Şimdi Ara

BANA MMORPG OYUN ÖNERİN LÜTFEN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knıght ve Metin 2 oynadım. WoW pahallı olduğu için oynayamıyorum. BDO ve Guild Wars 2 arasında gidip geliyorum. Hangisini önerirsiniz ? Başka önerilere de açığım. Bekliyrum uşaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mba35 -- 21 Ağustos 2018; 1:42:5 >

• Gw2 2 pakedide alabilecek durumun varsa kesinlikle gw2 al. WoW dan sonra en cok aktif oyuncuya sahip oyun gw2 dir çoğu serverı full çekiyor. Eğer gw2 alıcaksan tavsiyem, boost gelecek sana 80 lvl, onu kullan hemen bi karakter boostla, git mount al en azından 1 tane mount bulunsun. Sonra 0 dan bi karakter kas, mount ile sağa sola gitmek çok işine yarıyor ayrıca mountlara bayılıyorum gw2 de
  • MMORPG piyasası çok kuru, yapacak tek şey ilerde çıkacak iki mmo var güzel olacak gibiler, onları bekleyeceğiz.
  • aslında pve olarak en iyisi wow ama o olmayacaksa gw2 veya elder scrolls online
  • Pvp mantığı nasıl hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gw2 zaten daha çok pvp üzerine kurulu bi oyundur. Son paketlerle pve content de baya güzelleşti diyorlar ama ben pvpsine bayılıyorum oyunun. Bi pvp modu var herkes eşit. Map'e girdiğinde orda beleş silah, rüne vs alıp diziyorsun istediğin builde göre. Herkes max level oluyor, düşük level iken bile girip oynayabiliyorsun. Modlar işte genelde yer kapmaca gibi oluyor ama baya pvp dönüyor tabi.

Birde en çok popüler olan pvp WvW yani world vs world. Burda gearlı olanlar daha çok iş yapıyor haliyle, açık dünyada pvp yapıyorsun baya zevkli. Youtube dan bakabilirsin.
  • Runes of magic endless
    Web sitesi: https://runesofmagic.endlessgametr.com

BANA MMORPG OYUN ÖNERİN LÜTFEN !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    6 ay önce açıldı
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ücreti ne hocam? 120 lira gibi gördüm ben.

• sprectres12 kullanıcısına yanıt
    Bayağı eskidir bilirim

• zerg sistemi pvp seviyorsan gw2 oynarsın ama günde 2 saat falan ondan sonra napıyorum lan ben bu oyunda diyip çıkarsın. pvp sistemi bence inanılmaz sıkıcı,bunaltıcı, yaşlı oyunu. yeteneksiz bir grup oynuyor gibi geldi oyunu 4 ay falan nolife oynadım çöp bir alt f4 ve sildim direk senin bileceğin iş
  • Gw2 de 960 gün oyun sürem var. Pvp konusunda bence en iyi oyun. Tavsiye ederim. ister spvp ister www seçenekleri ile seni pvp ye doyurur. Pve seven biri isen eso veya wow oyna. BDO filan hiç bulaşma.
  • Gw2 fiyatı nedir? Oyun paket paket sanırım anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mba35

Gw2 fiyatı nedir? Oyun paket paket sanırım anlamadım
    POF alacaksın sadece. İndirimde 25-30 dolar arasında düşüyor. Gerçi artık 25-30 dolar bile pahalı oldu değil mi ? Ben son 1 haftadır. For Honor oynuyorum. Yeni oyunumu buldum. en az 1 yıl oynarım.
  • Nasıl sadece Pof. Hot a ne oldu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BDO öneririm.türkçe ve tamamen yaşayan, canlı bir dünyası var.
  • Ben mobile takılıyorum şu aralar Dragon Nest in tr si açıldı bugün yeni onu öneririm boş kaldıysanız sarıyor baya eskiden baya populerdi mobile tr ye gelince iyi oldu şimdilik açlığımı onla idare ettiriyorum :D herşey türkçe olduğu için iyi ama hala çevirilerde yamukluk var :)
  • 30 yaşındayım ve kendimi bildim bile mmorpg oyuncusuyum. Önce moba sonra battle royal türü mmorpg sektörüne büyük bir darbe vurdu. Dünya oyuncularının çoğu casual olduğu için moba ve battle royal türü şahlandı. Bir de mobil dünyası var insanlar artık oyun ihtiyacını akıllı telefonlar üzerinde görebilir hale geldi. Bu da pc mmorpg piyasasına kalıcı bir çöküş getirdi. İki üç tane oyun dışında mmorpg kalmadı hatta kalmaması bir yana artık yatırım alan bir sektör olmaktan da çıktı. Artık paralar mobil oyunlara harcanmaya başlandı. 5 yılda 10 kat büyüyen Tencent, anlayan arkadaşlar için her şeyi söylüyor zaten. Eski mmorpg ortamlarını ve tatlarını bundan sonra çok aramamak lazım ben moba ve battle royal sevmeyen ve piyasadaki birçok mmorpg oyunlarını oynamış birisi olarak son dönemlerde oyun konusunda büyük sıkıntılar çektim ve sonunda oyun defterini tamamen kapatmaya karar verdim. Düzeleceğine de inanmıyorum. Yani sana tavsiyem oyun değil oyunu bırakman olur.

• Anthem yakında açılacak diye biliyorum. Tabi bu biraz pahalı bir oyun. Türkiye de satış fiyatı 300 TL civarı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 31 Ocak 2019; 6:51:20 >
  • Çıkışında ücretsiz olacak uzun zamandır hiçbir oyundan bu zevki almamıştım.
    Conqueror's Blade
    Conqueror's Blade | Play for Free
    https://cb.my.com/en
    en yüksek potansiyele sahip mmorpg

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.