Bildirim
bana yardım edene dua edicem vallahi (çok önemli)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Namaz kılmaya başla düzelirsin sonra oruç falan tut Ramazanda günah işlememeye çalış HUZUR ISLAMDA
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o öyle olmuyor işte kardeş -
Kabullenmen gerek geçmez yoksa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yeter ya vallahi gidip eczaneye alıp gelicem ilacı -
FISTIKLI CIKOLATALI OLSUN
[
Tamam hocam.
Ölüm şu an için ve şimdiye kadar ki insanların kaçınılmaz sonu ve sonuydu. Müslüman olduğunu var sayıyorum, anladığım kadarı ile sen henüz dini görüşünü belirleyememişsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuzaki_TR
Ölüm şu an için ve şimdiye kadar ki insanların kaçınılmaz sonu ve sonuydu. Müslüman olduğunu var sayıyorum, anladığım kadarı ile sen henüz dini görüşünü belirleyememişsin.
kardeş onunla alakası yok müslümanım elhamdülillah ancak kafamda baskı var bi ağırlık var bu psikolojik işte bu geçse düşünmem o var oldugu için düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: anonim155
quote:
Ölüm şu an için ve şimdiye kadar ki insanların kaçınılmaz sonu ve sonuydu. Müslüman olduğunu var sayıyorum, anladığım kadarı ile sen henüz dini görüşünü belirleyememişsin.
kardeş onunla alakası yok müslümanım elhamdülillah ancak kafamda baskı var bi ağırlık var bu psikolojik işte bu geçse düşünmem o var oldugu için düşünüyorum
Doktor sana hangi ilaçları yazdı? -
Neden ölümü düşünmek yerine hayatı düşünmüyorsunuz? Zaten hepimiz kısa bir süre sonra öleceğiz, neden bu kısa sürede ölümü düşünüp hayatı dolu yaşamaktan vazgeçelim? -
bana prozac 20 mg lık bir şurup verdi -
Öncelikle bunun kaçınılmaz oldugunu bilmelisin sen ölümden değil dünyada işlediğin günahlardan korkuyorsun aslında onların hesabını vermekten bunun için nerden dönsen kar dır bir gün git camiye akşam namazı için abdestini al namazın kıl o zaman ölüm bir son gibi gelmiyor rüyadan uyanacakmışsın gibi geliyor
Kendi ölümünden mi korkuyorsun yoksa ailenden birini kaybetmekten felan mı?
Bir işle uğraş yavaş yavaş unutursun . Arkadaş edin git dışarda dolaş.
quote:
bana prozac 20 mg lık bir şurup verdi
Ben daha önce rixper 1mg (takıntı için) ve selectra 25mg (depresyon için) kullandım. Sana şöyle söylebilirim ki rixperin her hangi bir etkisini görmedim, tersine yan etkisi olan uyku çok kötüydü. Ancak asıl etkiyi selectra ile gördüm. En düşük dozunu kullandım (bu 25mg'ye tekabül ediyor olmalı) aklına kötü bir şey gelmiyor, takıntılarını yavaş yavaş bıraktırıyor. Kısacası seni biraz daha umursamaz ve rahat bir insan haline getiriyor. Sende etkisi bu mu olur bilemem ancak bende etkisi buydu. Bu ilaçların geç boşalma gibi cinsel yan etkilerinin de olduğunu biliyorsundur her halde. Ben ilacı bıraktım, yan etkilerinden sıkıldığım için. Ancak ilacın etkisiz olduğunu söyleyemem. Kaygı bozukluğunu ve depresif kişilik hallerinde gevşeme yaparak rahatlatıyor bir nebze, insanı. Sık sık esnetmişti beni, düşüncelerini yavaşlatıyor gibi oluyor. Sonra bir anda aklın bomboş oluveriyor. Aklın o kadar boş oluyor ki sayesinde dertlerinden uzaklaşmaya başlıyorsun. Ben kişisel deneyimlerimi belirttim, kullanıp kullanmamak sana kalmış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: edıfıce
Öncelikle bunun kaçınılmaz oldugunu bilmelisin sen ölümden değil dünyada işlediğin günahlardan korkuyorsun aslında onların hesabını vermekten bunun için nerden dönsen kar dır bir gün git camiye akşam namazı için abdestini al namazın kıl o zaman ölüm bir son gibi gelmiyor rüyadan uyanacakmışsın gibi geliyor
kardeş anlatamadım heralde bu kafamdaki sıkışıklık gibi bişey ağırlık gitse ben öyle şeyler düşünmem bile yani d -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: edıfıce
kardeş anlatamadım heralde bu kafamdaki sıkışıklık gibi bişey ağırlık gitse ben öyle şeyler düşünmem bile yani d
senden ricam prozac 20 mg şu şurubu benim için biraz araştırırmısın müsaitsen eğer bende takıntıda var ilacı içersem ya daha kötü olursam vs. şeyler diyorum kendi kendime
-
Cenabet mi geziyon yoksa
quote:
quote:
bana prozac 20 mg lık bir şurup verdi
Ben daha önce rixper 1mg (takıntı için) ve selectra 25mg (depresyon için) kullandım. Sana şöyle söylebilirim ki rixperin her hangi bir etkisini görmedim, tersine yan etkisi olan uyku çok kötüydü. Ancak asıl etkiyi selectra ile gördüm. En düşük dozunu kullandım (bu 25mg'ye tekabül ediyor olmalı) aklına kötü bir şey gelmiyor, takıntılarını yavaş yavaş bıraktırıyor. Kısacası seni biraz daha umursamaz ve rahat bir insan haline getiriyor. Sende etkisi bu mu olur bilemem ancak bende etkisi buydu. Bu ilaçların geç boşalma gibi cinsel yan etkilerinin de olduğunu biliyorsundur her halde. Ben ilacı bıraktım, yan etkilerinden sıkıldığım için. Ancak ilacın etkisiz olduğunu söyleyemem. Kaygı bozukluğunu ve depresif kişilik hallerinde gevşeme yaparak rahatlatıyor bir nebze, insanı. Sık sık esnetmişti beni, düşüncelerini yavaşlatıyor gibi oluyor. Sonra bir anda aklın bomboş oluveriyor. Aklın o kadar boş oluyor ki sayesinde dertlerinden uzaklaşmaya başlıyorsun. Ben kişisel deneyimlerimi belirttim, kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Kurtulduğun takıntın var mı selectra ile. Bir de kim yazdı o ilacı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- rezil oldum ne yapmalıyım
- kafamı sallayınca başım ağrıyor neden
- ishale kaç gün rapor verilir
- bira lekesi çıkar mı
- küçük su birikintisine ne denir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- google çizim yap
- çay emojisi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X