Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jovanovic

quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

böyle saçma konular açtığın için herkes senle ergen diye dalga geçecekti ama yırttın ergenliği göremicen nasılsa intihar ediyorsun.
    hakkınızı helal edin demişsin etmiyorum çünkü yazdıkların samimi gelmedi , ayrıca hem tanrı belki pc başında oyun oynayan bıdı bıdı matrix ağızları yapıp hemde hakkınızı helal edin demek ayrı bir tezat. bizim kültürümüzde tanrı yoktur ALLAH vardır RAB vardır MEVLA vardır.
    birde alkollüyüm yazmışsın ki arkasına sığınayım diye bu geçerli bir mazeret değildir.
    daha mantıklı konularda görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...

Tanri genel bir kavram. Ya forumda baska dinlere mensup kisiler varsa? Birakin bu din tutuculugunu artik....

Edit: ayrica tanri'nin varoldugunu da varolmadigini da bilemezsiniz, belki cidden bilgisayar basinda egleniyor

Herkesin inancı elbette kendine ama bırak bu cool oldum havalarını ergen, yemezler.

Ne alakasi var ya? Ne garip insanlar var su forumda...

• """"belki tanrı bir bilgasarın başında oyun oynuyan biri ve biz bu pc oyunu8n içindeyiz""""" bu cümle nasıl bir cümledir hangi akla hizmet bunu yazıyosunuz alkolluyseniz bence yatıp uyuyun ayık kafayla işlerinizi yapın ayrıca ALLAH'ın verdiği canı kul alamaz haramdır eğer alırsa ebediyyen cehennemliktiİr diye biliyorum.. SANIRIM YETERLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

""""belki tanrı bir bilgasarın başında oyun oynuyan biri ve biz bu pc oyunu8n içindeyiz""""" bu cümle nasıl bir cümledir hangi akla hizmet bunu yazıyosunuz alkolluyseniz bence yatıp uyuyun ayık kafayla işlerinizi yapın ayrıca ALLAH'ın verdiği canı kul alamaz haramdır eğer alırsa ebediyyen cehennemliktiİr diye biliyorum.. SANIRIM YETERLİ

nisa suresi 29.ayet

Ey inananlar! Mallarınızı aranızda bâtıl bir yolla/tutarsız bahanelerle yemeyin. Kendi hoşnutluğunuzla gerçekleşmiş bir ticaret olursa başka. Kendi canlarınıza kıymayın/intihar etmeyin. Hiç kuşkusuz, Allah, size karşı çok merhametlidir.
  • 1. 2023'te Türkiye nin halini merak etmiyormusun?
    2. daha 3 çocuk yapacan nireye..
    3. 2014'Tte başbakanlık, cumhurbaşkanlığı, genelkurmay başkanlığı ve anayasa mahkemesi
    başkanlığı görevleri tek kişide toplanacakmış. hayatta kaçırılmaz böyle şenlik.
  • Alkol e alköl intahara ihtaar diyen ne dediğini bilmeyen arkadaş bu sözüm sana:Allah'ını seviyosan intahar et.
  • arkadaşın bir sonraki açacağı konu
    İHTAAR ettim ss li
    evet verdiğiniz gazlar neticesinde sonunda intihar ettim bi ergen daha eksildi diye sevindiniz hatta ama çok pişmanım keşke sizi dinleseydim gerçekten cehennem varmış ve ALLAHın azabı çetinmiş. siz benim gibi sakın bu yola başvurmayın he unutmadan ALKÖL gerçekten harammış , çok pişmanım
     BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN

olursa hiç şaşırmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metaform81 -- 10 Ocak 2012; 20:07:13 >

• Çöken her ekonomiye karşı,
    Bebek bekleyen 477.669 çift var.

Çekilen her bir tel örgü karşısında,
    Hoşgeldiniz diye açılan 849 kapı var.

Bu spor bitti diyen 1 kişiye karşı,
    Futbolun coşkusuna kapılan 10 kişi var.

İnternette dolaşan komik videoların sayısı,
    Dünyadaki tüm kötü haberlerin 3 katı.

Haksız kazanç sağlayan 1 kişiye karşı,
    Tanımadığı birine kan veren 53 kişi var.

Trafikte yalnız geçirilen her dakikanın sonunda,
    Keyifle paylaşılan saatler var.

Daha iyi bir dünyaya inanmak için pek çok nedeniniz var.

• yapma konu sahıpsız kalır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.