Arkadaşlar şu an aklıma takılan oyunlar empire total war ,medieval 2 total var civilization ammo 1404 supreme ruler 2020 (yalnış olabilir) bunlar.Şu an hiçbiri hakkında bir bilgim yok.Ama benim istediğim oyunda Ekonomi ve detaylı şekilde ülke yönetimi ama bunun yanı sıra askerleri yerleştirme konumlandırma v.b şeylerde olucak.Diğer ülkelerle ilişki kurmak birlik v.b şeyler de olabilir.Birde ing cem iyi diil türkçe yamalı bir oyun olabilir. YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...
İngilizce bilmiyorum demeseydin önerim kesinlikle aradığın özellikler buluna Supreme Ruler olurdu ama Medieval ve Empire TW daha rahat oynayabilirsin daha ayrıntılı oyun istiyorsan kesinlikle Europe Universalis 3, Supreme Ruler 2020 ve Hearts of İron (yenisi yakın zamanda çıkacak) tavsiye edebilirim...
Medieval ın din olayını sevmiştim supreme ruler dada bu gibi özellikler var mı .benim aradığım özellikleri bulunduruyor demişsin bunu biraz açarmısın
Oyun günümüzde geçiyor istediğin herhangi bir ülkeyi yönetiyorsun. Oyunun amacı bu ülke ile süper güç olmak yani en sonunda (ki başrabilmek çok güç olmalı) dünyayı almak. Oyunun temel direği ekonomi yeraltı kaynaklarını iy kullanarak endüstriyi geliştirerek (birçok yol var tek tek yazamam yurt dışı satışları halka satış vs.), enflasyon işsizlik oy oranı bunlara da dikkat etmeliyiz, bunun yanında teknoloji alanında da diğer ülkelerle rekabet içerisindeyiz ayrıca askeri açıdanda büyük bir rekabet var. Yüzlerce asker çeşidi var yani her ülke kendine göre yeni birimler geliştiriyor Ankara, Osmanlı diye uçak gemi dizaynları olabiliyor bu dizaynları başka ülkelere satabiliyoruz. Yani sonuç olarak alnlatmakla bitirebilceğimi sanmıyorum çok fazla ayrıntı var öğrenene kadar çok zorlanırsın ama öğrendiğinde bir hayli eğlenceli olabilir..
Hmm teşekkür ederim.Peki din vb. şeyler var mı?Birde diğer ülkeler felan herkez savaş içerisinde mi?Biri bana sadece toprak için saldırabilecek mi?Yada bir anlaşmazlık yüzünden olabilir mi?
Hearts of Iron 2 yi deneyebilirsin,Türkçe yaması totalwar türkiye de vardı galiba.Supreme Ruler ın 2.dünya savaşı zamanlarında geçeni.Oyuna başlayabileceğin tarihler var,Normandiya'dan sonra,savaş başlamadan hemen önce falan.