Şimdi Ara

Banana (Muz) silecekler hakkında - Honda Jazz için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2007 Honda Jazz aracıma orjinal silecek yerine yeni sistem Banana (Muz) silecek taktırmak istiyorum. Normal silecekler 4 noktadan temas ediyorken muz silecekler çok noktadan temaslı olduğundan daha iyi diyorlar. Taktırıp memnun kalan / kalmayan varsa fikirlerini bildirmelerini rica ederim.

• ben 2-3 yıldır muz silecek kullanıyorum.çok memnunum.ilk çıktıgı sıralar çifti 30-35 ten satıyorlardı geçen 15 aldım çiftini.her geçen gün iyice yaygınlaşıyor.daha iyi temizliyor daha sesiz siliyor.tanıdıgım bütün araba sahiplerine öneriyorum kullanan herkes memnun.
  • hızlı cevabınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda değiştiriyorum

selamlar
  • hepsiburda.comda tanesi 4tl civarı kargo bedava ben pazar günü spariş vermiştim şu anda kargoda yarin ulaşır sanırım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewhard

hepsiburda.comda tanesi 4tl civarı kargo bedava ben pazar günü spariş vermiştim şu anda kargoda yarin ulaşır sanırım ;)

direk markaya göre tam uyar mı bilmiyorum eski sistem eski sileceklerle kıyaslayıp en uygun uzunluktakini takıyorlar benim arabaya.tabi markaya görede varsa o da güzel
  • oraya bakmıştım, zaten ondan sonra muz silecek aşkı debreşti yalnız bizim ölçüler her markada yok, olanlar da pahalı gibi sanki..
  • hafta sonu sanayi'den çiftini 15 TL'den Auto Vision marka aldım. İlk izlenimilerim harika gerçekten de çok iyi siliyor. görünüşü de çok güzel.
  • yeni diye öyle, bir kaç gün sonra bunlarda teklemeye başlar
  • benim hepsiburdadan aldıgımda çok güzel siliyor çifti 8,50 tl ye geldi :)
  • 8-10 liraya satılan tüm silecekler çin malı, 3-5 ay sonra başlar iz bırakmaya.
    bosch aero twin silecek öneririm
    takımı 70 tl dir ancak 3 sezon kullanabilirsin.

istersen var elimde.
  • ben adanadayım kışın zaten sel götürecek kadar yagmur kar kış yok.. yazında istediğin kadar kaliteli tak buranın sıcagında sakız oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.