Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaliteli yaşamak gerek, her günün hazzını yaşayarak. Bunu yapabiliyorsanız ya paranız vardır ya da sizden önceki nesil size gerçekten yaşanılabilecek bir ülke bırakmıştır. İkisine de sahip değilseniz içinde bulunduğunuz kötü durumu idrak etmeye başlar ve bazı şeylerden soğursunuz. Hele ki bağlı olduğunuz, sevdiğiniz hiç bir şeyiniz yoksa her şeyden soğursunuz. Ben her şeyden soğumadığım için; her şeyden soğuyanların ne hissettiğini bilemem. Ama iyi şeyler olmadığı kesin.
  • Seni sevenleri üzmemek.Üzülecek kimse yok diyorsan yok bir neden.
  • intihar konularını tek bir başlık altında toplamak lazım.intihar edip hayatta kalanlar ve intihardan vazgeçmiş olanlar ve intihar etmeyi düşünenlerin fikir alışverişi yapabileceği güzel bir ortam kurulmuş olur,gidenler ise duasız kalmamış olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

neden yaşıyoruz neden okula gidiyoruz
    ztn doğada yetişen yiyecekleri yemek için para için 15 yıl okuyoruz
    beki ya sonra
    televizyonda sigara içmeyin diye reklamlar abicim için alköl alın tavsiyemdir
    ne için yaşıyorsunuz
    bana neden diyin
    sevgilim benden ayrıldı
    nedeni nedir hiiiiç
    tip mi yok para mı yok
    sizin anlıyamıyıcağınız bi metafizik dünya

belki tanrı bir bilgasarın başında oyun oynuyan biri ve biz bu pc oyunu8n içindeyiz

kurallar neye göre hazırlanmış

biraz alköllüyüm kusura bakmayın

yaşamak için işkence çekmek niye

öl kurtur
    hakkınızı helal edin ahaha

ne hakkınız var ki benim üzerimde sanki

Bak dostum intihara meyillisin diye birsey demiyorum

• İntihar et bence.
  • adamdan ses yok... beyler
  • Ya adam ciddiyse.Burda dalgasını geçenler o vebali kaldırırlar umarım.Dh ne hale gelmiş be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Motosiklet almani oneririm.

işte aradığım buydu

hadi adamım hiç mantıklı sebep değil bu kıy şu canına
  • başlıktaki İHTAAR nedir yahu ?

bence bu bile intahar etmen için bir sebep. git intihar et, kurtulalım senden.

hayatın gerçekleri ve zorlukları insanı hayata bağlar.

senin gibi bu zorluklarla mücadele edemeyenlerde intihar ederler.
  • böyle saçma konular açtığın için herkes senle ergen diye dalga geçecekti ama yırttın ergenliği göremicen nasılsa intihar ediyorsun.
    hakkınızı helal edin demişsin etmiyorum çünkü yazdıkların samimi gelmedi , ayrıca hem tanrı belki pc başında oyun oynayan bıdı bıdı matrix ağızları yapıp hemde hakkınızı helal edin demek ayrı bir tezat. bizim kültürümüzde tanrı yoktur ALLAH vardır RAB vardır MEVLA vardır.
    birde alkollüyüm yazmışsın ki arkasına sığınayım diye bu geçerli bir mazeret değildir.
    daha mantıklı konularda görüşmek üzere şimdilik hoşçakal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

böyle saçma konular açtığın için herkes senle ergen diye dalga geçecekti ama yırttın ergenliği göremicen nasılsa intihar ediyorsun.
    hakkınızı helal edin demişsin etmiyorum çünkü yazdıkların samimi gelmedi , ayrıca hem tanrı belki pc başında oyun oynayan bıdı bıdı matrix ağızları yapıp hemde hakkınızı helal edin demek ayrı bir tezat. bizim kültürümüzde tanrı yoktur ALLAH vardır RAB vardır MEVLA vardır.
    birde alkollüyüm yazmışsın ki arkasına sığınayım diye bu geçerli bir mazeret değildir.

Tanri genel bir kavram. Ya forumda baska dinlere mensup kisiler varsa? Birakin bu din tutuculugunu artik....

Edit: ayrica tanri'nin varoldugunu da varolmadigini da bilemezsiniz, belki cidden bilgisayar basinda egleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drakoid -- 10 Ocak 2012; 7:28:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Ölmek için bir kez cesaret yeterlidir, ama yaşamak için her gün cesur olmalısınız !

bırak bu face durum güncellemsi laflarını

güldüm harbi risk budur

• lan kimse koymamış
  • adam intihar etti son görenler onun horladigi tesbit etti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hotel California

quote:

Orijinalden alıntı: metaform81

böyle saçma konular açtığın için herkes senle ergen diye dalga geçecekti ama yırttın ergenliği göremicen nasılsa intihar ediyorsun.

Tanri genel bir kavram. Ya forumda baska dinlere mensup kisiler varsa? Birakin bu din tutuculugunu artik....

Edit: ayrica tanri'nin varoldugunu da varolmadigini da bilemezsiniz, belki cidden bilgisayar basinda egleniyor

Herkesin inancı elbette kendine ama bırak bu cool oldum havalarını ergen, yemezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen ölsen de ölmesen de benim için bir şey değişmiyor. O yüzden git geber, liseli sayısı azalsın.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuboff -- 6 Haziran 2020; 6:40:23 >
  • "bu dünyayı yaratan bilmen için yaratmış
    kötülüğün içinden iyiliği aratmış
    sualin mi var, vardır bir bildiği
    sormaz mı hesabı elbet gün bittiğinde
    etme bulma dünyası sabret günün birinde "
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

lan kimse koymamış

Hayaller insan mı yoksa biz hayal miyiz? Gene saçmaladım yaa neyse

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.