Şimdi Ara

Bana Fikir Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlerden ciddi yorumlar bekliyorum. Kötü bir lisede okudum temelim yok. Ve 3 kez girdim sınava puanlarım iyiydi ama devlette hukuk istiyordum tutmadı. Bu sene özel bir üniversitede burslu olarak sosyoloji okumaya başladım. Buna tamamen artık bu sene bir yere girmem gerekli diyerek gittim. Ama mutlu değilim. Yaşım daha 20. Mutsuz olacağım bir iş istemiyorum. Hep içimde Hukuk kaldı. Devamlı onu düşünüp duruyorum. Şimdi tekrar hazırlansam mı sorusu var aklımda. OBP kırılacak ama olsun diyorum. Yapabilir miyim bir yandan sosyoloji okurken? Eğer kazanırsam bunu bırakırım, kazanamazsam aynen devam. Garantide olmak istiyorum açıkçası. Hukukta iş yok diyebilirsiniz ama hayalim ve gidersem başarılı olacağıma yüzde yüz inanıyorum.
    Bu arada temelim olmadığı için matematik yapamıyorum. En fazla 10 net falan. Fakat geçtiğimiz sene yükselmeye başlamıştı. Sözel netlerim ise baya yüksek.
    Sizce ne yapmalıyım?

• Hocam mat temelin iyi olsaydı hemen bırakmanı tavsiye ederdim. Ama öyle olmayınca biraz beni düşündürdü açıkçası..

Hukuk okumasan da ömür boyu içinde kalacak..

Bende bıraktım hocam uniyi şuan diş hekimliği için hazırlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakula S kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol kardeşim.
    Hangi bölümü bıraktın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukagecis

Yorumun için sağol kardeşim.
    Hangi bölümü bıraktın?

Hocam ilköğretim mat öğretmenliği bıraktım.

Bu sene hamda 30k yaptım. Bakalım olacak inşallah diş hekimliği 2018 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sosyoloji okurken sınva hazırlanabiliyorsan denemeye değer. Bu sana kalmış bi karar. Ben olsam denerdim ama başkasını boşver. İçinden ne geliyorsa onu yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.