Yemeksepeti banabide %50 indirim mevcut sepette adet sınırı yok (sanırım), diğer kampanyalarla birleşiyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turn Me On -- 20 Şubat 2022; 2:48:40 > |
Banabi sepette %50 indirim
-
-
Birlesmez -
-
Banabi geriye doğru gidiyor. Uygun fiyatlı bir sürü ürün gitmiş, yerlerine abidik gubidik ürünleri doldurmuşlar hep. O eski kampanyalardan da pek eser kalmadı.
-
Teşekkür ediyorum hocam faydalandık -
quote:
Orijinalden alıntı: Turn Me OnDiğer kampanyalarla birleşir der kuponla birleşmez mesela. Önceden birleşiyordu.
-
banabi kampanyaları birbirleriyle birleşir ama bu sefer %50 lik listede adam akıllı bir şey yok.
-
Ben birşeyin birleştiğini görmedim güzel bir sepet yapabilen var mi -
teşekkürler gıda içeirkli piyasaya göre yarı yarıya olmasa da 20 25 oranda indirimli uygun şeyler aldık bakalım
-
Ilk siparis 20tl ile birleşir mi hocam oyle bari siftahi yapalim bu %50 ile uygun bisey varsa? -
Getir daha güzeldi bu hafta. Yemeksepeti nal toplasın. -
200 ml içim aromalı sütler 1,7 TL ye düşüyor.
çocukların beslenmesine süt koyanlar için fırsat.
sınır yoktur, 24 tane aldım.
edit: ilk siparişe 20tl ile birleşmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inceyol -- 20 Şubat 2022; 13:10:57 > -
Üçüncü siparişte 10 tl ile birleşiyor bu şekilde sipariş verdim
-
Teşekkürler, bende de 10 TL ekstra indirim vardı. -
"Tek sepet, sınırsız kampanya!" yazısı yanıltıcı, ilk sipariş indirimiyle hiç bir kampanya birleşmez. Önceden ilk sipariş indiriminden sonra diğer tüm kampanyalarla birleşen kupon yüklenirdi ama onu kaldırıp yerine, aynı şekilde diğerleriyle birleşmeyen ikinci ve üçüncü sipariş indirimi getirdiler.
DÜzeltme: 3. sipariş indirimiyle (10 TL) birleştiğini yazmış üstteki arkadaş. 2. siparişle birleşmiyor diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 20 Şubat 2022; 15:1:28 > -
Getir büyük 1+1 %50 oluyor muydu? ben getir büyük 60/25 kullanmistim 7tl getirme ücreti de olmayınca 2tl daha uyguna geliyor diye -
Ben normal getirden verdim. 1+1 alımda %50 indirim oluyordu. 100 TL üzeri getirme ücretsiz ve 10 TL tosla iadesi ile 90 TL oldu. -
G Büyük'te olmuyor.
-
Anladim hocam tskler getir, g.büyük, banabi, trendyol marketi paycell market kampanyasına sayabilir mi?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Banabi geriye doğru gidiyor. Uygun fiyatlı bir sürü ürün gitmiş, yerlerine abidik gubidik ürünleri doldurmuşlar hep. O eski kampanyalardan da pek eser kalmadı. |
Benzer içerikler
- bim ton balığı
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bebemoney nasil kullanilir
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X