Banabi seçili ürünlerde sepette %50 indirim
-
-
20 lira kupon vardı hesapta silmiş :D
-
Kuponu geçici olarak kaldırıyor artık kampanya bitince yeniden yüklüyor -
-
Banabi biraz pahalı -
Banabi,yemeksepeti bitik abi ne zamandir siparis vermiyorum.Simdi %50 zamaninda kuponuda kaldiriyolar :) trendyol,hepsiburada,getir,bimarket vs bi suru alternatif var hepsi de guzel indirimler yapiyor
-
sıraya al diyorum ödeme gerçekleşmedi diyor banabiden önce getir yaptım bende
getirde bahçivan %50 indirim kampanyasıda varmış ayrıca 3 ürüne kadar sınırlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Eray. -- 26 Eylül 2021; 11:47:23 > -
Getir daha ucuz -
Getir'in %50'sinde daha işe yarar ürünler var sanki
-
Çer çöp -
Omo 30 yıkama piyasaya göre iyi fiyat stokluk, Migros’ta omo lar 28 e indi indirimle, Migros’a inat yapmış omo yu -
-
kaşar yerine 2 omo mu alsam diye hala aklımda deli sorular
-
Hocam al bence 2 omo, geçen sene bu fiyata alabiliyoduk -
-
-
1 omo 1 kaşar aldım evde beyazlar için 1 omo daha var yeter
-
Haber için teşekkürler -
Getirden aldim ben banabiye gore daha iyiydi. 30 yikama perwoll 14tl, 500gr sutas kasar 17tl, axe deodarant 11tl, 4*buzdolabi poseti 10tl -
ihtiyacım yok. yapilan komboları okumak için geldim sadece. biraz daha çalışın gençler, bunlar olmamış malesef.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Banabi,yemeksepeti bitik abi ne zamandir siparis vermiyorum.Simdi %50 zamaninda kuponuda kaldiriyolar :) trendyol,hepsiburada,getir,bimarket vs bi suru alternatif var hepsi de guzel indirimler yapiyor |
Benzer içerikler
- bim parfüm
- beşler nostalji sucuk
- unify parfüm erkek yorum
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X