Şimdi Ara

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
4.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Daha yapacağın şeyin nasıl yazılacağını bilmiyosun kim nası yardım etsin sana

ihtarname çek noterden ihtaaarnamee
  • hayat çok zor kabul..
    ama sen zayıf mısın bu kadar?
    kızın biri terketmiş senin kafa yapını gömüştür.
    önce kafa yapını değiştir. yapamadığın yerde oturup ağlacak mısın?
    kim dedi hayat yolun güllerle döşeli diye.
    gençsin aklın başında hepsi aşabileceğin şeyler.
    daha güzel kızlarla tanışacaksın biriyle evleneceksin kızın oğlun olacak nasipse..
    al sana bir sürü sebep
  • Sen akıl almaz lafları sarf etmişsin. Haşa Sümme haşa Allah lafzını utanmadan olmadık yerlerde kullanmışsın. Hepimizi yaratan Allah. Daha fazla ileri gitmeden tövbe et. Belki affedilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Ölmek için bir kez cesaret yeterlidir, ama yaşamak için her gün cesur olmalısınız !

oha harbi süper söz...
  • Ne insanlar var senden çok daha kötü durumda akıllarından geçirmiyorlar...Sen kalkmış intihar edecem diyorsun..

Ciddimisin dalga mı geçiyorsun bilmiyorum da illa sebep istiyorsan aileni seni sevenleri düşün...Ya da saydığın olumsuzlukların tam tersinin olduğunu...Okulun bitecek belki çok zengin olacak çok güzel bir kız bulacaksın vs...

Bir alkolü kaldıramıyorsun daha sonra da kendimi ortadan kaldıracam diyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

neden yaşıyoruz neden okula gidiyoruz
    ztn doğada yetişen yiyecekleri yemek için para için 15 yıl okuyoruz
    beki ya sonra
    televizyonda sigara içmeyin diye reklamlar abicim için alköl alın tavsiyemdir
    ne için yaşıyorsunuz
    bana neden diyin
    sevgilim benden ayrıldı
    nedeni nedir hiiiiç
    tip mi yok para mı yok
    sizin anlıyamıyıcağınız bi metafizik dünya

belki tanrı bir bilgasarın başında oyun oynuyan biri ve biz bu pc oyunu8n içindeyiz

kurallar neye göre hazırlanmış

biraz alköllüyüm kusura bakmayın

yaşamak için işkence çekmek niye

öl kurtur
    hakkınızı helal edin ahaha

ne hakkınız var ki benim üzerimde sanki

LOL

senin "dilinle" ELOYEL!

• quote:

Orijinalden alıntı: düşünen_adam

hakkınızı helal edin ahaha

ne hakkınız var ki benim üzerimde sanki

En basitinden yere attığın çöp ile üzerinde hakkımız olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

BANA İHTAAR ETMEMEK İÇİN BİR NEDEN SÖYLEYİN

bende
  • Öyle her kızdan ayrıldığında hayat boş neden yaşıyorum dersen olmaz bu iş. Bul bakalım başka bir kız hiç intihar aklından geçicek mi tekrar aşık olunca her şey ne kadar güzel hayat ne kadar güzel diye bağıracaksın sokaklarda :) Ayrıca yaşamak için illa bir sebebin olması gerekmez sadece acısıyla tatlısıyla sana verilen bu ömrü kendi sona erinceye kadar tüketmeye çalış. Her şeye rağmen yaşamak güzeldir bu söz lafta değil üzerinde düşünürsen özünde de anlamlıdır.
  • İHTAAR ne yahu!! İhtaar nasıl ediliyor? Seninle iftihar ediyorum gibi birşey mi?
  • Cehenneme gidersin sonsuza kadar yanacan.
  • Adam biraz hakli. Evet dogada yetisen yiyecekleri yemeye calismak icin hayatimiz boyunca okuyoruz calisiyoruz.
    Dogada yasamak icin kendimize ev bile yapamiyoruz, illa kirasini odeyeceksin, yasadigin icin vergi bile odeyeceksin, nefes almak bile parayla.

Yalniz bunun sebebi dunyadaki devletler icerisindeki rekabet. Eger calisip guclu olmasaydik diger devletler bizi coktan yokederdi
  • Hala türk kızlarına güvenme ben bugün birine olan sevgimin ne kadar boş olduğunu düşündüm
  • seninde bir canın var kendini öldürdüğünde kendine iyilik mi yapacağını mı düşünüyorsun ? Kendine saygın sevgin bitse bile iyi veya kötü biri ol arkanda bıraktıkların annen, baban, arkadaşların, sevgilin ne yapacaklar ? Bütün bunları bi kenara bırakıp ölmek istiyorsan seçenek çok atla camdan hadi.ne duruyorsun hadi lan hadi
  • intihar edecek adam konu açmaz, intihar eder.
  • Çok düşünmek gerçekten iyi değil,Hayatın zevkininin içine sıçıyor o yüzden bir amaç belirleyeceksin en iyi olmak için yaşıyacaksın intihar etmek amaçsızların işidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkorkmaz

Sen akıl almaz lafları sarf etmişsin. Haşa Sümme haşa Allah lafzını utanmadan olmadık yerlerde kullanmışsın. Hepimizi yaratan Allah. Daha fazla ileri gitmeden tövbe et. Belki affedilirsin.

Yahu kardeşim adam zaten inanmıyor. İnanmadığı şeyden neden korksun? Ona inanmazsam beni yakacağını iddia eden bir Tanrı sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

intihar edecek adam konu açmaz, intihar eder.

Alkollüymüşte hayatın anlamını arıyomuşta..
  • yanlış yoldasın o yüzden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.