arkadaşlar bazı ekran kartları 1 gb ama bazılarında 512 + 2 gb video ram i var hangisi daha iyi. yani video ram direkt olarak ekran kartı gibi mi etki yapıyor.
bir de bu laptoplarda crysis gta4 full ayar oynanır mı???
hadi 6 saat oldu cvp yok mu?:(
1 gün oldu sesim yankı yapıyor :D
Bence sen paylaşımsız olarak bak.Yani mesele Ati radeon hd4650 1gb+2200 falan bişe yazıo.Diğer yandan Geforce 9600mgt 512mb+2356falan ole bişi.Bence herzaman ilk olanı yani paylaşımı falan salla.512mi yoksa 1mi ona bak.Ayrıca ddr2mi yoksa ddr3mü o da çok önemli.Alcağın iki ekran kartı arasında araştırman gerekiyo.Forumlarda konu açarsan mantıklı olr. Örnek: http://forum.donanimhaber.com/m_32018252/tm.htm
Ayrıca hd4650yle soyledıgın ıkı oyunuda gayet iyi bir şekilde oynarsın.
Ayrıca 1144et modelini bende alıyorum ayın 7sinde ama hepsiburada.comdan deil.www.eksenbilgisayar.com da bu modeli daha uygun fiyatta alabilirsin.Eğer istanbulda yaşıyosan adresini alıp kadıköyden alabilirsin.
ok saol paylaşımlıyı 2 gb ye çıkarırsak ekran kartı %50 verim artırır mı???
Bu konuda pek bi bilgim yok yani sen ocmi yapmak istiyosun bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun ben bilmiyorum.Ya sen yönünden şaşma kafanıda zorlama DV6-1144et devammm
yaa oc demiyorum 1gb zaten kendi ekran kartı var 1 gb genişletilebilir videoram var onu 2 gb yapınca diyorum performans nasıl olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme