Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nepazystamasis

bir gün tanışırsın nedeninle

Manası çok derin
  • ibrahim tatlıses - gülmemiz gerek
  • Beni ikna ettin kardeş; intihar ettim öteki dünyadan yazıyorum.
  • Motosiklet almani oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçenin kaç yıl daha Türkiye kupasını alamıyacağını görmek için yaşamalısın
  • Yav he he.
  • güzel bir dünya yaşamak için.yaşadığın dünya kötüyse güzelleştirmek için.dünyayı çakallara bırakma :D
  •  BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN
  • Boyun da kısa zaten öl kurtul kardeş
  • Kardeş atla da meşur olalım ilk sayfadan yerimizi de aldık, mesajlar habertürkde yayınlanır, bizi de cinayete azmettirmekten içeri alırlar
  •  BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN
  • belki intihar ederde nickimi televizyonda görürüm hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

İntihar edersen büyük günaha girmiş olursun, çok büyük bir derdin içine sokarsın kendini.Kapkaranlık bir kabir...

gömülmezsek karanlık olmaz
  • Neden intihar etmek günah.Bence bu oyunu bozmamamız için bir korkutmaca bu.İpler Allahın elinde oynuyor bizimle.İstediğine veriyor istemediğini süründürüyor ama yaratırken eşit yarattım demişti.Gücü sonsuz olan bir varlık 3 kuruşluk mal için hepimizi süründürüyor.Hiçbir konuda eşitlik görmüyorum.
    Bilmiyorum bence intihar korkaklık değildir bıkmışsan, sorunların çözülmüyorsa, çözüleceğine inanmıyorsan neden ölene kadar bunları çekeceksin ki?
  • Ne olacak bu eğitimin hali ? Türkiye nereye gidiyor ?

İntihar,cinayet Habertürk,CnnTürk,Trt,Show,Atv,Star(h.olsun),KanalD de izlenir !

O kadar boş haber yapıyorsunuz ki ne yapalım yani intihar etmişse bize neden bu konuyu tv de yayınlıyorsunuz.
    Bu arada arkadaşlarıma akrabalarıma selamlar...
  • Atla lan hadi.Hadi atla lan .Tribini yedigim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Motosiklet almani oneririm.

işte aradığım buydu
  • aslında şöyle bi düşündüm de.yaşamamak için bi sebep yok diyenlere inat,yaşamak için de bi sebep yok bu dünyada.

sonuçta boşu boşuna geldik bu dünyaya,bi amaç yok.tek amaç,yaratıcıya karşı kulluk edecek miyiz,etmeyecek miyiz.peki yaratıcının bizim kulluğumuza ihtiyacı var mı? yok...

e işte bu yüzden boşu boşuna yaratıldık...
  • @hærun

Gömülmezsen dışarıda kalan sadece cismin olur, ruhun gideceği yer bellidir.
    Ayrıca imzana cevaben; bir insan 60 sene yaşayıp öldü ve kafir gittiyse suçu ebedi cehennemdir.60 senelik ömrünce iman etmesi için belki yüzlerce kez uyarılmıştır, eline fırsat geçmiştir.Bu insan 60 sene için neden ebedi cehenneme atılıyor? Çünkü o insan 60 sene değil 1 milyon sene de yaşasa, öldüğünde yine imansız gideceği kesinleşmiştir.

@Indigo

3 kuruşluk mal için süründürüyor mantığını nerden çıkardın merak ettim? Allah sana bu dünyada mal kazan , para kazan mı diyor? Elbette çalışıp geçimini en iyi şekilde sağlaman gerekli.Fakat bu dünyada herkes farklı şeylerle imtihan ediliyor.Zengin malıyla , fakir de sabrıyla.Kimine mal veriyor sağlığını alıyor, kimine sağlık veriyor ama malı olmuyor.Ayrıca şunu da bil ki fakirler cennete zenginlerden çok önce girecekler.Hani bir kıssa vardır, ben bir ip ve bir eşeğin hesabını veremedim, malın sende kalsın diye.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.