Şimdi Ara

Bana en uygun telefon hangisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem 650 TL fazla oyun oynarım internete girerim hangi telefonları önerirsiniz ?

edit:benim kafamda 2 telefon var sanırım ikisinden birini alacağım ama %60 xperia ray dan yanayım :)
    Sony Ericsson Xperia Ray
    Motorola ATRIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greywolf0000 -- 26 Eylül 2012; 16:40:10 >

• Atrix açık ara fark atar fakat benim için güncelleme önemli diyorsan Ray al yok önemli değil diyorsan Atrix on numara cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: master35

Atrix açık ara fark atar fakat benim için güncelleme önemli diyorsan Ray al yok önemli değil diyorsan Atrix on numara cihaz

teşekkürler atrix alacam sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

quote:

Atrix açık ara fark atar fakat benim için güncelleme önemli diyorsan Ray al yok önemli değil diyorsan Atrix on numara cihaz

Hocam atrix al dedim ama şuan gelen cihazlar sıkıntılıymış arızalı çıkıyormuş haberin olsun istersen tekrar bi düşün
  • bb bodl 9780 de alabılırsın 585 600 cıvarı tutuyor ful kutulu garantılı onu da dusun ıstersen hemen karar verme??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: greywolf0000

quote:

Hocam atrix al dedim ama şuan gelen cihazlar sıkıntılıymış arızalı çıkıyormuş haberin olsun istersen tekrar bi düşün

hepsiburadadan alacağım ne gibi sıkıntı çıkıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasar_F

bb bodl 9780 de alabılırsın 585 600 cıvarı tutuyor ful kutulu garantılı onu da dusun ıstersen hemen karar verme??

önerin için saol ama atrix alacam heralde :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ucuz hat hangisi ?
    2 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Atrix'e bulaşma derim.

Git Ray al kullan
  • xperia rayle adamakıllı oyun oyanyamazsın donanımı kötü ekranı da küçük zaten atrix her türlü ezer. ama şu söylenti doğru mu bilmiyorum bu yeniden stoklara giren atrixler sorunlu ürünlerin tamir edilmiş yeniden piyasaya sürülmüş halleriymiş. ona da ne kadar güvenilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

xperia rayle adamakıllı oyun oyanyamazsın donanımı kötü ekranı da küçük zaten atrix her türlü ezer. ama şu söylenti doğru mu bilmiyorum bu yeniden stoklara giren atrixler sorunlu ürünlerin tamir edilmiş yeniden piyasaya sürülmüş halleriymiş. ona da ne kadar güvenilir

haklısın benimde kafam iyice karıştı sanırım atrixde almayacam :) ne yapacam bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.