Arkadaşlar, 2007 Honda Jazz aracıma orjinal silecek yerine yeni sistem Banana (Muz) silecek taktırmak istiyorum. Normal silecekler 4 noktadan temas ediyorken muz silecekler çok noktadan temaslı olduğundan daha iyi diyorlar. Taktırıp memnun kalan / kalmayan varsa fikirlerini bildirmelerini rica ederim.
ben 2-3 yıldır muz silecek kullanıyorum.çok memnunum.ilk çıktıgı sıralar çifti 30-35 ten satıyorlardı geçen 15 aldım çiftini.her geçen gün iyice yaygınlaşıyor.daha iyi temizliyor daha sesiz siliyor.tanıdıgım bütün araba sahiplerine öneriyorum kullanan herkes memnun.
hızlı cevabınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda değiştiriyorum
selamlar
hepsiburda.comda tanesi 4tl civarı kargo bedava ben pazar günü spariş vermiştim şu anda kargoda yarin ulaşır sanırım ;)
quote:
Orijinalden alıntı: rewhard
hepsiburda.comda tanesi 4tl civarı kargo bedava ben pazar günü spariş vermiştim şu anda kargoda yarin ulaşır sanırım ;)
direk markaya göre tam uyar mı bilmiyorum eski sistem eski sileceklerle kıyaslayıp en uygun uzunluktakini takıyorlar benim arabaya.tabi markaya görede varsa o da güzel
oraya bakmıştım, zaten ondan sonra muz silecek aşkı debreşti yalnız bizim ölçüler her markada yok, olanlar da pahalı gibi sanki..
hafta sonu sanayi'den çiftini 15 TL'den Auto Vision marka aldım. İlk izlenimilerim harika gerçekten de çok iyi siliyor. görünüşü de çok güzel.
yeni diye öyle, bir kaç gün sonra bunlarda teklemeye başlar
benim hepsiburdadan aldıgımda çok güzel siliyor çifti 8,50 tl ye geldi :)
8-10 liraya satılan tüm silecekler çin malı, 3-5 ay sonra başlar iz bırakmaya. bosch aero twin silecek öneririm takımı 70 tl dir ancak 3 sezon kullanabilirsin.
istersen var elimde.
ben adanadayım kışın zaten sel götürecek kadar yagmur kar kış yok.. yazında istediğin kadar kaliteli tak buranın sıcagında sakız oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme