şeysi :http://www.sdmessage.com/

2.sitenin ileri tarihe mail atma işlevi varmıdır bilmiyorum ama yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpse-37

İleri tarihe mail atma şeysi :http://www.futureme.org/
    60saniyede yok olan mail atma şeysi :http://www.sdmessage.com/

2.sitenin ileri tarihe mail atma işlevi varmıdır bilmiyorum ama yok galiba

Eyvallah kardeş çok saol ama ben program arıyorum. Ama bu siteleride bir yere not aldım aradığımı bulamazsam bunlarla idare edicem. Yinede saol bu arada TTNET AİLE KORUMA ŞİFRESİNİ NASIL KIRIZAZ BİR BİLGİN VAR MI? yukarıda ayrıntılı açıklama yazıyor bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbaros_4545

BU ARADA BİR PROGRAM DAHA LAZIM

Babam bilgisayara TTNET Aile Koruma Şifresi koymuş. Şifresini banada söylemiyor. TTNET Aile Koruma Şifresini kırabilirmiyim?
    Kırmak istiyorum ama bilgisayarda DEEPFREEZE programı var. Babam onada şifre koymuş. Yani anlıcağınız sıkıştım kaldım. Bilgisayarı güvenli kipte açıp bir program sayesinde TTNET aile koruma şifreisni kırıyorum. Ama bilgisayarı normal kipte açınca TTNET Aile Koruma Şifresi kırılmıyo. Ben bilgisayarı normalde açınca TTNET Aile Koruma Şifresini kırmayı arıyorum.

Yani anlıyacağınız ben TTNET Aile Koruma Şifresini sileceğim. Girmek istediğim yere gireceğim. Bilgisayarı kapatıp açınca herşey eski haline dönecek ve babamda hiçbirşey çakmayacak. Var mı böle bir progarm.

Yardımlarınız için teşekkürler. Bu arada 18 yaşımı geçkinim merak etmeyin.

Ama şimdi gidipte babama baba ben olmadık sitelere gircem şu şifreyi kaldırırmısın diyemem ki demi. Ayrıca hem heckerlıga ilk adımı atmış olurum demi

ARKADAŞLAR ŞİFRE BULMA PROGRAMIYLA YÖNETİCİ ŞİFRESİNİ BULDUM VE BEN GİRMEK İSTEDİĞİM YERE GİRİYORUM BABAMINDA RUHU DUYMUYO. ama diyer program daha halen lazım

• kardeş istediğin olayı istediğin şekilde cüzi bi meblağ karşılığında yapabilirim. ilgilenirsen pm at
  • baban nıye boyle bısey yapma geregı duyuyo hıc mı genç olmadı oyle mı dogdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: relmas1

kardeş istediğin olayı istediğin şekilde cüzi bi meblağ karşılığında yapabilirim. ilgilenirsen pm at

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

baban nıye boyle bısey yapma geregı duyuyo hıc mı genç olmadı oyle mı dogdu

Ya sorma benim küçük kardeşim var bu rogramı zaten ben kurdum. Birde ben KPSS ye çalışıyordum bilgisayara takılmıyayım diye şifreyi ben koydurdum babama ama şimdi KPSS sınavı bitti. Şifreyi istemeye yüzüm yok yani kısaca utanıyorum. Babamdan istemeye zaten babamla aramda pek yoktur.

ZATEN ŞİFREYİ BİR PROGRAM SAYESİNDE ÖĞRENDİM. O SORUN HALLOLDU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: relmas1

kardeş istediğin olayı istediğin şekilde cüzi bi meblağ karşılığında yapabilirim. ilgilenirsen pm at

Aga PM atamıyorum. Buradan yazışalım. Nekadar istiyorsun. Birde benim bir arkadaşım var o bilgisayar programcılığı okuyor. O yazabilirsem yazarım dedi.
  • kardeş sen tam olarak ne istediğini yaz ben ona göre bi fiyat belirleyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.