quote:Orijinalden alıntı: eyupmannserverlar off gözüküyo...nie start geldi anlamadım?????Pff az önce o2 e girdim adam geldi karsıma ama dedim 1 e gireyim şimdide start olmuo
quote:Orijinalden alıntı: :::Kobe:::Pff az önce o2 e girdim adam geldi karsıma ama dedim 1 e gireyim şimdide start olmuoAlıntıları Göster bende logın faıled wermıo ama startta gelmıo ya
quote:Orijinalden alıntı: :::Kobe:::Pff az önce o2 e girdim adam geldi karsıma ama dedim 1 e gireyim şimdide start olmuoAlıntıları Göster gırdım m1 deyım
quote:Orijinalden alıntı: :::SIR_WILLIIMSON:::BENDE SERVERLARI BEKLİYORUMevt bende connect te bekliom server e tıkladım
quote:Orijinalden alıntı: :::Kobe:::Pff az önce o2 e girdim adam geldi karsıma ama dedim 1 e gireyim şimdide start olmuoAlıntıları Göster önceki muhabbet olucak galiba gene.... start gelecek giren girdi giremeyen kaldı.... beklemeye devam..prelilere yazık valla iiiki yenılemememişim...sorunlar geçmeden yenı pre almayacam:D
quote:Orijinalden alıntı: wohouBu mesaj silindi.Alıntıları Göster nazlanıyor anlaşılan :p X. Trap ta kalıyor şaka bir yana :S:S
quote:Orijinalden alıntı: PWN_Sta_®öff ya bizim ne zmn gelcek xtrapAlıntıları Göster offf ya xtrapw erıor
quote:Orijinalden alıntı: merttrik123offf ya xtrapw erıorAlıntıları Göster ya nağpmam gerek yrdmcı oln xtrap dolmuor
quote:Orijinalden alıntı: merttrik123ya nağpmam gerek yrdmcı oln xtrap dolmuorAlıntıları Göster Start Nası olacak $imdi Ya Yeniden Baslatım 2 3 kez hala düzelmedi
quote:Orijinalden alıntı: merttrik123ya nağpmam gerek yrdmcı oln xtrap dolmuorAlıntıları Göster NE AYRICALIGINIZ VAR SIZIN START GELIYODA BIZE NIYE GELMIYOOO
quote:Orijinalden alıntı: ßyS©ræMbende start kalmıp login failed de vermio öle kalıo ne yapıcammbı rest at bendede oledı ama sımdıde start gelıo xtrap yok
quote:Orijinalden alıntı: merttrik123bı rest at bendede oledı ama sımdıde start gelıo xtrap yokAlıntıları Göster Start geldi ızdırap security hatası veriyo anlamadım