Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni eurovision temsilcimizin hatrına yaşamalısın
  • öleceğimizi bile bile neden yaşıyoruz diyosun yani seni bu konuma davet ediyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_50473012/mpage_3/f_/key_olecegimizi//tm.htm#50578253/
  • Tabi bunu birde sevgiliden ayrılmadan önce yazmak var...
  • Senin düşündüğündün gibi düşünüyorum yıllardır düşünen adam. bence tanrı manrıda yok da neyse ana felsefen hayat boş pompala coş olacak. öleceğine pompala boşver ölmeyi.
  • Nerden başlasam bilemiyorum. Yaşıyoruz işte dostum. Boşa ve raslantıya geldiğimizi, ölümle beraber her şeyin sonlanacağını düşünüyorum. Bilmiyorum belki doğru, belki yanlış, belki cehennemin en dibinde yanacağım bunu kimse bilemez.

Dünyaya gelmeyi seçmedik, kimse çıkıpta istiyor musun diye sormadı? Annenle baban birlikte oldu ve doğdun. Türk olmayı, beyaz olmayı sen seçmedin. Okulları sen yaratmadın.Düzeni sen yaratmadım. 21 yy. da yaşamayı biz seçmedik. Hatta beyaz olmayı bile seçmedik, kimse sormadı. Kimse çıkıpta insan öldürmek kötüdür, inek kesmek kötü değildir demedi. Kurallar, matematik, siyaset, kimya kısacası doğada ve bilimde insan tarafından yaratıldı. Matematik yoktu insan buldu kabul etti yaşamına yaydı. Keza edebiyatta. Sorgulayınca anlamsız boş nedensiz amaçsız. Sorgulama. Kendini, aileni, arkdaşlarını sev. Herkes terketsin sen kendine dön kendini sev. Amaç koy yaşa, yoluna devam et. Sende düzenin parçası ol. Yoksa acı çeken, farklılaşan yabancılaşan sen olursun. Bu hep böyleydi hep böyle kalacak.

• Sadece başlığa bakıp girdim onun için direkt yorum yapacağım.İhtaardan kastın intihar(!) ise yapacağın en büyük saçmalık olur.Acı çektiğini düşündüğünden dolayı intihar etmeyi düşünüyorsan bu yaptığın daha da büyük bir aptallık.Aç mısın?Hayallerin olduğu halde ölümle mi boğuşuyorsun?Dahası öldün ve geriye dönüş olmadığını mı fark ettin? diye sorarlar adama.

Neyse en kötü ihtimalle ergensindir ve hormonlarından dolayı böyle şeyler düşünüyorsundur.Hadi iyi günler.
  • dünyaya kulluk için geldik ama eşit gelmedik.Kimisi çok zengin olarak doğuyor kimisi orta halli.Hele türkiyede doğanın vay haline Türkiye adamı dinden imandan ediyor gerek bu cemaat olsun gerek hayat şartları olsun.İnsanda ister istemez bir isyan başlıyor tabi
  • do it faggot.
  • Türkçe yazmayı bilmiyorsun, demek ki çok temiz kalmışsın safsın. Ölme lazımsın :P
  • YE AHAAAAAAAAAAAAAAA YU NOW VAT İT İZ !

BİLEK IN YELW !
  • Allah'ın verdiği canı ancak Allah alır

Başka nedene ihtiyac varmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnomer

http://www.youtube.com/watch?v=tHkPb2J0uno

yeterli bi sebep bence

evin manzarasına harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

aslında şöyle bi düşündüm de.yaşamamak için bi sebep yok diyenlere inat,yaşamak için de bi sebep yok bu dünyada.

sonuçta boşu boşuna geldik bu dünyaya,bi amaç yok.tek amaç,yaratıcıya karşı kulluk edecek miyiz,etmeyecek miyiz.peki yaratıcının bizim kulluğumuza ihtiyacı var mı? yok...

e işte bu yüzden boşu boşuna yaratıldık...

hocam,tabikide Allah in bizim kullugumuza ihtiyaci yok.ama cogu kural bizim iyiligimiz icin.mesela namazin kan dolasimina yardimci oldugu nu okumustum.abdest almak ztn temizlik.zina yasak cnku hem ahlaki bozar.hmde bir hastalik kapabilirsin.
  • şu dünyada intahar etmek için o kadar çok sebebi olan insan var ki.çık ara sokaklara parklara ayyaşlarla konuş görüceksin adamlar niye içiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 9 Ocak 2012; 22:08:03 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=XP4clbHc4Xg&ob=av2e

VİDEO OLARAK NASIL KONULUYORSA KOYUN İŞTE
  • Kanka sen zaten çok kısaydın yaa, Amerika ya falan gittiğinde kimse bakmayacaktı sana o boyla, sekreterler yukarıdan bakıcaktı, öl gitsin
  • atla camdan ailen 1 ay yas tutar ondan sonra unutulursun
  • Çok düşündüm ama bulamadım, at kendini aşağı bence.
  • Yap kurtul bence bu dunyadan guzelse bende gelirim bro
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.