Şimdi Ara

Bana ilgi gösterin ve fikirlerime katılın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve ek olarak beni yüceltin. Egomu tatmin edin. Ne kadar zeki ve bilgili olduğumu felan söyleyin, ve etkilenin. Haklı olduğumu söyleyin herşeyin doğrusunu bildiğimi.

Not: Katarsis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim düşüncelerime katılmayanlar, Cahil ve yobazdır. Çünkü en doğrusunu biz biliriz.

• Ben en doğrusunu bildiğim için bütün insanlar benim gibi düşünmelidir. Bilgeliğimi herkese tebliğ edin. Bana katılmayanlar cahil yobaz şeytan kötü insanlardır. Gerekirse hakikat için savaşın onlarla çünkü onların kalpleri kararmıştır.

Katarsis

• Müridlerim siz seçilmiş insanlarsınız çünkü beni seçtiniz. Yüce chosen one insanlar olduğunuz için sizde ben gibi üstünsünüz. En doğrusunu biz biliyoruz. Karşıt görüşleri sakın dinlemeyin çünkü siz hep haklısınız ve en doğruyu bilenlersiniz

• Son Katarsis

Bu 5 Mesaj ile herşeyi açıklayabilirsiniz. Size son müjdem, bana inananları ve dalkavukluk yapanlara kahve ısmarlıcam. Ama ölünce. Onun için benim sancağım altında toplanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perceptron -- 24 Kasım 2018; 20:10:15 >
  • Sen bir mucitsin, insanlığı icat ettin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.